Відповідь: жінки негарні...бувають? хе, та хто сам ся не миє і не вдягає, то кому би то здалося його вмивати і вдягати? Додано через 2 хвилини якби я про це не думала, то ця тема була би мені до лампочки а відколи ми на "ти"? я завжди в формі в тому плані
Відповідь: жінки негарні...бувають? Ну так, але що ви помітите? Одяг, зачіску... Прибери пень і буде хорошень. Але ж то далі той самий пень. А пияки? Та, жінки люблять дружити з тими, на чиєму тлі вони краще виглядають. Примітивненько, як на мене. Але бачила такого дуже багато. Мені теж так видається. Але для кожного зайва вага має свої межі. На комусь і зайві (начебто) 20-30 незле виглядають. А когось і зайві 10 деформують. Так що знову, це поняття відносне. А взагалі, треба Бору сюди, аби і вона своє слово сказала. Додано через 2 хвилини Додано через 3 хвилини :D:D:D +10! Як то, у фільмах та мелодрамах, тільки так. :D:D:D
Відповідь: жінки негарні...бувають? для того щоб підвищити свою самооцінку треба побувати в США або Канаді... От де проблема зайвої ваги... а в Україні дівчата, які важать 50 кг вважають себе повними
Відповідь: жінки негарні...бувають? вибачте мене за фамільярність. власне, я сама не люблю, коли до мене на Ви звертаються. мені здається, що в інеті ми поза віком. тож не хотіла образити...:no:
Відповідь: жінки негарні...бувають? 100 % хм, що ж хочуть сказати зелені чоловічки? Додано через 1 хвилину взагалі-то мені 25, а фамільярність не люблю більше як "ви"
Відповідь: жінки негарні...бувають? я не мала на увазілегку повноту. а ожиріння, коли вже й рис обличчя не розібрати. а сама маю немало знайомих обалденно красивих повненьких жінок Додано через 2 хвилини
Відповідь: жінки негарні...бувають? У Канаді треба буде сильно пошукати. Та і в Штатах не в кожному штаті таке. Я тут навпаки саме тому за худнення та дієти взялася, що всі навколо тільки те й роблять, що бігають, на роликах та роверах їздять. Всі такі фіґурові, задбані, що й інших заражають. Додано через 3 хвилини Якось мені зовсім робігається ваше порівняння із вами. На цьому форумі теж радше поза віком, але саме "ви" є загальноприйнятою формою.
Відповідь: жінки негарні...бувають? ви незгідні з тим, що жити треба добре? моя мама часто каже: як не маєш то що любиш, любиш то що маєш я так не хочу
Відповідь: жінки негарні...бувають? Просто зараз за це взялись на рівні держави, бо страждає медична система країни. І іде пропагування здорового способу життя, як і в Англії. Тут навіть гроші платять, якшо люди за рік скидають кг. але якшо чесно... то в Штатах і Канаді людей з надлишковою вагою ДУЖЕ багато...
Відповідь: жінки негарні...бувають? Ні, тільки із тим, що ви цитуєте Меладзе. Дуже вже різкий контраст, як на мене. А жити треба добре. Інакше би я не була такою оптимісткою, як я є. Додано через 2 хвилини Не дуже хочеться сперечатися на цю тему, але для мене Канада і Штати дуже різні. В тому плані теж. Зрештою, порівняйте кількість населення. Канада то як один штат. О, і почитайте гілку про Канаду та Штати. Там є про різниці. shy:
Відповідь: жінки негарні...бувають? і я не роблю... бо не хочу я неправильно висловилась зокрема тому мені дорікають важким характером
Відповідь: жінки негарні...бувають? та звичайно... я сперечатись не буду, бо ні в Канаді, ні в Штатах не жила.І розумію про що ви говорите. Я не хочу порівнювати Техас і Каліфорнію... але йдеться про процент повних людей до вcього населення, який в цих країнах високий. зараз іде мода на здоровий спосіб життя, активний відпочинок, спорт... а в нас досі "круто" "курити, наркотики вживати, пити і наїстись від душі"... п.с. Оффтоп трохи я вже давно помітила, що за кордоном, чим багатші люди, тим худіші)
Відповідь: жінки негарні...бувають? Важкий і сильний треба все-таки розрізняти. А чому вас тема некрасивих жінок так цікавить? Є ж якийсь поштовх, причина. Цікаво стало.
Відповідь: жінки негарні...бувають? а оточуючим зле від того і від того, тому вони не розрізняють :D дзеркало вже не цікавить, бо нічого нового я не дізналася
Відповідь: жінки негарні...бувають? Вживають інший тип їжі, переважно. Не харчуються чухнею всілякою. Хоча, у нас в хаті так, що я їм зовсім не те, що мій чоловік, і навпаки. :D Але то вже нам треба у гілку про дієти переходити. Є ще забавна річ. У Штатах купа народу має членство у спорт-клубах, але мало хто туди ходить, як і тренажери в хатах, теж мають, але вони пилюкою припадають. У Канаді, всі кого знаю, що маю членство, всі ходять. Може, не кожен день, але щотижня точно. А ще мене тут дивувало завжди, що є в красі канадійок щось таке ірландське. Якась краса така груба, не дуже жіночна. Додано через 1 хвилину І що ж вам ваше дзеркало каже? Додано через 1 хвилину Як на мене, то все від самооцінки залежить. Додано через 3 хвилини Багато українців (чоловіків) "розлазяться" після 35 десь. Але аби в них від того прибуток мінявся в той чи інший бік, не помічала. Якраз у східних народів навпаки, чим більше тіла, тим більший статус. :D
Відповідь: жінки негарні...бувають? "ты на свете всех милее, всех румяней и белее" :D від неї і оцінювати себе варто реалістично