Житло в новобудовах винники

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Speedo78, 20 жов 2010.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Grek

Grek Well-Known Member

Дзвонив до них заради цікавості, сказали що ціна на даному етапі 600-700 доларів. Враховуючи їхні ціни на інші будови (в районі 900$) ціна дійсно приваблива.

• Подобається Подобається x 1
  2. dolenuchka

dolenuchka Well-Known Member

Кращих фактів ніж фотозвіт з будівництва на моєму фотоапараті годі й шукати))))Перевстановлю вінду тоді скину світлини з будови. Наразі практично кожен тиждень буваю на будові, бо цього разу проводили електирку, то потрібно було вказати, де будуть вимикачі. Так от, можу відзвітувати покроково, що вже зроблено на цей час. Про те, що вони здають не секційно а весь комплекс майбутні мешканці знають, бо це все пояснюється покупцеві при оформленні квартири. Так що не шукайте кістки в молоці, її там немає))))
    А на рахунок вчасності здачі об"єкту, то мені особисто поспішати нема куди, а взагалі читаю багато і знаю, що практично всі затримують...

3. KyivLeopolis .

KyivLeopolis . Well-Known Member

Я вам по іншому обєкту Ірокса можу також фотозвіт дати, він заморожений у Ірокса стоїть вже 2 роки та люди чекають там квартири і ніяк не дочекаються.
    Ви готові чекати свою квартиру 2 і більше роки?

4. dolenuchka

Ви знаєте, якщо чесно, то я готова)))проте, я впевнена, що мене, як і багатьох інших ця участь мине. Ну, звичайно, що вчасно вони його не здадуть, проте, я вас запевняю, там вже нема що заморожувати, оскільки практично всі роботи вже виконані....Сподіваюсь, що той об"єкт, про який Ви тут говорите, то якась прикра історія і вона найближчим часом вирішиться на користь майбутніх мешканців. А нас вже залиште у спокої, бо я не розумію, що Ви намагаєтесь донести....невже людям, судячи із Ваших дописів, варто розривати їх договори??? чи як Ви вважаєте???

5. KyivLeopolis .

Нічого не треба розривати, а треба обєднуватись і давати на Ірокс, бо вони зручно себе почувають - обіцянки - це їх фішка.

6. Grek

Grek Well-Known Member

Вже і Ріел потрохи "попускається":

7. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Певно читають львівський форум і вивчають настрої людей :)

8. Grek

Grek Well-Known Member

Та думаю шо їм і читати не потрібно, там і по попиту все зрозуміло, що зараз ніхто не буде купувати по 800-900 доларів житло такого економ-класу, якщо вже по 500-700дол. є купа варіантів.

9. dolenuchka

О, а оце якраз по темі)))) я з Вами згодна на всі 100%, чого і хочу домогтися, пропоную Вам написати мені у приват, що ж таки вони для Вас зробили такого чого мені власне тре знати...бо, я так зрозуміла, відкрито Ви нічого писати не будете. Пропоную відкрити окрему гілку по цьому будівництву, так як це зробили власники квартир на Демнянській і т.д., щоб можна було реально бачити кількість майбутніх сусідів та їх настрої)))):uaflag::preved::yahoo:

10. Keith

Keith Well-Known Member

11. Rossmary

Rossmary Member

Перепрошую, але як то "Не здають посекцiйно, а веcь комплекс"? Нам сказали що здадуть до кiнця року тi три пiдiзди.. Ну максимум в першому кварталi 2015 року.

12. KyivLeopolis .

Ось про це я і натякав вище. Треба обєднуватися вам вже і давити на Ірокс

13. Rossmary

Rossmary Member

Згiдна. Я готова до обэднання. От тiльки де ви, майбутнi сусiди? ! :dntknw:

14. dolenuchka

Ну от все і зрозуміло мені, от звідки беруться непорозуміння між забудовником і покупцем: я мала на увазі документи на право власності, а не сдачу секцій, Ви мене не правильно зрозуміли, або не так трактували, як слід)))) от звідки і беруться байки про недобросовсних забудовників, які, ніби, не виконують обіцянок))))

---------- Додано в 22:57 ---------- Попередній допис був написаний в 22:55 ----------

15. Rossmary

Rossmary Member

16. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Так то друга черга будови, вона ще лише в планах, по ходу.
    До речі, там на картинці збоку ще один будинок з’явився - наче не було його в перших планах.
    А ще так розмито написали "висока якість" (висока якість чого?).

17. dolenuchka

18. Rossmary

Rossmary Member

19. ANGELIN

ANGELIN Member

Ви не плутайте Антонича, Сихів,де здають по секційно з Шевченка,де весь комплекс...(((((

20. dolenuchka

а де твій аватар? :)