Жінка за кермом.

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Samojlovu4, 30 чер 2008.

1. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

Відповідь: Жінка за кермом.

Додано через 3 хвилини
    так. рідко. за останніх півроку-рік тільки те що на форумівках :)

але від того чи вживаю я алкоголь чи ні не залежить моя думка - жінки і дівчата не повинні вживати алкоголь.

• Подобається Подобається x 3
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

чому?.. [​IMG]

пс. ніколи не було такого відчуття, коли ти п’яний, а з тобою розмовляє тверезий і не розуміє твоїх почуттів?..
    таке саме буде і в непитущої дівчини (твоєї дружини), бо вона просто не буде усвідомлювати твого стану......

але це "таке".... [​IMG]

• Подобається Подобається x 4
  3. lotr_an

дуже не люблю таких моментів. всіляко уникаю. якщо дівчина\жінка не буде пити я теж не буду пити, а вона не буде :). я стараюся уникати компанії випивших - бо почуваюся невпевнено там. пяні непевні люди.

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Хороша позиція.
    Наприклад. Конкретні випадки можна?

5. Оля

Оля Старожилка форуму

Побачила я гілку, думала, що вона ще з минулого року. А виявилося, що то навіть не добу тут вправлялися в краснорєчіі, що аж чотири сторінки наговорили... ;)
    То темі. Нэ нада! Жінки не гірші водії! Крім початківців і старих людей. 20 років (ще починала в Україні) їжджу без серйозних аварій. Але то при умові, що і вранці,і ввечері молюся і прошу Бога про охорону. І при виїзді на довші дистанції щоразу за кермом молюся. Хоча знаю, що треба навіть і на короткі то робити. Але часом то роблю, а часом забуваюся. Ганяти ніколи не ганяю, хоча і не їжджу, як черепаха. Ніколи не вискакую. Знаю, що краще почекати, ніж мати побиту машину. Не роблю різких маневрів. Не відплачую водіям на дорозі ні підрізанням, ні обганянням. Не рискую на мокрих дорогах навіть їхати дозволену швидкість, бо раз мене так на баюрі занесло на фрівеї, що добре, що не було поблизу ніяких машин. А в тому місці завжди при дощі аварії.
    Завжди защібаю ремінь безпеки. Без нього я, як без одежі, за кермом. То чим я гірший водій від чоловіків? Тільки того, що я жінка? Нонсенс!

Додано через 4 хвилини
    До речі, скільки знаю аварій зі сметрельним закінченням, завжди то були чоловіки, хлопці, що вважали, що вони вміють ДУЖЕ добре орієнтуватися в критичних ситуаціях.

• Подобається Подобається x 9
  6. Patrick

Patrick Well-Known Member

До жінок водіїв я особисто претензій не маю.Не вважаю їх гіршими водіями чим мужчин.За свою багаторічну (17р. в Канаді) професійну - коли робив тракдрайвером , і звичайну практику в мене з ними ніяких інциндентів не було.
    ...що я помітив , що вони не так швидко рвуть з місця (навіть на спортивній машині) , як мужчини.І їм потрібно трохи більше місця для паркінґу.
    Все решта - і такі речі , як - перевищення швидкості , підрізання , непоказування поворотів - це в них так само є як в мужчин.Це більше залежить від характеру людини , ніж від її статі.
    Ці мої висновки виключно базуються на спостереженнях в Канаді і США, де жінка- драйвер це звичайна річ вже так років 100.Їздити жінки тут почали тоді , коли дістали право голосувати з 1908р.
    Яке відношення до жінки шофера в Європі і зокрема на Україні я не знаю.
    Жінки -шофери тяжких траків і автобусів це теж тут нормальне явище,Ще давно , 17р. назад , коли я ходив на курси траків з прицепами і повітряними тормозми.То в нашій групі з 15 чоловік - 6 чи 7 були дівчата. Правда з них 5 були такі , що хлопові руку запросто могли би вломати. Та і на вигляд ,мягко кажучи ,були ніякі.І на перерві матюкалися і курили , як мужики. А одна була досить така нічого. І чого вона захотіла бути тракером?...незнаю.

