Відповідь: жінки негарні...бувають? У мене сьогодні такий настрій паскудний, що хоч застрелься... а він всеодно не відчепиться.
Відповідь: жінки негарні...бувають? Маруська, ану не залякуй романтично настроєних форумлян! У них день Валентина на носі, а ти тут зі своїм характером... На, то тобі від мене. для Марусі
Відповідь: жінки негарні...бувають? Учора зайшла пообідати, чи то пак швиденько перекусити в "Пузату хату" в Києві, де все так динамічно, і ти вже мусиш знати, що хочеш, бо інакше тебе затопче натовп, і побачила одну прекрасну жінку? У чому її прекрасність? У тому, що ця елегантно вдягнута особа (з неймовірно стильним та красивим капелюшком на голові) сиділа сама за столиком та, нікуди не поспішаючи, читала книжку. Чи красива ця жінка? Не знаю. Однак завдяки свому шарму вона ловила погляд не одного перехожого. Тоді, я згадала про цю тему на форумі, і зрозуміла, що краса - це внутрішня гарномія, як би це банально не звучало.
Відповідь: жінки негарні...бувають? насправді я не з тих, що люблять вдома сидіти.:agree: впадаю від того в депресію та тупію на очах. просто знаходжу для себе варіанти підзаробити, не йдучи на роботу. коли вдається реалізуватись - дуже тішуся. наразі маю шикарну реалізацію - мацюпку вирощую , а як підросте - видно буде...
Відповідь: жінки негарні...бувають? Та характер в мене такий що хоч до рани прикладай... але он настрій часами коливається то в одну то в другу сторону, як то кажуть ізлішкі знака зодіяка.:D:D:D
Відповідь: жінки негарні...бувають? [quote;240940]жінки негарні...бувають? [/quote] Залежить хто як дивиться...І чим... ...Не буду говорити про душу і душевну конституцію, бо це вже обтерто до дірок. Пережую банальну фразу на свій лад: " Не буває негарних жінок - бувають різні смаки..."
Відповідь: жінки негарні...бувають? 4 - о таке "чудо" пухнасте на селі бачив. Для мене, ще підлітка то було шоком. Озеро, зо 5 хлопаків і вона напівроздягнута. 9 -
Відповідь: жінки негарні...бувають? Кожна жінка - це витвір мистецтва.....Так говорила моя вчителька....А вона є мудрою людиною....
Відповідь: жінки негарні...бувають? даруйте: я люблю мистецтво, але деякі види його мене бентежать.... наприклад, авангард чи сюрреалізм...
Відповідь: жінки негарні...бувають? Так, але сюрреалізмом Сальвадора Далі весь світ захоплюється ....До вибору, до кольору....як кажуть
Відповідь: жінки негарні...бувають? я теж в захваті від сальвадора далі та роба гонзалеса.... і якщо ми вже почали розмовляти алегоріями, то його твори я би порівняв з ультраоригінальними жінками, що можуть зі старого плафону зробити собі новий капелюшок... а одному моєму знайомому подобаються жінки... гммммм.... з волохатими ногами..... мабуть, таємний шанувальник пікассо і дадаїстів....
Відповідь: жінки негарні...бувають? Ну чого тільки варта його «Мягкая конструкция с варёными бобами (предчувствие гражданской войны)» (исп. Construcciуn blanda con judнas hervidas (Premoniciуn de la Guerra Civil); а що вже казати про Великий мастурбатор 1929
Відповідь: жінки негарні...бувають? От бачите, для Вашого знайомого жінки з неголеними ногами-красуні.... Ми можемо з Вами багато сперечатися, кому хто або що подобається, але, думаю в одному ми з Вами однієї думки: в цьому світі все має свою суб'єктивну оцінку.... Хоча може і тут Ви не згідні зі мною.....