Відповідь: Жінка за кермом. Випповзаю з-під стола... буггг Додано через 3 хвилини Основне - впевненість! Ну от дивіться... Ви вже себе настроїли що не можете їхати без чоловіка... значить ви таки боїтеса авто чи дороги... Якщо авто застраховане, то починайте їздити! Більшість чоловіків вам поступиться дорогою... (ну Я Б ПОСТУПИВСЯ,... сподіваюсь джентльмени.. ще існують.. і на дорогах теж..) Отже - нема чого боятись! Вперід до нових аварійних ситу.. ой... приємних поїздок!
Відповідь: Жінка за кермом. мій чоловік недавно поступився... тепер ремонтує заднє крило і бампер і дзеркальце Це вже другий підряд раз, коли я планую піти на курси водіїв - нашу машину хтось мусить зачіпити. так я жінка! і я все ще маю твердий намір сісти за кермо (якщо машину не розвалять до цього часу)! досвід спілкування із страховими компаніями уже є
Відповідь: Жінка за кермом. так... ну і не лише на лобовому ай на задньому... а ще поряд знак - туфелька... а це вже говорить саме за себе...
Відповідь: Жінка за кермом. Ну в нас у Львові для того щоби сісти за кермо треба явно мати міцні нерви, щоби при потенційному зіткненні з якимось маршрутником чи ще яим-небудь камікадзе не кинути кермо з рук і не почати верещати. Але загалом, ви тільки погляньте, скільки жінок зараз за кермом, а в той же час проїжджаючи повз місце якогось ДТП придивіться хто між собою найчастіше розбирається? Та правильно -- чоловіки. Скільки я вже пережила аваірйно небезпечних ситуацій, коли якесь чмо (а інакше і не назвеш) лізло поперед мене на червоне світло, чи просто утворювало для себе додаткову смугу, бо йому бачте ТЕРМІНОВО, а всі решта на дорозі ідіоти... І таке виробляють саме чоловіки.
Відповідь: Жінка за кермом. Звичайно Але я віддаю перевагу таким нахабним водіям, ніж невпевненим "У" з туфельками. Їдеш за такою, спостерігаєш як вона різко гальмує за 50 м до світлофора, зупиняється на кільці, з правого ряду лізе в лівий без поворотів... І все так мило, невимушено і невпевнено Важко спрогнозувати дії такого водія. А коли бачиш просто ідіота який спішить, всіх обганяє але впевнено, і їздити вміє то за випуклість своїх крил і бамперів переживаєш набагато менше.
Відповідь: Жінка за кермом. Я не заперечую. Оті мешточки на задньому склі мене теж невимовно дратують, але поясню чому: таким чином жінка ніби сама каже:"вважайте всі, я не вмію їздити, БО Я ЖІНКА!". Не тому, що вона просто недавно навчилася водити, а саме через свою стать! От власне такі панянки і створюють таке негативне враження. Але не варто применшувати небезпеку, якії піддають нас усіх оті "лихачі", які плювали на всіх і вся окрім себе.
Відповідь: Жінка за кермом. Я не применшую, вони мене тоже курвлять. Хоча я інколи також, коли поспішаю то дозволяю собі "слалом" в транспортному потоці. Нічо не поробиш ...какой русский не любит быстрой езды? ...откуда деньги у бедного еврея? (с) из разговора нарушителя с сержантом ГАИ.
Відповідь: Жінка за кермом. я раз зустрілась з таким ідіотом, який спішив на червоне світло світлофора. потім три тижні без машини і вартість ремонту 13000грн.
Відповідь: Жінка за кермом. Ну от бачте))). Что и требовалось доказать)))))))))))))). Я чомусь собі такого не дозволяю. Не буду брехати, що ніколи не порушувала ПДР, але їздти по тротуарах, обганяти по зустрічній смузі з трамвайною колією, чи їхати на червоне світло -- це явно чоловічі замашки. А ще таке враження, що марка автомобіля впливає на ментальність. Здається, що варто тільки людині сісти за кермо дорогого джипа, у неї щось перемикається в голові і вона одразу починає вимахуватися і всім показувати як на такій машині собі можна дозволити усе, що заманеться...
Відповідь: Жінка за кермом. Співчуваю А я раз зустрівся з ідіоткою, яка зрубила раптову зупинку на кільці Липинського-Чорновола. Правда в мене не так трагічно, в себе поцарапав троха бампер, в неї він впук в середину, відвис донизу і обдерся. Я був неправий. Не звернув уваги за ким їду (хто за кермом).
Відповідь: Жінка за кермом. не згідна з вами, випадок: стою на сфітлофорі, червоне світло, по лівій стороні, через подвійну сплошну обганяє мене блондинка на таврії, та шей сигналить, мол чого це я зупинилась... і як це назвати?
Відповідь: Жінка за кермом. Назвала б це: "Права купил, ездить не купил". На жаль таке теж трапляється. Та поганих,недисциплінованих водіїв удосталь серед представників обох статей, від цього нікуди не втечеш. Особливо в нашій країні. Бо коли я була в Канаді, то мене просто вразило, наскільки там чітко і без варіантів усі дотримуються ПДР. Тим не менше, я вважаю, що робити особливий наголос на невмілості жінки-водія -- невиховано і не має під собою достатніх підстав. :feminist: Додано через 1 хвилину Я і сама воджу Таврію...
Відповідь: Жінка за кермом. Ага Проблема в том, что большинство реально аварийных ситуаций, случавшихся в моей жизни происходили с водителями Таврий. Такая вот фигня