Відповідь: Жіночий журнал Ви певно самі не зрозуміли про що спитали. Вам в географію або політику.)) Додано через 1 хвилину сайт хороший. мені сподобався. проте він базується на фото, тому як на мене це трохи інше..... адже гарні фото завжди гарно виглядають.... і надають жірналу привабливості.... а розкрутка це так. по моєму основне.
Відповідь: Жіночий журнал Чоловіче , крім бетки є такі поняття як реліз і стабільна версія. phpbb3 - реліз - вже не бета, але ще не стабільна версія. Якщо навіть якщо знайдуться якісь глюки, то пропатчити форум набагато легше ніж перейти з старого на новий. Звичайно, тим що мають phpbb2 не варто зараз переходити на новий, а дочекатися стабільної версії. Але навіщо новому сайту ставити старий форум? Поки він розкрутиться вже і форум стабільним стане
Відповідь: Жіночий журнал Ну з третім дизом надіюсь ти пожартув? Додано через 2 хвилини 1. - нічо так 2. - в простоті вся суть веб-дизу 3. - без коментарів
Відповідь: Жіночий журнал З географією у мене усе в порядку, не переживайте. От тільки якщо у вас така цільова аудиторія, тоді знову ж таки виникають питання: 1. А що, там українською не говорять і не розуміють ( я про Україну) 2. Чого ж ви запропонували цей сайт для обговорення львів'янам? Думаю, не варто вам зазначати ментальну і "інтересову" різницю.
Відповідь: Жіночий журнал реліз-релізом, але я розглядаю форум яко додатковий патч до сабдрімера, яким останнім часом дуже захопився..... зі "сабом" чудово працюють всі версії "булки", "іпб", "смф" (навіть 2-бета)..... попередні версії пхпбб.... а от останній -- косячить..... пс. та й взагалі! ліцензія на саб -- 50 уо, булка -- 160.... можна й не економити.....
Відповідь: Жіночий журнал більшість спілкуються російською. це факт. для того, щоб До того як пропонувати задуманій аудиторіїї виявити хиби та недоліки.
Відповідь: Жіночий журнал Ну ти ж прекрасно розумієш що смішно порівнювати фрішні продукти з комерційними
Відповідь: Жіночий журнал Ну от бачите, попалися вам невдячні піддослідні кролики. І в гламурі нічого не тямлять, і статті для них не цікаві, та ще й українською спілкуються. От халепа
Відповідь: Жіночий журнал та чому ж......незважаючи на звичне хамство я почула тут досить конструктивної критики. тому можу тепер щось удосконалити-змінити.
Відповідь: Жіночий журнал Взагалі це до автора . Я сі в тому не розумію. Мені вже не раз казали що я не гламурний
Відповідь: Жіночий журнал О! Дуже тонко! Зрештою, Глянець все ж таки є культурою виманювання великих грошей і сам мусить відповідати своєму визначенню (бути вилизаним до блиску). засновник і редактор редактор Playboy у Росії Артем Троіцкій Оксана Пономарьова, екс-головний редактор журналів Cosmopolitan
Відповідь: Жіночий журнал Якщо дуже хоцця використати рожевий - подивіться на контрасти кольорів з рожевим на обкладинці: