Житло в новобудовах винники

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Speedo78, 20 жов 2010.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Rossmary

Rossmary Member

2. KyivLeopolis .

KyivLeopolis . Well-Known Member

3. OlehS

OlehS New Member

Всім привіт,

Чи є в когось якась нова інфа про 'Avalon Garden'. Можливо якісь новини або деталі щодо документів, дозволів і таке інше...

Дякую :)

4. KyivLeopolis .

Стрёмная стройка, никакой информации, сайт не о чем. Принять решения о покупки там, то это самоубийство. Кто владеет информацией, поделитесь

5. dolenuchka

dolenuchka Well-Known Member

KyivLeopolis ., скажіть якщо не секрет, а Ви особисто десь оформляли помешкання???

6. not

not New Member

Прошу поради. Екодім по Інструментальній пропонує підвали по 5500грн за 1кв. ??? Як можете оцінити вартість, варто брати чи ні ?:nea:

7. Keith

Keith Well-Known Member

А що тут думати? Ви вирішить чи вам підвал потрібен, і будете знати чи варто брати чи ні. І чи той підвал нормальний ( має гідроізоляцію) . Набережний он по 6500 м2 коморки продає, і беруть, бо треба людям.

8. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Варто подумати для чого він вам потрібен і виходячи з того яка кількість метрів потрібна, по 5500 я би добряче подумав, намалюйте на листку , сплануйте .. Якщо гроші лишні то беріть

9. KyivLeopolis .

Оформляв!

10. dolenuchka

Якщо не секрет, то де? Ви там вже живете? Цікаво, хто ж забудовник?

11. Grek

Grek Well-Known Member

Сьогодні на очі потрапили два відгуки по Еко-дому:
    перший про міжкімнатні стіни в будинку на Скрипника:

другий, це про супер-будинок на Бойківській - http://maleevdimka.wordpress.com/2014/09/11/
    З такою якістю-ціною, їм і ніяких конкурентів у вигляді Набережного кварталу не потрібно - вони себе самі знищать. А колись це був один із лідерів житлового будівництва у Львові....

12. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Конкуренти підтягнулися а еко дім розслабився, має великий запас кредиту довіри який помаленьку може собі позволити тринькати

---------- Додано в 22:10 ---------- Попередній допис був написаний в 22:08 ----------

Скрипника, калини то як аналогія з помідорами, підгнивші але все рівно куплять бо продають тільки у них

13. Keith

Keith Well-Known Member

На Скрипника я ті фото місяць тому ще бачила..."шідевр!" Доречі, сьогодні ті фото популярності набули, навіть у ФБ бачила. А оце
    То я в шоці. о_О ну подумаєш, стояк забули поставити, тьху, фігня яка. В разі чого, як в старі часи - у відерко можна, а потім на вулицю виносити і в вигрібну яму зливати:haha:
    Доречі, я ще фоточки звідти бачила, де крива плитка на сходах , яка вже ледь не відвалюється. А їхні супер-пупер лавки у дворі - взагалі шик. Зажрався Екодім конкретно, сам себе у могилу жене.

14. KyivLeopolis .

Секрет! :pardon:

15. promisto

promisto Well-Known Member

В Карпатбуду стіни аналогічні

---------- Додано в 05:48 ---------- Попередній допис був написаний в 05:40 ----------

На Демнянській також цегла на ребро, але повнотіла

16. dolenuchka

А хто будує міжкімнатні стіни не в ребро??? Інша справа, що вона пустотіла, то це дійсно "треш", а в ребро - це ще "по-божески")))

---------- Додано в 13:07 ---------- Попередній допис був написаний в 13:04 ----------

Загадковий ви дописувач...вміло хаяте чуже, а про своє ні пари з вуст))) Та Бог із вами))):uaflag:

17. Chuvachok

Chuvachok Андрій

В нас десь такі міжкімнатні стіни. Звісно, що не 30 см ширина, але десь певне 10-12 см є.. плюс їх ще якось армують (штирі запихають для міцності стіни)

Вкладення:

18. dolenuchka

А це наша стіна, вихід із ванної кімнати, щоправда ще не штукатурена...то такі перегородки у всій квартирі - цегла в ребро.

---------- Додано в 13:20 ---------- Попередній допис був написаний в 13:17 ----------

Chuvachok, а що то у вас на третій фотці за виступ??? це шахта чи шо???

• Подобається Подобається x 1
  19. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Я так розумію, що це або частина ніші під шафу-купе з іншої сторони, або просто колона, яку по-дурному спроектували в квартирі. Проектант не додумався її сховати :)

20. dolenuchka

Для шафи купе з іншої сторони вона, як на мене, замала))) Я так підозюю, що це все-таки шахта вентиляційна. А ви не дивились із самого початку будівництва, що то могло бути? Бо в мене на кухні таке є)))

---------- Додано в 13:29 ---------- Попередній допис був написаний в 13:27 ----------

а де твій аватар? :)