Відповідь: Жіночий журнал ладний сайт робило двоє, саморобка. нічо не коштує. підтримка такого сайту обходи сі 40 дол./ місяць або самому. якби було по-українськи, то і відси багато хто би перейшов.
Відповідь: Жіночий журнал підтримка нічим не ободиться...... нюзграбер (правильно налаштований) рулить....
Відповідь: Жіночий журнал нюзграбер грабить юзерів, а не нюзи. поінтересуйтесь на " касторці", шо то за фан підтримувати подібний сайт. модератор тематичного форуму дістає до 1000 долярів за модераторство. а подібний дамський журнал - забавка просто. хоббі. так само як і цейво форум. хочеш - сам сі за ним диви, хочеш - найми когось або за гроші, або за йго комплекси.
Відповідь: Жіночий журнал то не мені. але з форуму тилько йден би сі справив, якби захтів - Капітан... ну ше - зелений чоловічок, якби сі постарав. лапочка така. пупере, шо складно для розуміння: вам шо машина наповни цікавістю сайт??? спробуйте, будете виділи... :cowboy:
Відповідь: Жіночий журнал Капітан... він є найліпший на форумі :shutup: , але він сі тим не заінтересує. а у вас, Текіло, ладний журнал, не слухайте їх, вони сі не розбирают. :bazar:
Відповідь: Жіночий журнал Ще я свою думку скажу. :shy: Нехай навіть повторю вже сказане. Щодо стильних, то би, може, й погодилася. Щодо розумних, я би посперечалася. Для розумних треба складніші тексти трохи. Я наприклад, тому такі журнали не читаю, що вони дуже спрощені. Пласкі. Респект за Коко Шанель, але якщо це журнал для стильних та розумних, то стаття дуже убога. Принаймні я була розчарована, коли відкрила її. Зрештою, сайт тільки створений, то, може, згодом, буде більш розбудований та складний. Цього вам щиро бажаю. До речі, як на мене, сайтові потрібна більша кількість знимок. А також можливість відкривати кожну знимку в трохи більшому форматі. У мене така робота, що переглядаю купи сайтів щодня. Мушу сказати, що сайт не виглядає поважно, у нас би його радше вважали середнім. І меню якесь як для дитячого сайту, а не жіночого. Мені нагадало готичні та емівські сайти для тінейджерів. Правда, я порівнюю з англомовними. Щодо вульгарності, яка таки відчувається і на яку слушно звернули увагу Ольга та Левандівка, то сподіваюся, що це тільки для початків, аби привернути увагу, а згодом журнал набуде більш жіночного настрою. У мене радше враження, що то журнал дівчачий. Десь до 21 року, не більше. А сайт на ваше ім"я зареєстрований?
Відповідь: Жіночий журнал агась. є щось таке. може в когось будуть ідеї як його можна переробити? в сенсі, чи варто було б його замінити - чорною стрічкою, розділи меню в рядочок озділені діамантами? чи може...щось інше....? буду рада почути ваші ідеї. Додано через 36 хвилин ура. поставили вже гороскоп. хочемо ще або прост офотогалерею - гламурний фото....або фотогарелею знаменитостей. як думаєте, що краще? що порадите вибрати?
Відповідь: Жіночий журнал А це не буде зловживанням фєнічками? Для чого там ще й діаманти? Якщо конче треба діамант то шукайте ідеальний вигляд ОДНОГО діаманту, використайте його як основне і ЄДИНЕ, а далі на сторінках обігруйте його. І не треба завитушок-бабів-стразів на одній сторінці, по-росфійськи - це звучить як "напищено". Буквально перекладу не підберу. ІМХО, але я керувала проектами по створенню сайтів. Не гламурних звісно, але. Підрядчиків я вибирала таких, щоб були з достатнім досвідом робіт певного рівня і зі смаком (чесно кажучи - моїм смаком значить) і вони відповідно вже пропонували мені варіанти оформлення, залишалось погоджувати тільки. Так і має бути. ПО-моєму, тут людський фактор відіграє важливу роль. Розробникии сайтів мають також своє уявлення про цей сайт, і чим більше в ньому буде їх ідей тим ціліснішим і самодостатнім сайт виглядатиме в результаті. Адже інструменти та технології - в їх руках і нерідко їм відоміше, що вже краще вдається... Як таких немає - показуйте їм приклади робіт які Ви б хотіли у чомусь повторити...
Відповідь: Жіночий журнал Погоджуююсь з bora, бракує лаконічності (ІМХО, естетики та інтелігентності). Перевантажений логотип : рисочка + вензель+ дитячий шрифт девізу і трохи кислотний колір. А вензель таки точно потрібно доопрацювати. Але зроблена велика робота, бо не кожному вдається ідею втілити і потім її розвивати. З таким змістом, журнал розрахований на аудиторію молодесеньких дівчат, які самі ще в пошуках себе. В цьому нічого поганого не вбачаю - їх більше і вони активніші. Стосовно стильних і які відбулися. Як сказав Станіславський: "не вірю" Або цитуючи "Віднесені вітром": "мул у кінській збруї", як його не вбирай, а він мулом залишиться. При розкрутці зосередьтесь на реальній цільовій аудиторії і це дасть результат, інакше це буде неефективним використанням ресурсів, які не принесуть вагомих результатів. Проведіть дослідження серед вже існуюючих читачів, проаналізуйте і зробіть висновки. Це необхідна умова перш ніж починати якісь маркетингові заходи. Або журнал міняйте повністю, щоб він відповідав задекларованій позиції. Успіхів!!!
Відповідь: Жіночий журнал Заголовки, даруйте, не для молодесеньких дівчат... Заголовки: Додано через 3 хвилини Нє вєрю. (с) Забити джумляний шаблон передруківками? Ну, ще день на розрисовку шаблону...
Відповідь: Жіночий журнал Левандівка, якщо ви такі прискіпливі, то краще вже б писали мовою оригіналу "Не верю" (с). А щодо роботи, то до будь якої треба докласти рук (чи грошей)
Відповідь: Жіночий журнал От і я по те... Безкоштовна Джумла, ненаповнений контентом. В мене зо 3 місяці ТАКий жде мельодії (і тримає домен). Як маю (раптом) час - приміряю модулі. Але й нікому не показую... Гггг.