Відповідь: Жіночий журнал як на мене , то слід відмітити старання! це вже краще аніж нічого.але справді хотілося б чогось україномовного, трішки веселішої гами кольорів, та й цікавіших розділів, невже не все рівно хто вагітний, а хто як справляв новий рік? плітки...
Відповідь: Жіночий журнал Прошу сприймати, як сказане нормальним тоном. В мене, ніби, і монітор калібрований, а очі читають "Guapes", "Gerpes"... але не Ґлянець. І кольори не глянцеві. Порівняйте з любим ґлянцевим журналом/катологом. Чи тут не планувалася відповідність? Барбі-клуб..? Та картинка, котора "вульгарна". Може при "стисканні під Веб" покращити параметри якості? Щоб не ТАК била по очам? Дуже на гральну карту виглядає. Джумлізм не коментую. Непристойно "ґлянцам" безкоштовними CMS користуватися.
Відповідь: Жіночий журнал а якщо забрати сліди джумли невже хтось помітить, що сайт на джумлі? Додано через 6 хвилин а можете поділитися - скільки взяли програмісти за створення сайту? (якщо не секрет)
Відповідь: Жіночий журнал я помічу.... по харктерним лінкам: так зване "чпу"..... джумлівську "чпу" ні з чим не сплутаєш..... а якщо відключити -- все одно лінки "характерні".... пс. сабдрімер -- рулить.....
Відповідь: Жіночий журнал Ну нє! "Модні стильні жінки" цього не помітять. Рекламодавці - за кілометр... Спеціально пробігся по сайтам. Глянути дизайн. Найближчий - Оріфлеймівський І вам , Текіло, пропную глянути на порядний глянець любої б/м порядної фірми. На мою думку, матовий рожевий не може бути "глянцевим". :cowboy:
Відповідь: Жіночий журнал На вашу думку чи це має значення для користувачів - відповідно певної аудиторії жінок? тобто, ви оцінюєте його, як людина. яка тямить частково в цих нюансах. Але чи ці нюанси є справді важливими для читачів жіночого журналу?
Відповідь: Жіночий журнал не буду коментувати допис, щодо того, що я людина, яка частково тямить... питання: дизайном і програмуванням займалася одна людина?... схоже на те.... як мінімум, цим би мали займатися двоє людей..... дизайн -- даруйте за прямоту -- таки "шкільний"... не здивуюся, якщо це стандартний трохи перероблений шаб. пс. хостер у нас -- один і той самий, максим рівтін.....
Відповідь: Жіночий журнал 1. мені здається, що порівнювати приватний проект з Бурда - відомою маркою, яка видає свої глянці, якось неправильно. 2. чесно, от клянусь, дизайн їх доодного місця (це звісно суб"єктивне враження). Виглядає, як газета. Додано через 2 хвилини ні. також ні. дизайн мабуть не варто обговорювати, бо мені він абсолютно подобається, і я впевнена, що влаштує аудиторію, на яку розрахований. Можливо є якісь конкретні поради, зауваження, пропозиції? От наприклад, що назви розділів погано видно....це корисне зауваження.
Відповідь: Жіночий журнал Мова про "планку", яку Ви ставите для сайту. Для "ґлянцу" (ІМХО) смак і пристойність - необхідні. Певне співвідношення контрастів, кольорів. Певний стандарт. Не все золото, що блищить... (с) Чи мова йде про якесь жаргонне значення слова "глянц"?
Відповідь: Жіночий журнал А що не видно що 3-ій? Як на мене пристойна версія. Порівняння з 2-м є тут, якщо ще не бачив. Добавлено суттєву кількість хороших фіч, яких не було в 2-му. І взагалі, Пупере, тре іти в ногу з часом, нє?
Відповідь: Жіночий журнал дякую за Вашу думку проте вже вкотре переконуюсь, що смаки і поняття краси і т.д. у всіх різні. навіть цікаво, що вони різні не лише в окремих людей, а якщо брати Україну - то на Зах Україні та Центральній вони також різні. (суджу з коментів про журнал з різних джерел). Нічо не попишеш))
Відповідь: Жіночий журнал чоловіче, це досі "бетка", як би там вони її не називали... Додано через 1 хвилину текілочко, вам потрібні були дифірамби чи наша думка?..
Відповідь: Жіночий журнал Мабуть, повторю деякі зауваження попередників, але все ж: 1. Чому російською? 2. Фото в кутку таки вульгарне 3. Стиль написання (чи переписання) статей не сподобався - неяскравий, не запам'ятовується, одним словом, ніякий. Таке враження, що статті просто передруковувались. 4. На кого орієнтований журнал, якщо, скажімо у статті про роботу, зазначені російські пошукові системи, російські сайти пошуку роботи, так ще й зазначено, що використані матеріали з російського сайту? 5. Все ж таки існує враження, що аудиторія - тінейджерки... У мене все.
Відповідь: Жіночий журнал Не сперечаюся. Зверніть увагу, Ваш аватар зараз - глянцевий, Фото, яке вчора виставили - глянцеве. Сайт - матовий.
Відповідь: Жіночий журнал А Центральна та Східна Україна - то не Україна???? А стосовно Росії - сумніваюсь, там свого такого добра вагон з причепом
Відповідь: Жіночий журнал Якщо мова йде про зразки стильності, то однозначно http://www.vogue.co.uk/. Принаймні для багатьох країн світу. Жодних зловживань фотами та кольорами на головній, хіба тематичі банери. Але правду сказати, видання має надто велику аудиторію, щоб приваблювати читачів ще чимось окрім змісту. Більш-менш Вашого формату - http://mainpeople.ru/ Однак, вони всерйоз займались розкруткою, і зробили сайт ЖИВИМ. зверніть і Ви на це увагу.