Жіночий журнал

Тема у розділі 'Новий сайт', створена користувачем Текіла, 20 січ 2008.

1. Олюнечка

Олюнечка миється в бані

Відповідь: Жіночий журнал

ладний сайт
    робило двоє, саморобка. нічо не коштує. підтримка такого сайту обходи сі 40 дол./ місяць або самому.
    якби було по-українськи, то і відси багато хто би перейшов.

• Подобається Подобається x 1
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

підтримка нічим не ободиться......
    нюзграбер (правильно налаштований) рулить....

3. Олюнечка

Олюнечка миється в бані

нюзграбер грабить юзерів, а не нюзи. поінтересуйтесь на " касторці", шо то за фан підтримувати подібний сайт.
    модератор тематичного форуму дістає до 1000 долярів за модераторство. а подібний дамський журнал - забавка просто. хоббі. так само як і цейво форум. хочеш - сам сі за ним диви, хочеш - найми когось або за гроші, або за йго комплекси.

4. duncan

це надто складно для мого розуміння...

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

вам модератори часом не потрібні ? :)

• Подобається Подобається x 7
  6. syavych

syavych копач

Там форум надто важкий, одні не справитесь. Олюнечка, вже є 2. :)

• Подобається Подобається x 4
  7. Текіла

Текіла Member

и-и
    є 2 адміністратора.))
    а модератор тіки один)))
    мало)))

8. Олюнечка

Олюнечка миється в бані

то не мені. але з форуму тилько йден би сі справив, якби захтів - Капітан...
    ну ше - зелений чоловічок, якби сі постарав. лапочка така. :)

пупере, шо складно для розуміння: вам шо машина наповни цікавістю сайт??? спробуйте, будете виділи... :cowboy:

9. Текіла

Текіла Member

Капитан:o
    )))))

10. Олюнечка

Олюнечка миється в бані

Капітан... він є найліпший на форумі :shutup: , але він сі тим не заінтересує.
    а у вас, Текіло, ладний журнал, не слухайте їх, вони сі не розбирают. :bazar:

11. duncan

ми в гємназіях нє абучалісь...

• Подобається Подобається x 3
  12. Mariya

Mariya Well-Known Member

Оформлення вже НАБАГАТО краще. :y:

13. Текіла

Текіла Member

оформлення чого саме?

14. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ще я свою думку скажу. :shy: Нехай навіть повторю вже сказане. :)
    Щодо стильних, то би, може, й погодилася. Щодо розумних, я би посперечалася. ;)
    Для розумних треба складніші тексти трохи. Я наприклад, тому такі журнали не читаю, що вони дуже спрощені. Пласкі.
    Респект за Коко Шанель, але якщо це журнал для стильних та розумних, то стаття дуже убога. Принаймні я була розчарована, коли відкрила її.
    Зрештою, сайт тільки створений, то, може, згодом, буде більш розбудований та складний. Цього вам щиро бажаю. :)
    До речі, як на мене, сайтові потрібна більша кількість знимок. А також можливість відкривати кожну знимку в трохи більшому форматі.

У мене така робота, що переглядаю купи сайтів щодня. Мушу сказати, що сайт не виглядає поважно, у нас би його радше вважали середнім. І меню якесь як для дитячого сайту, а не жіночого. Мені нагадало готичні та емівські сайти для тінейджерів. Правда, я порівнюю з англомовними.

Щодо вульгарності, яка таки відчувається і на яку слушно звернули увагу Ольга та Левандівка, то сподіваюся, що це тільки для початків, аби привернути увагу, а згодом журнал набуде більш жіночного настрою. У мене радше враження, що то журнал дівчачий. Десь до 21 року, не більше.
    А сайт на ваше ім"я зареєстрований? ;)

• Подобається Подобається x 14
  15. Текіла

Текіла Member

агась. є щось таке.
    може в когось будуть ідеї як його можна переробити?
    в сенсі, чи варто було б його замінити - чорною стрічкою, розділи меню в рядочок озділені діамантами?
    чи може...щось інше....?
    буду рада почути ваші ідеї.

Додано через 36 хвилин
    ура.
    поставили вже гороскоп.

хочемо ще або прост офотогалерею - гламурний фото....або фотогарелею знаменитостей.
    як думаєте, що краще? що порадите вибрати?

16. bora

bora Well-Known Member

А це не буде зловживанням фєнічками? Для чого там ще й діаманти? Якщо конче треба діамант то шукайте ідеальний вигляд ОДНОГО діаманту, використайте його як основне і ЄДИНЕ, а далі на сторінках обігруйте його. І не треба завитушок-бабів-стразів на одній сторінці, по-росфійськи - це звучить як "напищено". Буквально перекладу не підберу.

ІМХО, але я керувала проектами по створенню сайтів. Не гламурних звісно, але. Підрядчиків я вибирала таких, щоб були з достатнім досвідом робіт певного рівня і зі смаком (чесно кажучи - моїм смаком значить:)) і вони відповідно вже пропонували мені варіанти оформлення, залишалось погоджувати тільки. Так і має бути. ПО-моєму, тут людський фактор відіграє важливу роль. Розробникии сайтів мають також своє уявлення про цей сайт, і чим більше в ньому буде їх ідей тим ціліснішим і самодостатнім сайт виглядатиме в результаті. Адже інструменти та технології - в їх руках і нерідко їм відоміше, що вже краще вдається... Як таких немає - показуйте їм приклади робіт які Ви б хотіли у чомусь повторити...

17. Ella

Ella Well-Known Member

Погоджуююсь з bora, бракує лаконічності (ІМХО, естетики та інтелігентності). Перевантажений логотип : рисочка + вензель+ дитячий шрифт девізу і трохи кислотний колір. А вензель таки точно потрібно доопрацювати.

Але зроблена велика робота, бо не кожному вдається ідею втілити і потім її розвивати. З таким змістом, журнал розрахований на аудиторію молодесеньких дівчат, які самі ще в пошуках себе. В цьому нічого поганого не вбачаю - їх більше і вони активніші.

Стосовно стильних і які відбулися.
    Як сказав Станіславський: "не вірю"
    Або цитуючи "Віднесені вітром": "мул у кінській збруї", як його не вбирай, а він мулом залишиться.

При розкрутці зосередьтесь на реальній цільовій аудиторії і це дасть результат, інакше це буде неефективним використанням ресурсів, які не принесуть вагомих результатів. Проведіть дослідження серед вже існуюючих читачів, проаналізуйте і зробіть висновки. Це необхідна умова перш ніж починати якісь маркетингові заходи. Або журнал міняйте повністю, щоб він відповідав задекларованій позиції.

Успіхів!!!

• Подобається Подобається x 3
  18. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Заголовки, даруйте, не для молодесеньких дівчат...
    Заголовки:
    Додано через 3 хвилини
    Нє вєрю. (с)
    Забити джумляний шаблон передруківками?
    Ну, ще день на розрисовку шаблону...

19. Ella

Ella Well-Known Member

Левандівка, якщо ви такі прискіпливі, то краще вже б писали мовою оригіналу "Не верю" (с). :)
    А щодо роботи, то до будь якої треба докласти рук (чи грошей)

20. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

От і я по те...
    Безкоштовна Джумла, ненаповнений контентом.
    В мене зо 3 місяці ТАКий жде мельодії (і тримає домен). Як маю (раптом) час - приміряю модулі.
    Але й нікому не показую... Гггг. :)

а де твій аватар? :)