Відповідь: Жіночий журнал а что именно вам не интересно? Модные ароматы? Модная обувь? Модные тенденции 2008? Или например о пользе и вреде шоколада, как отдыхать зимой? Женщина в рекламе, как добиться успеха? да есть много интересного....было бы желание..... лично мне интересно. хоть я давно уже не тинейджер) Додано через 1 хвилину не всіх)))
Відповідь: Жіночий журнал ))))))))))))) Бугого ... як не намагалися обі**** ))) результат ... банер на форум глянця висить на ЛФ ))) 1-0 в користь Текіли ))))))))))))))))))
Відповідь: Жіночий журнал Я теж бачив. ІМХО, уродський... Тільки от рахувати "1:0", чи "двісті баксів=0" ? Ггг... Аватарчик звідти:
Відповідь: Жіночий журнал писи. я балдю....... наскільки тре мати криві руки, щоб так криво "поправити" ГОТОВИЙ (!!!) форум?.....
Відповідь: Жіночий журнал ))))))))))))))))))) А Ви читайте між стрічок ... хоча хто-хто ....а Пупер мавби сам дописати ... підсказую: http://forum.lvivport.com/misc.php?do=cybstats Найпопулярніші розділи 1. Дівочі посиденьки 42248 Проведіть паралель )))))))))))))))
Ненавиджу білана! Він *сенсоред*. Але чомусь не зважаючи на це, шапка мені сподобалася. І сам сайт. З.І. Хоча напевно від часу першого постав, дизайн не раз був змінений))