Відповідь: жінки негарні...бувають? я добре виспалась, поснідала і теж вирішила, що життя прекрасне і я теж
Відповідь: жінки негарні...бувають? ЗОЛОТІ СЛОВА!!! мої слова-один до одного!!!!підписуюсь під кожним! мені от наприклад подобаються ФІГУРОВІ женьшини особливо коли нармальні бедра і...тоню-у-у-усінька талія-АХ! от шо-шо а стосовно зубів мушу заперечити! я от цілу щелепу зубастиків вставила і...поздоровшала!!!!! а в здоровому тілі-здоровий дух...а там і до краси два метри...:D :D :D
Відповідь: жінки негарні...бувають? ну тут неоднозначне твердження... бо не відмовляти то одне... а от не ліпити.... я наприклад люблю себе заставляти і вправляти.... відмовляти і обмежувати!!!! часом просто перевіряю чи є ще в мене сила волі-так собі жорстко! бо якби з себе сама нічого не ліпила то ("іздєржкі професії" ггггг) нічого б не вміла ггггга от в мене навпаки-в тюзі ж переважно травесті і інженю (ну актори що хлопчиків і дівчаток) а я і велика і місця багато займаю і нікого не влаштовують розміри моїх костюмів... та й до обличчя всі мають претензії-циферблатом називають...ггггг а ви кажете канони краси:D :D :D Додано через 1 хвилину кахи-кахи а це от до чого тут ваш коментар з МОЄЮ цитатою!!! :cowboy:
Відповідь: жінки негарні...бувають? Ета наші дєвочкі такіє... У мене була вчителька ритміки, правдива рассова єврейка, то в неї був такий ТУХІС!!! і маленька талія, і при цьому вона залишалась дуже повороткою і вчила нас танцювати.:agree:
Відповідь: жінки негарні...бувають? Лулу, ліпити з себе чужу людину, це не одне і те ж саме, що і вдосконалювати себе)) Про канони краси ніколи не говорю. хіба..доброта, при чому в змісті "не байдужість" є тим каноном краси який для мене важливий.
Відповідь: жінки негарні...бувають? Цілком можливо... Є в мене товариш, молодий обдарований науковець, за трохи вже професор, з аналітичним складом розуму і нестандартним баченням стандартних подій. То він цілком серйозно доводить, що політики вищого рангу, включаючи презиків - сексуальні збоченці, переважно гоміки... І наводить, скажу я вам, досить таки переконливі аргументи... Коли Пукін хлопчика в пупець поцьомав, то він тріумфував...
Відповідь: жінки негарні...бувають? оце ви харошу опечатку зробили:y: :D от хто крокодил то це той цілий лєнін:D не знаю хто б то мав на нього повестись...ну хіба за ДУЖЕ ВЕЛИКІ гроші:D:D:D
Відповідь: жінки негарні...бувають? Та не робив я ніякої опечатки, навіть і не думав... А шо, таки є?!
Відповідь: жінки негарні...бувають? Ой і правда, якби не звязки Троцького з євгеями в Америці і Британії видів би той Ленін революцію...
Відповідь: жінки негарні...бувають? Є різні варіанти висновків. Ідеальна фігура - неважна або страшна зовнішність, красива зовнішність - далеко не ідеальна фігура, красива зовнішність та ідеальна фігура - пуста душа та брак розуму, високий інтелект, приємна зовнішність та ідеальна фігура - манія зверхності та ознаки самодурства і т.д.. Лише одиниці на тисячі перебувають у відносній гармонії...
Відповідь: жінки негарні...бувають? Я вас вітаю - здорові зуби запорука хорошого травлення, а хороше травлення запорука хорошого настрою А коли у жінки гарний настрій це притягує увагу чоловіків, ну etc. Моя мама каже, що негарних жінок не буває - є занедбані. Може щось у тому є? Стильна зачіска , вдалий макіяж, відповідний до фігури і нагоди одяг - і є на кому око "завішати" ... А можна бути гарною, але "зачуханою" і що тоді з тої краси, якщо немає відповідного "аранжування"?