Жінка за кермом.

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Samojlovu4, 30 чер 2008.

1. Nery

Nery Well-Known Member

Відповідь: Жінка за кермом.

І я-завжди спокійна і врівноважена, а за кермом такі перли можуть вилетіти, аж самій соромно...:)

• Подобається Подобається x 4
  2. Doc.

Doc. Well-Known Member

Samojlovu4, Samojlovu4,.. про жіночу фізіологію забули, дні коли :shutup: не варта... а тут дві педалі, специфіку будови тазових кісток, як жінка заплітає ноги коли закладає однy на другу.. :8:
    За останні вісім років на мене наїзджали тільки жінки і одна коза..(deer):)
    Xто з жінок скаже скільки коліс має легковий автомобіль???? :download::download::download::download::)

• Подобається Подобається x 2
  3. Іруня

Іруня Well-Known Member

Про молитву. Пригадалася одна історія. Кілька років тому мені її розказував герой цих подій. Він поїхав машиною кудись у відрядження. В ті роки мобільні телефони ще не були такі розповсюджені, тому важко було з людиною зв"язатися. Дома залишилася його дівчина. І ось сниться їй вночі, за день до приїзду коханого, що він попадає в страшенну аварію, дві машини "лоб в лоб", вилітає через лобове скло і лежить в великій калюжі крові. Ця картина здалася тій дівчині настільки реалістичною, що вона з самого ранку пішла в церкву і на колінах молилася про щасливу дорогу хлопця. Вже по приїзді додому він щиро дивувався, як йому повезло, бо мав таку ситуацію, що казав, що все життя за одну секунду перед очима пронеслося.

• Подобається Подобається x 10
  4. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

Ви ж повинні знати, що жінка за кермом, як зірка у небі!!!
    Ви її бачите, а вона вас ні!!!));)

• Подобається Подобається x 1
  5. Doc.

Doc. Well-Known Member

Дякую, дуже слушно, вже знаю що таке зоряна хвороба..:borat::)

6. Princess

Princess Well-Known Member

ото загрузили! 110? чи я не всі порахувала?

7. Doc.

Doc. Well-Known Member

Уууу-у-уувас локомотив з вагонами??,:y: чи все як у Princess?- Acura, Alfa Romeo, Porsche, Aston Martin, Audi, Hummer, Rolls-Royce, Bentley, Rover, BMW, Saab, Infiniti, Bugatti, Buick, Jaguar, Smart, Cadillac, Lamborghini, Subaru ...:)

8. Princess

Princess Well-Known Member

і помножити на два :)

Ваш варіант?

9. Doc.

Doc. Well-Known Member

колеса:8:- досвiд нульовий..
    Princess (girl's)- давайте краще про дiаманти...:)

10. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Фсьо залежит від величини багажника. Як влазит сі там 6 пар мештів і торбинка тоді 5, як нє то запаску приходит сі в гаражі лишати.

• Подобається Подобається x 7
  11. Doc.

Doc. Well-Known Member

Відповідь не зараховано...:)
    навіть якщо уявити що в салоні косметичка, ви- аскет...;)

12. Zoryanazirka

Взагалі зараз в мене в салоні 2 дитячих автокрісла, наплечник з підгузниками і іншими підручними речами, брязкальця і комплект нових чохлів, які ніяк немаєчасу змінити. А за моїх дівочих часів в салоні їздили мешти, 3 парасолі (вдома небуло жодної), светри, куртки, а в багажнику сумка з речима на фітнес.

• Подобається Подобається x 3
  13. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Учора заїжджади в Фуршет, запаркувалися. Приходимо, навпроти нас припаркована машина - нормально, на парковочному місці, але... ззаду нас ТЕЖ припаркована машина... Кажу, що за дурнуватий мужик поставив так машину (на пасажирському сидінні сиділа кобіта - думала, що з чоловіком приїхала). Вона типу комусь дзвонить, щоб прийшли забрали машину, хвилин через 10 вирулює з магазину 2 кобіти. І тут я зрозуміла, наскільки помилилась - таке, могла зробити тіко кобіта "Патамушо мені треба тут і зараз, і плювати я хотіла на всіх інших:ireful1::ireful1::ireful1:"

14. bora

bora Well-Known Member

Чортеня, ану марш за кермо, щоб не підривати нашого авторитету:) - тоді якраз відкриваються очі і на чоловічу їзду та паркування;)
    Подивіться на статистику курсів - майже всі дівчата їх відвідують - а чоловіки - одиниці. Не знаю як щодо водіння, але з правилами д.р. тому схоже в багатьох чоловіків потім ох яка недружба.

• Подобається Подобається x 5
  15. viltis

viltis Well-Known Member

Ну, шановні форумчани! Бійтеся! я з п"ятниці теж буду за кермом...а так, як досвідом водіння я сильно не обтяжена ..то прийдеться клеїти букву У і перший день їздити на аварійці?:haha:

16. bora

bora Well-Known Member

Спробую в п"ятницю не виїжджати:)
    А серйозно - успіхів Вам!;)

17. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Боро, не маю абсолютно ніяких ілюзій стосовно чоловіків і їх їзди, ще й які гади і хами бувають, чесслово, але отаку хвігню, як я описала - то вже просто маразм.

Чесно? Тому і не йду на курси і не сідаю за кермо (хоча їздити вдається), бо не впевнена у своїй реакції, тобто я знаю себе і думаю, краще не треба.
    Плюс у мене ще 1 вада - слідкую за тим, що роблять інші, ну от як на лижах, їжджу я погано, ну і відповідно усіх пропускаю - щоб не налетіли, щоб я ні на кого не налетіла. Мені чоловік весь час каже - їдь, тебе об'їдуть. Ага, а якщо попадеться такий же чайник як і я :scare:

Додано через 53 секунди
    А, може, краще не клеїти то "у", знаю, що багато хто не ту наклейку неадекватно реагує...

18. Nery

Nery Well-Known Member

Умгу! Мій колишній інструктор казав, що букву "у" взагалі незаконно чіпляти, коли ти вже здав на права, бо ти вже не учень, якщо ти їх отримав, а повноцінний ( ну може ще не зовсім:)) водій!

19. Zoryanazirka

Треба клеїти наклейку-обмеження 70 і їздити з нею 2 роки

20. bora

bora Well-Known Member

Цікава думка, але чому тоді два роки не можна елементарно перевищувати 70 км раз не учень?:)

а де твій аватар? :)