Відповідь: жінки негарні...бувають? а реальність така, що краса - то взагалі дууужеее суб"єктивна річ в різні часи різні канони краси. У 18-19 ст. "в моді" були худорляві світлошкірі та світлоокі жінки, а ще в 16-17 ст. таку жінку назвали чи не потворою Доказ того - творчість Рубенса ото я б користувалася успіхом у ті часи :D
Відповідь: жінки негарні...бувають? mamatu, а ви що тут на гілці "Жінки негарні... бувають?" робите?! Вам з bora сюди вхід заказаний...
Відповідь: жінки негарні...бувають? я повторю слова Лілії, що одному й 20 не зайві, а іншому й 10 зайвими будуть. я коли це говорила, мала на увазі себе. коли поправляюсь - дивитися на себе не можу й чоловіку менше подобаюсь (не плутати з менше любить, бо це не так). зараз схудла, без зусилль з мого боку, й нарадітися не можу.
Відповідь: жінки негарні...бувають? ??? чого ви до мене вчепилися з своїми порадами? дайте собі спокій. бо я спокійна
Відповідь: жінки негарні...бувають? я тут, щоб вирішити це питання з вами всіма. а ще ось яка думка мені в голову прийшла: якщо чути постійно, що ти красуня - так воно й буде і навпаки. дивлячись на свої фото я розумію, що найбільше подобаюсь собі з тих пір, як вийшла заміж. завжди говорю своїм діточкам, що вони красиві та розумні.
Відповідь: жінки негарні...бувають? I я згiдна що некрасивi люди бувають. I навiть є дуже некрасивi. Все є суб'єктивне... так, але погодьтесь, деколи iдете по вулицi чи зустрiчаєте когось негарного i думаєте НУ I КРОКОДИЛ! Ви тої людини абсолютно не знаєте, може то є найчудовiша людина яка коли небудь ходила по свiтi, але ваше перше враження К..... I нiчого не поробиш.
Відповідь: жінки негарні...бувають? а про наші часи, що скажете? Додано через 59 секунд гарно сказано. але наївно
Відповідь: жінки негарні...бувають? чому наївно? я в це вірю. і думаю, що так воно і є. процитую Маркеса:"можливо, для когось ти - тільки людина в цім світі, але для когось іншого в тобі - цілий світ". невже тих, кого хтось вважає негарним, не може хтось полюбити? не вірю. думаю, що яка б людина зовні не була, якщо її люблять, то люблять все разом: з недоліками, недосконалостями. і тоді краса зовнішня, та ще і підігнана під людські стандарти, та ще й стандарти такі нетривкі, відходить на надцятий план. може, це і наївно, але так я думаю. не боюсь бути ідеалісткою - це як хвороба, від якої я не хочу лікуватись.
Відповідь: жінки негарні...бувають? А що тут скажеш? Світом сучасної моди керують здебільшого чоловіки геї, які пропагують красу унісекс - мода на тіло без статевих ознак - вузькі бедра, пласкі груди, неприродня худорлявість etc. Такий собі зразок вішака для одягу, який самостійно пересувається по подіуму. Біда тільки в тому, що природа людського тіла різною буває - і одні такі тендітні від природи, а іншим треба сидіти на "драконівських" дієтах, виснажувати себе у тренажерних залах, щоб досягнути такого результату, а коли не допомагає, а гроші є, тоді вступає в бій пластична хірургія. Вся ця мода на худорлявість впливає на психіку молоденьких дівчаток, які при вазі 45 кг шукають на свому тілі складки і знайшовши їх (а якже ж інакше? складок тільки на кістках немає)починають морити себе голодом, щоб "бути гарними". Як результат - виснаження організму, безпліддя, психічні розлади. Чудесно якщо хтось красивий і багатий, але він якщо бездушний і зациклений на собі.:no: то яка тоді радість (і кому) з тої краси? Я любуюсь повними жіночками, які одягнуті стильно і відповідно до фігури, з модними стрижками і щирими усмішками, таксамо як радують око стрункі фігурки і пласкі животики. Основне, я вважаю, "ЛЮДИНОЮ" треба бути, а краса це поняття суб"єктивне. Бо можна подумати, якщо комусь із вродою не поталанило і на пластичного хірурга грошей нема, то такій людині що з дому не виходити чи просто ? Додано через 8 хвилин І ще - особисте щастя не вимірюється у пропорціях 90х60х90, двома рядами ідеальних зубів і густотою волосся - це було б надто просто.