Відповідь: жінки негарні...бувають? Ага, і про ту іншу не забуло згадати? Готуєте отруєне яблучко? :D:D:D Теж правда. Єдине питання, в якому я не реалістична, а самокритична. І в тому вся моя біда. Хоча, і плюси в тому також є.
Відповідь: жінки негарні...бувають? а мені здається що красива жінка-то кохана і більш-менш забезпечена бо коли в неї пониклі очі заплакані (бо її регулярно доводять і щось від неї вимагають) і місяць в одних і тих самих джинсах (бо все йому коханому) то красі і місця не залишається...на жаль
Відповідь: жінки негарні...бувають? Щастя всім потрібно... Але кожна дівчина, жінка і навіть бабуся всіма можливими способами хоче бути красивою, хоче, щоб на неї звертали вагу, захоплюваляся тощо. Буває,що на не красивих жінках також одружуються. Перша причина - можливо якась духовна краса, а друга... скоріше всього почуття жалості. Проте, люди! Жалість є найнебезпечнішим, безперспективним та жалюгідним почуттям. Не потрібно завжди йти на її поводку,якщо хочеш чогось добитися.
Відповідь: жінки негарні...бувають? не всі. Є жінки, які не хочуть виділятись якраз для того, щоб на них не звертали уваги на мою думку, відношення краси і "вийти заміж" не мають вже так багато спільного.. "Любовь зла- полюбишь и козла" (с)
Відповідь: жінки негарні...бувають? буває? ви так мало знаєте некрасивих-одружених? :D а любов причиною бути не може? я правильно вас розумію? ну все - йду приб’ю свого чоловіка якщо стосунки з некрасивою, то нічого не доб’єшся, нє? :D :D :D п.с.
Відповідь: жінки негарні...бувають? Є купа наукових досліджень які довели, що краса жінки передається з покоління в покоління генетично як засіб, що сприяє продовженню роду. Щодо чоловіків - то їх гарних набагато менше, і це також природньо -адже для "самки" (звиняйте), але важливішими будуть інші характеристика в чоловіка - сила, надійність, розум і т.п. Банально- виживає сильніший. Якщо когось і зацікавлять першоджерела- думаю знайти їх неважко в неті.
Відповідь: жінки негарні...бувають? :D То я виявляється така бридка та потворна? :shutup: знаєте що мій чоловік завжди каже? Якщо перекласти українською. то це звучатиме так: Краще пливти по м"яким хвилям, аніж битися обгострі скелі отак :cowboy:
Відповідь: жінки негарні...бувають? Жінка негарна тоді, коли вона себе такою вважає. Треба себе любити і собі подобатись, без фанатизму звичачайно, і все буде ОК. Насправді чоловіки, окрім кольору волосся та нігтів, часто реагують на внутрішню красу Додано через 3 хвилини НЕ ПОГОДЖУЮСЬ, на кожен товар свій покупець, один мій знайомий, якому до вподоби повненькі жіночки, каже, що таку "кохам, кохам, ще сі хце"
Відповідь: жінки негарні...бувають? золоті слова! В продовження теорії. Природа наділила людину механізмом, за допомогою якого вона підсвідомо шукає собі для продовження роду особу протилежної статі з таким набором генів, котрий міг би найкраще доповнити і компенсувати слабкі місця у власному генокоді. Тому й красиві люди, з хорошою фігурою, гарним волоссям, оксамитовою шкірою і привертають більше уваги, оскільки презюмується, що вони здорові і зможуть дати здорове і гарне потомство. Але, з іншого боку, ця теорія виправдовує такі от "нерівні пари", які часто можна побачити на вулиці - хтось один красень, а інший - м"яко кажучи, так собі.
Відповідь: жінки негарні...бувають? Так дивно, моя однокласниця дуже красива, її старша сестра просто ідеальна красуня, а батьки справді обділені фізичною красою. Ну вдалося ж їм якось народити двох таких красунь
Відповідь: жінки негарні...бувають? Вдала комбінація генів...Вони ж через покоління теж можуть передаватися.
Відповідь: жінки негарні...бувають? не очікувала тут про малюка прочитати. Гелено, запрошую Вас на мамську гілку Додано через 18 хвилин І по темі: красива-некрасива - то все відносно. І визначає це наш власний естетичний смак. От Барбі - красива? А жінки на картинах Шиллє - ? У мене всьо.
Відповідь: жінки негарні...бувають? Та вони просто шкодуют собі булочку купити, чи піццу з*їсти. Вони гроші в матрац зашивают а потім на нім сплят. Жадні, патамушо!!! Додано через 25 хвилин Точно... ляже на диван і слухає що де болить. І як тільки засвербить пальчик на нозі - усьо! КАПЄЦ!!! Людина вмирає. Бідний і не їсть і не п*є. Може то йому свічку позичити? Ітак лежить пляцком.:shutup:
Відповідь: жінки негарні...бувають? ) Нє, ну почалося.. я собі ніколи про чиюсь вагу не дозволю сказати, а про худих наслухалася і "суповий набір", і "чоловіки не собаки на кості не кидаються", і "битися об скелі", і вже "жлоби" і ще купу всього. Новий вид дискримінації на форумі - за вагою)) Припиніть, я Вас прошу. ДОбре, що мені весело, але когось це і образити може - Ви не думали?))
Відповідь: жінки негарні...бувають? Нє... ну я ж ніц не встигла сказати, тіко но зайшла... і вже і заберут мені доступ до людей
Відповідь: жінки негарні...бувають? Не одяг і не зачіску. Навіть на відстані, без спілкування, я бачу наскільки людина є людина. Зовнішній вигляд - діло поправиме. Гірше, коли в людини нутро гниле. Пияки питання теж відносне. Не нам судити пияків, ніхто не знає причини їх пияцтва. Я знаю багатьох пияків які по стану душі і навіть розумовому рівню набагато вище стоять від деяких трезвенників. Одне діло відкрита щира душа, інше діло дутий імідж аристократа з наївними манерами. Це моя особиста думка...
Відповідь: жінки негарні...бувають? дякую, я вже там вважати не заборониш це все слова і відчуття а як же об’єктивна реальність? до того ж є жінки які думають, що вони дуже гарні, а насправді посередні або зовсім некрасиві і всі це бачать крім них, отже не домогає їм їхнє вважання себе гарними хоча як з якого боку подивитися... краще хай думають, що гарні, ніж мучаться комплексом неповноцінності але оточуючі точно не вважають їх гарними треба реально дивитися на речі хіба такого не буває?
Відповідь: жінки негарні...бувають? на днях, тут, на форумі, прочитала про фільм "Секрет". вчора він, фільм, сам мене "знайшов". ось подивилась та поспішаю поділитись з Вами. варто дивитись його час від часу для настрою на позитив та бажання діяти. подивіться і Ви, може це допоможе розібратися у власних проблемах.