Житло в новобудовах винники

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Speedo78, 20 жов 2010.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. KyivLeopolis .

KyivLeopolis . Well-Known Member

Я вам по іншому обєкту Ірокса можу також фотозвіт дати, він заморожений у Ірокса стоїть вже 2 роки та люди чекають там квартири і ніяк не дочекаються.
    Ви готові чекати свою квартиру 2 і більше роки?

2. dolenuchka

dolenuchka Well-Known Member

Ви знаєте, якщо чесно, то я готова)))проте, я впевнена, що мене, як і багатьох інших ця участь мине. Ну, звичайно, що вчасно вони його не здадуть, проте, я вас запевняю, там вже нема що заморожувати, оскільки практично всі роботи вже виконані....Сподіваюсь, що той об"єкт, про який Ви тут говорите, то якась прикра історія і вона найближчим часом вирішиться на користь майбутніх мешканців. А нас вже залиште у спокої, бо я не розумію, що Ви намагаєтесь донести....невже людям, судячи із Ваших дописів, варто розривати їх договори??? чи як Ви вважаєте???

3. KyivLeopolis .

Нічого не треба розривати, а треба обєднуватись і давати на Ірокс, бо вони зручно себе почувають - обіцянки - це їх фішка.

4. Grek

Grek Well-Known Member

Вже і Ріел потрохи "попускається":

• Подобається Подобається x 1
  5. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Певно читають львівський форум і вивчають настрої людей :)

6. Grek

Grek Well-Known Member

Та думаю шо їм і читати не потрібно, там і по попиту все зрозуміло, що зараз ніхто не буде купувати по 800-900 доларів житло такого економ-класу, якщо вже по 500-700дол. є купа варіантів.

7. dolenuchka

О, а оце якраз по темі)))) я з Вами згодна на всі 100%, чого і хочу домогтися, пропоную Вам написати мені у приват, що ж таки вони для Вас зробили такого чого мені власне тре знати...бо, я так зрозуміла, відкрито Ви нічого писати не будете. Пропоную відкрити окрему гілку по цьому будівництву, так як це зробили власники квартир на Демнянській і т.д., щоб можна було реально бачити кількість майбутніх сусідів та їх настрої)))):uaflag::preved::yahoo:

8. Keith

Keith Well-Known Member

9. Rossmary

Rossmary Member

Перепрошую, але як то "Не здають посекцiйно, а веcь комплекс"? Нам сказали що здадуть до кiнця року тi три пiдiзди.. Ну максимум в першому кварталi 2015 року.

10. KyivLeopolis .

Ось про це я і натякав вище. Треба обєднуватися вам вже і давити на Ірокс

11. Rossmary

Rossmary Member

Згiдна. Я готова до обэднання. От тiльки де ви, майбутнi сусiди? ! :dntknw:

12. dolenuchka

Ну от все і зрозуміло мені, от звідки беруться непорозуміння між забудовником і покупцем: я мала на увазі документи на право власності, а не сдачу секцій, Ви мене не правильно зрозуміли, або не так трактували, як слід)))) от звідки і беруться байки про недобросовсних забудовників, які, ніби, не виконують обіцянок))))

---------- Додано в 22:57 ---------- Попередній допис був написаний в 22:55 ----------

13. Rossmary

Rossmary Member

14. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Так то друга черга будови, вона ще лише в планах, по ходу.
    До речі, там на картинці збоку ще один будинок з’явився - наче не було його в перших планах.
    А ще так розмито написали "висока якість" (висока якість чого?).

15. dolenuchka

16. Rossmary

Rossmary Member

17. ANGELIN

ANGELIN Member

Ви не плутайте Антонича, Сихів,де здають по секційно з Шевченка,де весь комплекс...(((((

18. dolenuchka

19. Rossmary

Rossmary Member

20. KyivLeopolis .

а де твій аватар? :)