Жінка за кермом.

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Samojlovu4, 30 чер 2008.

1. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Відповідь: Жінка за кермом.

Я один раз попала в аварію і в мене в*їхав середніх років лікар, їхав з включеним поворотом.
    Он вчора один також мусів конче мене обігнати бо його дратувало що я жінка і їду по-правилах, спокійно бо переді мною ще один їде непоспішаючи. Ну той мудрагель мене обігнав на своїм величезнім «джипі» але обігнав аби зразу різко загальмувати, бо спереду була машина.

Є жінки добрі шофери а є хлопи жахливі нарвані ва*ряти які багато-разово попадають в аварії.

• Подобається Подобається x 9
  2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Права у мене уже два роки,але водійський стаж малеееееесенький.
    Як тільки чоловік почав почувати себе спокійно,коли я за кермом, я завагітніла і відмовилась сідати за кермо до пологів.
    Зараз дитині вже 10 місяців,а я так і не наважуюсь водити.:no:
    Можливо,однією з причин є те,що чоловік купив нову машину,а я вже звикла до старої.Але це все,як ви розумієте,"відмазки".
    Поганому танцюристу ...:)

• Подобається Подобається x 8
  3. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я також не хочу пересідати на іншу машину. Мені подобається мій вальцик і я не хочу його міняти на щось інше.

4. Doc.

Doc. Well-Known Member

маю товариша який колись возив в машині зубну щітку, труси, туалетний папір, ......, і ще купу всякого барахла яке перечисляти не буду, в мене чомусь було враження що він в авті живе і то не сам... йог.:)
    Я не стверджую, що жінки погані водії, вони просто інші, по іншому водять, виражають свої почуття, по іншому говорять, мовчать... на практиці це виглядає так: жінка говорить, мужчина мовчить. Ви просто з іншої планети- Венери...
    В суботу знайома венеріанка заявила, що потрібно помити бампер від мушок та комах які вчинили суісайд, бо це негативно впливає на аеродинаміку її крейсера, прийшлось пів на одинадцяту вечора їхати на мийку, надіюсь тепер польоти проходять нормально і економія пального відчутна. :cowboy:

2 Маруся-мама.. Approximately 2-3 дні до 11, 2-3 дні після 13 дня.. My pleasure...:)

5. bora

bora Well-Known Member

Дівчатка, підкиньте ідею для наклейки на склі автівки. Метелики-кішки не пасуватимуть мені, але чимось вирізнити автівку тра. Хто які приколи бачив?

6. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Ого, в мене тоді ніякої аеродинаміки. Колись сестра оглянувши моє авто сказала - "так це ж кладбіщє мух". Чоловік возив моє авто на мийку після народження малого, а пом ше раз помили на сервісі як масло міняли. Для салону є ручний пилосос, а так я дуже не заморочуюся, нема на то часу.

• Подобається Подобається x 4
  7. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Ой... якби хто побачив мою машину то б перелякався. Я гірше заправського шофера - салон брудний неодноразово. Коли я вожу дітей до школи то вони вічно щось вимантять аби по-дорозі хрумати, то мій чоловік нераз як побачить мій салом мліє бідний.
    Він мліє, то він і возить її чистити і мити. Добрий він у мене.:)

• Подобається Подобається x 7
  8. карапуз

карапуз Well-Known Member

А я так люблю,коли машина чистенька -краса.Раніше,коли їздила з чоловіком на мийку,то милувалась кожною машиною,яка виїзджала чистою.
    В нас вдома є своя прикмета.Якщо чоловік помив авто,обов"язково буде дощ.:)

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

У нас навпаки. Я млію. Такий там "мес", що mamma mia!

10. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Трошки поофтоплю.
    Розкажу вам не про вумну жінку за кермом, а про вумну жінку на пасажирському сидінні, тобто про мене :)
    Везе мене чоловік на роботу, і, зазвичай висаджує біля п'ятачка, і я собі 100 метрів тусую пішечки, тут він вирішив підвезти мене під самі двері, а я ж то і не підозрівала, ну і відстібнула ремінь. Тут різки поворото заїзду в двір, я падаю на чоловіка і як результат, сильно вдаряюсь щокою об його плече :D:D:D:D:D
    Давно ми так не сміялись....
    Так що розумно поводтися на пасажирському сидінні теж треба:)

11. Liliyah Romanova

Головне мовчати і не коментувати їзду водія. :ninja:

12. Chortenia

Ото, на жаль, не завжди вдається :o:o:o

• Подобається Подобається x 2
  13. Liliyah Romanova

Дуже добре знаю. :ninja:
    Але то оправдано. Раніше казала "їдь повільніше", тепер кажу "думаю, що ті 300 баксів ми би могли на щось корисніше потратити". [​IMG]

Зате коли мені чоловік іспит на знаки влаштовує чи інші ситуації, то помиляюся все рідше. [​IMG]

14. Зануда

Зануда така зануда

Завжди мовчу. Хіба розмовляємо на "отвлєчьонниє тєми", але мій чоловік каже, що я йому ніколи не заважаю. [​IMG]
    Мене особисто дратують жінки(і чоловіки, зрештою, також), які на пасажирському сидінні "керують автомобілем": "туди повертай, швидше, помаліше, чого пропускаєш всяких etc." Якби мені хтось так під руку бубнів - пішов би пішки.[​IMG]

• Подобається Подобається x 6
  15. Мих

Мих Дуже важлива персона

З моєї роботи дві кобіти пішли на курси водіїв... так шо як Привокзальній затори - то вони водіння здають.

• Подобається Подобається x 6
  16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

У мене колись хлопець був професійний водій, і я якось з ним їхала і керувала туда повертай туди не їдь... (звичка моєї мами) і тут він раптом різко загальмував і каже - Ще одне слово і ти сядеш за руль!
    З того часу більше не керую. Навіть якщо хтось їде не так як я.

17. Chortenia

Я зазвичай намагаюсь "керувати" чоловіком за кермом, коли він їде некомфортно для мене, занадто різко розганяється, різко гальмує чи різко повертає. Бо в такі моменти мене укачує. А він знає, що буває, коли мене таки "докачає". :shutup::shutup: А от коли ним намагаються керувати інші (його мама, тато, сестра), мене дуууууже нервує :ireful1::ireful1:, ну і він тоді нервується, а нема гірше, як знервований чоловік за кермом.

• Подобається Подобається x 3
  18. Liliyah Romanova

Ну, це не керувати. Це прохання подбати про вас.
    Є люди, котрі коли самі, то їздять досить "круто", а вже як у машині ще хтось, то обережно і дбайливо. Просити про дбайливу їзду не значить керувати, як на мене. Бо нащо когось має нудити, якщо цього можна уникнути? (це я так оправдовуюся, бо саму часом нудить, як чоловік туди-сюди засильно шарпати починає. та і що йому то дає. все одно зекономлений час потому піде на зупинку, аби мені легше стало...)

А от зі свекрухою в машині тісно. Мені тоді все видається, що дах машини стає як повітряна куля... Такий тиск, така недовіра до водія... Всі знаки говорить, всі світла, повороти. Якось, коли чоловік ще тільки вчився їзди, вона фактично спровокувала аварійну ситуацію, при тому із заднього сидіння, бо на кільці раптом скрикнула "вліво повертай!" Таким, як у той момент, я свого свекра більше ніколи не бачила. Наступні рази, коли вона їхала з нами, а мій чоловік був за кермом, мамі давали вервичку і на коментарі вона постійно чула одне питання "ти молишся?"... І коментарі зникали. :ninja:

19. Chortenia

У нас якраз теща іздить спокійно (хоч було декілька раз), висловлюється тільки "після того". А от свекруха - не їдь так швидко, не мотай, куди ти їдеш, і то весь час знервованим голосом. ото дратє, тим більше, що їздить він добре... Я ж з передього сидіння бачу причини маневрів, а вони там ззаду підкрикають. Ну і Сашка мій нервується, тоді бєрєгісь :8: Зі мною в машині знервувавс пару раз і то не з тих причин ;)

• Подобається Подобається x 1
  20. Liliyah Romanova

Або мене вже зовсім форум зіпсував і я не про те щось думаю, або я дійсно не знаю, яким чином "інші причини" можуть знервувати... ???

а де твій аватар? :)