Жінка за кермом.

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Samojlovu4, 30 чер 2008.

1. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Відповідь: Жінка за кермом.

То точно. В нас одностороння вулиця, вечір, спішуся до малого, як мені на зустріч проти руху нагло валить якийсь рагуль на бесі, не пропустив мене(хоча бачив і було як), і зупинився прям переді мною і сигналить, мол, давай, забирайся, ше й мені середній палець тиче. Мене то так вкурвило, стою не вступаюся. І той даун стоїть. Простояли так хвилин 15, але я таки здала назад і пропустила, за що дістала ще один середній палець. Просто мама дзвонила за мною що малий цицьку хоче щоб спати. До хати було 150 метрів. Тепер думаю треба було запаркуватися так і піти.

• Подобається Подобається x 9
  2. Зануда

Зануда така зануда

І я також туди буду ходити. З 15 серпня.
    Правда мій чоловік сказав, що просто не уявляє мене за кермом. І це вже після того, як я записалась і заплатила перший внесок. Питаю, чому ж тоді не сказав раніше, щоб я даремно гроші не викидала, а він: "Ти так давно цього хотіла, потім би сказала, що то я тебе відмовив навмисне."
    Доводити нікому нічого не мушу, назло також ніби нема потреби, але справді хочу навчитись їздити за кермом, просто заради свободи пересування.
    А чи я зможу?

• Подобається Подобається x 2
  3. STALKER

STALKER Well-Known Member

Ну дочого ж тут пяні водії... ми говоримо про водія в нормальних умовах... не пяного...

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Ну, якщо ми говоримо про водія в нормальних умовах, то різниць між чоловіком і жінкою буде мало.
    Якщо в умовах ненормальних: п"яний чоловік, розлючена чи знервована жінка, то умови вже ненормальні. У кожного свій стан сп"яніння: в кого алкогольне, у кого емоційне...

• Подобається Подобається x 3
  5. STALKER

плюс 100 респекту! рагулів треба наказувати!

Додано через 1 хвилину
    даю гарантію 99 відсотків - зможеш!

6. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Маю водійський стаж вже 10 років - без аварій. За цей час звикла до зверхнього ставлення деяких чоловіків (на щастя, не всі такі, трапляються і розумні). І зрозуміла, що будь-які свої вміння треба доводити не словами,а діями.

• Подобається Подобається x 7
  7. STALKER

ООООООООООО! ну я тут вже перепрошую! емоцінийм станом нема чого відмазуватись від небезпечного водіння! якщо так тоді має бути тест на емоційний стан на підставі якого має бути дозволено керування транспортним засобом!
    І тоді й при видачі прав має бути розширений тест і аналіз емоційності водія.
    І взагалі за такою логікою (всі ж знодні що жінка - емоційна) - права водія жінкам видавати не повинні.

то не моя опінія - то лиш продовження логічного ряду!

п.с. можете починати мене ненавидіти

8. Liliyah Romanova

Тут бачила у соціяльній рекламі прохання: якщо ви втомлені, чимось засмучені чи розлючені, не сідайте за кермо, бо ваша увага буде розсіяною.

Додано через 55 секунд
    Гм. У нас в сім"ї емоційний є чоловік. Ви дарма вважаєте, що чоловіки неемоційні. Просто у жінок проявляється не в агресії, як от у чоловіків.
    А ви почніть себе любити. [​IMG]

9. STALKER

Я такого ні разу ніде не казав! прошу мої слова не перекручувати.
    Чоловіки мають купу емоцій.. тільки вони не їдуть по тротуарах і не витискають 100 на червоне в житловій зоні лиш через те що подруга купила гарнішу сукню, пила каву з моїм хлопцем чи попросту через зламаний ніготь! Чоловіки випускають пару але за кермом вони не роблять паніки і хаосу...

ну зрештою це н стосується певної категорії водіїв.. вбив би...
    купило собі джип і літає з одного ряду в інший прямо тебе підрізаючи коли ітак корок! на проспекті... ти ж не проїдеш скорше! але мусить пхатись..

Додано через 1 хвилину
    ой... я шось то не практикую... можна я залишу це іншим?

10. Liliyah Romanova

Боюсь навіть уявити, що ви подумали... :ninja:
    ха-ха...
    Йой, кілько такого бачила у Львові. І тільки чоловіки мені траплялися.