А все набагато складніше і часто гарні і розумні жінки залишаються одинокими, тому що немає у них того внутрішнього сяйва, того тепла, яке приваблює протилежну стать. Негарні жінки бувають, але відсутність краси не свідчить про те, що вони нещасливі, таксамо як і врода не є синонімом щастя. УСЬО! виговорилась...:shutup:
Відповідь: жінки негарні...бувають? та мода вже відходить в минуле, слава Богу але я не про це, бо навряд чи наші чоловіки мріють про таких жінок як на подіумах красиві моделі швидше виняток, імхо, а мода є мода, вона як правило з розумом не дружить ви абсолютно праві але всеодно хочеться бути гарною. не тому що це більше щастя дасть, а просто так просто хоча б для власного задоволення я точно знаю, що далеко не красуня, і комплекси тут ні до чого - просто я можу реально себе оцінити без самообману і фальшивих компліментів терпіти не можу і зовнішність таки дуже важлива, бо це перше, що помічається перш, ніж помітять яка ти там всередині треба, щоб тебе спочатку взагалі помітили і на зовнішність чоловіки увагу звертають в першу чергу, казати інакше - лицемірство а лицемірства терпіти не можу, тому і створила цю тему
Відповідь: жінки негарні...бувають? Мені позавчора мій 2,5-річний племінник сказав, Юля - ти гарна. І я просто обомліла. Коли мені це говорить чоловік - то одне. а коли дитина - то вже нікуди не дінешся, мусиш вірити Хоча ні в які канони не вписуюсь - мале, худе і відсили 15 роікв на вигляд. Так що негарні жінки бувають, то факт. Просто кожному своє, скучно , якби всмі подобалось одне і теж саме. І погоджуюсь з Геленою, краще реалістично ставитися до світу, ніж не помічати негативу. І таки "встречают по одежке", і нікуди від того не дінешся. Просто є різниця, чи сидіти і плакати з цього приводу, і казати, який несправделивий світ, а інша мати це на увазі, і йти далі.
Відповідь: жінки негарні...бувають? Бути гарною для себе- простіше простого - любити себе. не відмовляти в приємних дрібницях і нічого з себе не ліпити... Щодо суб"єктивної краси для оточуючих, то в усіх є проблеми. В дуже гарних жінок проблема- конкуренція, вони інакше переважно жити не можуть. тому комусь треба радіти з того, що про нього не кажуть - в неї би гроші вкласти і була б краля і т.д. Симпатичним може і прростіше з роботою. але гірше з об"єктивним ставленням до себе. Тому що коли приймають на роботу, знаходяться завжди люди, що скажуть - "та її взяли за ноги хіба", і доводитьься доооовго боротися з стереотипами, а по-нормальному хочеться, щоб цінували як спеціаліста. І т.д. Думаю зовнішність як допомагає так і шкодить. А чоловіки які ображені, що їм не приділяєш увагу ? Можуть стати злісними ворогами, отак, нізащо. Якби Ви не виглядали у Вас з зовнішністю завжди будуть проблеми. не треба ілюзій, що комусь легше.
Відповідь: жінки негарні...бувають? вчепилися, бо ви завели цю розмову а мої слова не треба сприймати, як образу :agree: , бо я люблю людей та бажаю всім добра (тіки, якщо мені в душу не наплюють):radist: Додано через 4 хвилини абсолютно згідна. мене чоловік через це на роботу не пускає.
Відповідь: жінки негарні...бувають? Може не в тему, але як Ви з тим боретеся? Я маю таку проблему Чи Вам підходить варіант не працювати?
Відповідь: жінки негарні...бувають? А чого так приречено?) Я обожнюю бабульок-"божих одуванів" в смішних капелюшках)) Для мене - це красиво!) Залежить як до того ставитися