Додано через 3 хвилини
    Їзда без ременя - це $285 штрафу і мінус 3 пойнти з прав. А це страхівка на авто автоматично виростає на 40%.

• Подобається Подобається x 8
  7. mavka

mavka Well-Known Member

і от з чим в Штатах нема ніякого клопоту - водії в загальній своїй масі напрочуд терплячі й коло них стаєш таким же.

коли мі запізнюється на зустріч й впирається носом в чиють машину, яка в крайньому лівому на дві милі повільніше, ніж на знаках обмеження шкидкості, мі не нервується, бо давно вважає, що за кермом ангел Божий, який нагадує, що в житті є речі важливіші від якогось клієнта.
    за давніми моїми спостереженнями ангелом може бути особа будь-якого віку та статі.

якщо брати статистику за аргумент, то двічі мої друзі в"їжджали в чужу машину з"їжджаючи з мого драйвею, один раз - коліжанка, один раз -товариш. 50 на 50. :)
    думаю, це об"єктивна статистика. :)

• Подобається Подобається x 6
  8. Patrick

От хто мене нервує на дорозі , особливо на гайвею , то це шофери- початківці , чомусь найбільше китайці.І старші люди , при всій повазі до їхнього віку. Вони їдуть в лівому ряді(швикісному) з швидкістю 90 , макс. 100км/год. вчіпившися двома руками за руль. І їм здається що вони швидко їдуть.
    А найбільше мене нервують rednecks. Ця категорія їздить на старих пік-ап траках і нагло старається запхатися , коли дорога звужується з ремонтом , або по іншій причині.От я їх не пропускаю.Пропускаю всіх - а їх ні.

• Подобається Подобається x 6
  9. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

По-моєму, проблема не в тому, що жінки за кермом, а в тому які здебільшого жінки за кермом (контингент). Принаймні у нас.
    Чесно кажучи, тлумки, які траплялися нам на шляху (маю на увазі тих, що робили якісь глупості на дорозі) були переважно жінки, які при чому вважали, що 100% праві. Хоча хлопи нагліші, і навряд чи почуєш від кобіти матюки на свою адресу при непорозумінні на дорозі.
    Насправді, тре дивитися по людині в повсякденному житті, якщо людина при критичних ситуаціях починає істерити і усі навколо винні - то саме буде і на дорозі...

Офтоп - нещодавно бачила такий класний порше бокстер помаранчевий у Львові - ляпота....

10. lotr_an

бували випадки. звичайно, це, як правило, після якоїсь вечірки чи весілля, і всі випивші (не дай Боже пяні!) і комусь то треба їхати за кермом - отоді бачив спокійну, впевнену, ПОВІЛЬНУ, нормальну їзду, ТРОХИ випивших чоловіків. страшно в салоні їхати? так, трошки неприємно. але знову ж таки - це тільки деякі водії, тільки досвідчені і тільки на недалекі дистанції.

11. Оля

Оля Старожилка форуму

1,000%!!!!!:y::y::y::y::y:

Додано через 1 хвилину
    Я помітила - чим скаженніша людина, тим гірше вона їздить!

Додано через 5 хвилин
    А мене ще тракісти на фрівеях нервують. :cowboy:Вони взагалі не мають права їздити в лівому ряді, крім обгону, але часом бачу, що така нахалюга їде і їде, перекриваючи дорогу іншим машинам. І поліції ніяк нема в той час! І що помітила, що то найчастіше чорні тракісти, або наші. Наших по фейсу видно.

