Відповідь: Жінка за кермом. :D:D:D:D:D:D:D Ой Лілю, просто розмова про щось таке зайшла, сперечались от і знервувався, молоденький він ще в мене, і нервується, коли неправий. А я ж вредна як чорт (чортеня :p:p:p), ну і часом відповідно і піддіваю
Відповідь: Жінка за кермом. Ви ж мали на увазі порахувати ще й рульове колесо, чи не так? але ж можна і про діаманти. тільки боюсь в іншій темі, здається на форумі така була!
Відповідь: Жінка за кермом. як Princess забажають.. чому в іншій?, на Вашу думку яка форма діаманту більше підходить до Porsche Carrera овал чи маркіз..?
Відповідь: Жінка за кермом. а там постійно затори особливо як регулювальників поставлять. Додано через 3 хвилини Мене найбільше вбивають питання - а чому тут полоска суцільна а там ні, а чому він поворот не показує він ж тебе обганяє (а насправді це тільки випередження на 2х полосній полосі), а що то значить як той міліціонер (регулювальник) розмахує тою паличною, і подібне..
Відповідь: Жінка за кермом. а я навпаки із задоволенням відповідаю на подібні питання. коли я в машині мені значно простіше говорити про дорогу, ніж про щось інше тим більше, що такі питання ж задають люди, які просто не знають правил дорожнього руху, чому б і не просвітити (ну але це професійне, мабуть не всім підходить)
Відповідь: Жінка за кермом. яєшня з яєць Фаберже також має свою цiну.. Mercedes-Benz G500 ... Bажкий дiамант (бiльше 2К) виглядає вульгарно на витонченiй руцi...
Відповідь: Жінка за кермом. в витончена рука на кермі Mercedes-Benz G500? може ми зійдемось на ? Додано через 6 хвилин до речі, кілька днів назад якийсь чорний мерседес страшно тупив на перехресті на вул.І.Франка: виїхав на середину дороги (він на другорядній був, я на головній) і став. постояв трошки (думала може пропускав когось, але пусто було) і включив аварійку. зауважу, що то була 12 година ночі, і сигналити я якось не наважилась, мигання фарами ніц не дало. я вже потягнулась переключатись на задній хід, щоб об*їзжати, але приїхала ще одна машина, яка не постидалась подудіти, і він оперативненько забрався геть з перехрестя. що то було - так і непоняла шуткі юмара...
Відповідь: Жінка за кермом. Мій вуйко (світлої памяті) їх махайлами називав. Нераз їдемо а він каже - О! Дивись! Махайло стоїть! А так як наш тато Михайло то ми завжди питали - ДЕ? :D:D:D Додано через 2 хвилини Мій син постійно задає ці питання... :p:p:p
Відповідь: Жінка за кермом. 7.5 років... Він просто до 3 років мовчав, а тепер йому рот не закривається :D А яка у нього буде майбутня професія мені самій цікаво... але він у нас математик/шахматист і гонщик покищо :D:D:D
Відповідь: Жінка за кермом. Ну діти - то зрозуміло, зате скоро всі правила і ньюанси знатиме! А коліжанкам нащо? До теми, Боро, я виконала ваше бажання, і є жінкою за кермом. І ще педалями... Купила собі кермо для комп'ютерних ігор :D:D:D:D:D Тепер і я гонщік-спіді :ninja:
Відповідь: Жінка за кермом. Хі. вітаю. Ще мона на карти(нг) ходити. Але ніде так не обматюкають як у корку - от де почуваєшся дійсно водилою Вчора матюки були - бо чоловіки наперед вважали, що не вирулю з того корку..
Відповідь: Жінка за кермом. Ой на картинг з задоволенням, але дорогувато.... Ги в нас вчора і те було, ганялися на двох, так мене чоловік підрізав, за що і отримав усю порцію :8:
Відповідь: Жінка за кермом. А я все свою маму агітую за кермо сідати, сама здала на права(!!!), а їздти ну ніяк не наважиться.. А потім мені нарікає - мене так ноги болять, принеслазбазару то-то і то, а я щоразу пробую переконати що змашиною так не було б..