Відповідь: жінки негарні...бувають? Та я з жіночої точки зору дивлюся. І з точки зору власного оптимізму. :D:D:D От чоловіки точно бувають дуже бридкі. Додано через 6 хвилин Ще моя бабця завжди казала, що гарний чоловік завжди "круглий". Цікаво, чи правда. Додано через 20 хвилин Сіра мишка не конче негарна, вона просто сіра мишка. Просто є чітко виражені особи, такі, що відразу в очі кидаються, а є такі, що хочуть сховатися в натовпі, то їх і не помітиш.
Відповідь: жінки негарні...бувають? Ну для чоловіка головне працювати в поті чола... А взагалі кожен чоловік має жіночу частину себе, кожна жінка - чоловічу. Якщо ся частина відсутьня - виходить деґенерат, або з жінки або з чоловіка...
Відповідь: жінки негарні...бувають? Не пам*ятаю хто але було сказано, що некрасивих жінок нема є лише ліниві.
Відповідь: жінки негарні...бувають? Залежить що розуміти під словом краса. Хтось розуміє ефектність - так щоб всі зразу увагу звертали, і щоб не можливо було не помітити. Хтось розуміє гармонію - щоб і душа/розум були на рівні. А ще є вислів : "Краса в очах того хто дивиться". Якось з сестрою за одну знайому зговорились, з моєї точки зару дуже гарну і я б навіть сказала чарівну - і волосся гарне, і очі якогось такого незвичного кольору, і ніс тоненький...... сестра в ній помітила лише дуже тонкі ноги і писклявий голос, і все...Оцінка її зовнішності в нас була діаметрально протилежна. А ще на красу таки впливає внутрішній стан людини, що б там не говорили закохані жінки світяться зсередини, та й наречених не гарних не буває (майже). А в підсумку - гарною може бути кожна, просто комусь для цього потрібно більше зусиль докласти, а комусь це дається задарма.
Відповідь: жінки негарні...бувають? такі страшні аж сміятися хочеться? бо я не зрозуміла що ви маєте на увазі чоловіки їх оцінюють дорожче чи вони самі себе? якби там не було чоловіки готові на те "дорожче" Додано через 4 хвилини жити треба НЕ ЯКОСЬ як співає Меладзе: "жить нужно непременно хорошо, выбирая то, что сердцу мило"
Відповідь: жінки негарні...бувають? Нет, я имел в виду что психологически намного легче общаться с человеком, который не стесняется своих недостатков и сам в первую очередь готов шутить над ними Тогда окружающие просто перестают их замечать (недостатки эти самые) и видят только личность, вот
Відповідь: жінки негарні...бувають? все то ви правильно кажете, але закохані, мабуть в якусь вродливу жінку вродливу не тільки для вас, бо закохані очі все тільки красу бачать, а і для всіх оточуючих
Відповідь: жінки негарні...бувають? Да, это правда - она самая красивая женщина в мире Но я полюбил ее не за внешность, поверьте.
Відповідь: жінки негарні...бувають? ...самостоятельно расписАлся в своей банальности ? Зато искренне.
Відповідь: жінки негарні...бувають? Бувала на одній тусівці (спортивний табір) дівчина В. Яскрава особистість – гірські лижі (чемпіонка міста), водні лижі (вищий пілотаж), фортепіано (джаз, особливо регтайми – блиск), гітара (романси, шансон). Чудова фігурка, пластика в танці (хіба що ноги трохи перекачані – ясно, лижі…, але в межах естетичних канонів). Але щодо фейсу – ну тут природа відірвалася по повній програмі. Мушу сказати, що через 15 хвилин спілкування з нею усі хлопці вже спиймали нормально її фейс, а через кілька годин освідчувалися їй у коханні. Лідерка тусівок. Але “на нюансах” невеличкі комплекси проглядадися. Вийшла заміж за молодого фахівця – просто голівудського красеня. Нажаль, ненадовго. Потім якось зникла з горизонту. Але й досі її пригадують як шикарну дівчину.
Відповідь: жінки негарні...бувають? Так не думаю. Найбридкіша людина будь то чоловік, чи жінка. якщо добре придивитись до неї, а потім добре відмити та приодіти, можливо не одному і челюсть відвисне.
Відповідь: жінки негарні...бувають? Все в цьому світі відносно. Наскільки жінка гарна (чи негарна) залежить від оточуючих,в даному випадку оточуючих жінок. Приклад ситуація в купе. Дві жінки одна симпатична,друга личком (фігурою) не вдалася)) ,два мужчини (хай ще двоє в гості зайшли).Одній завжди буде приділятись більше уваги. Хоча коли всі покинуть обмежений простір виявиться що об*єкт загальної уваги не така вже й красуня, навколо є набагато кращі.Мораль- дуже багато залежить від оточуючих і від того як жінка на цьому фоні виглядає, чи вона і є тим фоном. А загалом "На вкус и цвет, товарища нет" ("На колір і смак,товариш не всяк")
Відповідь: жінки негарні...бувають? у тебе з цим проблеми? я згідна з Лілею, що аж повних потвор від природи не буває. бувають не дуже гарні на вроду люди, та якщо є якесь світло в душі, харизма, доброта, розум, в кінці кінців - ту негарність перестаєш помічати. Додано через 6 хвилин ще хочу додати, що ніщо так жінку не потворить, як зайва вага. жіночки, тримайте себе у формі!