Відповідь: Жінка за кермом. щодо жінок-водіїв автобусів... їх справді у ЄЖвропі дуже багато... і автобуси ті їдуть рівно, плавно, не шарпають... на противагу наших маршруток... я вже не хочу казати про водійв тих маршруток... та навіть якщо їде в трамваї нашому, де водій чоловік, трамваєм чомусь шарпає...
Відповідь: Жінка за кермом. Те саме зауважила. Не лише в Канаді, у Польщі також, наприклад. Жінки-водії уважніші до пасажирів. Не привітніші, а саме уважніші. Чоловіки ніби картоплю возять. Хоча, швидко їздять і одні, й інші, а гальмують взагалі впритул одні до одних. Іноді автобуси аж бамперами легко туцькаються... :ninja:
Відповідь: Жінка за кермом. тут напевно справа в іншому- отриманні прав, дотриманні правил дорожнього руху і безпеки пасажирів. нема різниці- хто водій
Відповідь: Жінка за кермом. Моя мама казала що вона в життю їздити не буде... ага он мамусі моїй 56 років і вона вже 2 роки вправно їздить автом. :radist:
Відповідь: Жінка за кермом. дуже хочу водити машину. може не так водити (щоб возитися) , як довести собі, що щось вмію і можу. так коханий не дозволяють...
Відповідь: Жінка за кермом. каже, що хвилюється за мене... але він також не водить машину, хоч має їх 2. його возить водій. може того й мені не дозволяє? або я знаю...
Відповідь: Жінка за кермом. і мені чоловік не дозволяє навіть на курси не хоче щоб я йшла каже що мене за кермо пускати не можна, бо я неуважна і т.д. а я думаю що стану класним водієм
Відповідь: Жінка за кермом. Машина - це повна свобода пересування. Але чесно скажу колись мене переконали не їздити - бо зайве хвилювання, бо небезпечно. Все це правда, але коли чоловік не встигає всюди. не те що тебе підвозити... Маршрутки - це втрачений час та ще й здоров"я..невідомо як їх курсування закінчитьтся. Таксі - зранку взагалі неможливо викликати - вони всі десь у корках і на замовленнях. Тому, дівчатка, думаю з часом постане і у Вас потреба і тоді вже само собою піде процес навчання кермування
Відповідь: Жінка за кермом. Треба раз сісти і відчути що це значить бути за кермом. Перш за все це свобода. Надумалося мені поїхати з малим до коліжанки в Оброшино, чи просто в Антошку щоб не сидіти вдома в дощ - запросто. Чи в басейн з дитиною, чи просто вискочити в супермаркет поки мама з малям. А по роботі по місту, ні від кого не залежиш. Прикладів сотня, просто хто не їздить той цього не відчуває.
Відповідь: Жінка за кермом. Записалась на курси... Пи. Си. Почнеться водіння - попереджу про години і маршрут(щоб ніхто без потреби з хати не виходив).
Відповідь: Жінка за кермом. Та я сиділа, і трохи їздити вмію. Але боюся, чесно кажучи, з нашими драйверами....
Відповідь: Жінка за кермом. Хаос створюють чоловіки з комплексами, які мають всіх обігнати на дорозі, і можуть собі дозволити сісти п"яними за кермо.. На їх совісті не тільки хаос - але й найстрашніші аварії.
Відповідь: Жінка за кермом. Есть такая версия, что особи мужского пола за рулём, стремящиеся вырваться вперед на светофоре и показать всем зад своего (в лучшем случае спортивного) автомобиля - латентные гомосексуалисты Так что нефик им завидовать, нужно обгонять по технике в потоке а не на старте. Резину жалко и сцепление...
Відповідь: Жінка за кермом. Ми колеги Я вже кілька занять відсиділа, навіть сподобалось, а так то теж чоловік мало не силою випхав і то все каже " ти зможеш, ти навчишся, я теж колись не вмів і думав що не зможу, але навчився". То вже мушу виправдати його надії. Занудо, а куди ви записались? Я ходжу на Личаківській.
Відповідь: Жінка за кермом. Я недавно над тим усім думала, особливо, після того, як хамовийти пацанчєг стукав в наше вікно після того, як повертав не зі свого ряду, ну і відповідно був витиснений назад на свій...., і наштовхнулась на таку думку: Від витівок кобіт на дорогах часом буває дуже смішно, а от від витівок чоловіків - страшно
Відповідь: Жінка за кермом. а від деяких - навіть злякатися не встигають зате - потім море глядачів, на "перших позиціях" в новинах....