12. Nery

Nery Well-Known Member

І я молюся, постійно.
    Їжджу швидко, рух не затримую, завжди вступаюся всяким гонщикам (вправо, якщо на трасі), хоча сама можу політати і 180 ,аварій ( тьфу-тьфу) не мала. Маю проблему право-ліво, шановні чоловіки, але в повсякденному житті, і НІКОЛИ! - на дорозі! орієнтуюсь швидко, не гублюсь ніколи ( аж сама собі дивуюсь, бо не з однієї екстремальної ситуації вже виплутувалась).Якщо порівнювати мою їзду з їздою мого чоловіка або інших знайомих чоловіків, якщо їдем в одному напрямку - їжджу повільніше, мабуть, але чомусь завжди попереду ( по місту), тому що акуратно і без різких рухів. І мене дуже бісить, коли стою на виїзді з другорядної, машин -нємєряно, мушу їх пропускати, вискочити нема як взагалі, а позаду якийсь телепень починає сигналити, бо не бачить нічого, і думає, шо то баба тупить як завжди, так ше й виїжджає. стає поряд і стоїть так само, як і я...:) В таких випадках ніколи не дам скорше проїхати, вискочу перша, а він хай позаду плентається - хай знає, як жінки вміють їздити!:)

13. Оля

Оля Старожилка форуму

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D КРУТО!!!

А я всім лихачам вступаюся. :)Та ну їх! Нехай жене! Скільки разів бачила, що ті, що мене з лихвою обганяли, потім на обочині перед поліцією молилися. :)
    Але якщо стою на світофорі в передньому ряду перша з іншими машинами, то завжди рушаю перша, хоча в мене і тяжча машина. Не знаю, може вони сплять в той час. :)

14. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ну, молитися не молитися, але перехреститися мені щодня перед виїздом - обов"язково.
    І другий раз при заїзді на автобан. Мав раз таку заворушку, що досі мурашки по шкірі, дякувати Богу все минулося... Там просто дуже часто від себе не залежиш, а від інших і ситуації. :)

15. Nery

Nery Well-Known Member

Я скажу так( і не перша, причому): я про себе нехай промовчу(хоча не заперечу, якщо скажуть, що я хороший водій;)), але є такі жінки, які дадуть фору любому мужику, ну і хлопи є, які їздити не вміють, і ніколи не навчаться...так шо то все відносно! і питання це може обговорюватися на тисячах форумів, і ніхто ніколи не дійде якогось консенсусу9 це як шо було перше - курка чи яйце)

16. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

динозаври:ninja:

17. Patrick

Не завжди.В кожному штаті/провінції свої закони.
    - Трак в лівому ряді може бути , коли легший ніж 26000 lbs., тобто їде порожняком і в цьомі місці гайвей має 3 і більше ліній.
    - Коли оверпас є з лівого боку Там навіть знак є - "TRUCKS OK ON LEFT LANE" або "TRUCKS MAY USE ALL LANES"
    І як правило - на кільцевому гайвею в межах міста траки користуються лівою лінією і поліція їх не зупиняє.
    Вже за містом , коли дорога робиться 2х рядна в одну сторону , то тоді вони мають бути з правого боку.

• Подобається Подобається x 1
  18. zet

zet Дуже важлива персона

Я зимой на маршрутке ехала на работу.. То у водителя был такой тремер рук, что с трудом на переключатель скоростей попадал, хотя запаха не было.. Я с ужасом вылетела из маршрутки на ближайшей остановке, не доехав до работы...

19. Читатель_Обкома

Читатель_Обкома Well-Known Member

"Каждый день на автодорогах Запорожской области ДАИшники задерживают более 100 пьяных водителей. Эту печальную статистику пополнила невеста, которая попала в ДТП в городке Энергодар. Нетрезвая девушка в свадебном платье мчалась за рулем "Жигулей" по центру города, пока не врезалась в иномарку, которая ехала впереди. К счастью пострадали только автомобили, и... уши милиционеров энергодарского горотдела.

http://stb.ua/newsv.php?item.16869

• Подобається Подобається x 2
  20. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Аналогічно, ще й незлим тихим можу згадати. Єдине виключення коли сама за кермом з дитиною. Тоді права полоса і 60.

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)