Ні, не тому. Причини у них завжди інші. Або собі щось доказують, або комусь. От крутий він і тачка крута, і "думав", що проскочить...
    Фе, які простенькі стереотипи... (позіхнула)
    Особливо у Львові. А водії маршруток лише чоловіки. А таксисти теж. А як їздять?
    А ситуацій "машину купив, права купив, їздити не купив" на кожному кроці...
    Ні, вони роблять їх на дорозі, а не за кермом. [​IMG]

• Подобається Подобається x 4
  11. STALKER

До Liliyah Romanova : хє-хє як смішно

Додано через 2 хвилини
    :p
    Тоді жінки роблять і на дорозі, і в гаражі, і вдома, і на роботі...

Додано через 7 хвилин
    ну шо ж я зроблю))

то називається "із грязі да в князі". рагулізм у Львові процвітає... сумно.

Від швидкості їх їзди залежить товщина їх гаманця. жага наживи перекрила всяку культуру. Рагулізм. Сумно.
    Хо-хо! і як не соромно? Зроблю висновки))))

12. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Боятись їздити за керівницею нема чого. Памятати золоте правило, що дурневі треба уступити дорогу. Нехай шнурує вперед.

Поки не провадила авта то була вічно залежна від чоловіка і сиділа вдома чекала ну коли ж наш тато прийдуть, бо треба і продуктів якихось купити чи ще щось. Бо магазинів коло нас німа, лише купа хатів. Коли отримала права то зразу сіла і поїхала страху не мала. І вічула якісь крила в себе за спиною.

ДУрні водії є серед жінок і серед мужчин але зауважила що в основному це люди на дорогих автах. В нас тут також дуже багато рагульства помітиш серед руских. Вони наглі але в міру бо тут таки поліція тримає зі всіма порядок. Хто би ти не був, будь ти сином самого високого начальника і ти можеш їхати на найкрутішій машині сьогодення, якщо ти порушив правило і огризаєшся до поліцейського тебе скрутять в баранячий ріг і відведуть на постерунок. А потім вже будуть розбиратись правильно вони поступили чи не дуже.

Так що я рада тому що тут хоч і рагульні повно але на них є управа.

• Подобається Подобається x 8
  13. STALKER

Ай красиво пише... я отово якраз і кажу... так воно є.
    накуплю си тихво джипів і льтают тобі по голові.. а кров би їх нагла заляла...

14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

SUVs тут ні до чого! Воно може їхати і на звичайному седані але як Бозя розуму не дала то вже і відібрати нема що.

Доречі, а ви знаєте як ті джипи легко перевертаються?
    Це може в Україні треба пригальмовувати перед тим як входиш в поровот але не тут... Знаю не один випадок коли власне мудрі водії на джипах злітали з автостради і летіли кілька метрів вниз.

15. Liliyah Romanova

Молодець, я якраз шукала приклад чоловічої емоційності. Дякую, вже знайшла.

Нині ще мала нагоду побачити, як поводиться на дорозі мій чоловік на дорозі, коли знервований. Думала в аварію потрапимо... [​IMG]

Ну от, як для чоловіків, то такі поважні причини, а для жінок, то зламаний ніготь. Я взагалі за все життя лише одну таку кобіту зустріла, що через зламаний ніготь переймалася. Тобі більше? [​IMG]

Не соромно. Краще висновки не робити. У мене просто був тяжкий день на роботі. [​IMG]

О, як файно. А як на дощ, то матюки.

Та, гілку треба в гумор зносити, бо баталії "чоловік-жінка" такі забавні. Цілий день би сперечалася. Й не один! [​IMG]

16. STALKER

А я про шо казав коли згадував про "любов посперечатися!" Я знав!

• Подобається Подобається x 1
  17. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

http://www.forumjoy.net/forum/showthread.php?t=22893
    там з точністю до підпису під постом - все зграбно:
    "не поспішайте скаржитись на долю, їй з вами теж не солодко ведеться"

• Подобається Подобається x 6
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

• Подобається Подобається x 5
  19. карапуз

карапуз Well-Known Member

Авто на стоянці,права у шуфляді...;)
    Я вже другий день їзджу до чоловіка в лікарню маршрутками ,на дорогу витрачаю 2 години.
    І чому я така перелякана - без чоловіка за кермо не сяду...:8:
    ВСЕ !!!:bazar:
    З наступного тижня починаю вдосконалювати свою водійську майстерність :download:

• Подобається Подобається x 4
  20. Princess

Princess Well-Known Member

починайте на вихідних - дороги вільніші ;)

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)