Жінка за кермом.

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Samojlovu4, 30 чер 2008.

1. Sinitsa

Sinitsa Active Member

Рецепт один - педаль в пол....:)

И смелее!

2. kertis

kertis миється в бані

Часто на бабки попадаешь?)

3. Sinitsa

Sinitsa Active Member

Практически никогда. Я - культурный и законопослушный водитель.

И сторонница ужесточения правил и поднятия штрафов.

Это - работает. В этом году одна моталась в Крым, за рулем - наглядно видно....;)

4. kertis

kertis миється в бані

Ну молодец)))
    У нас с нового года тоже культурней стали ездить. Штрафы взвинтили страшно.

Кто ж тебя одну в Крым то отпустил?о_О))))

5. Sinitsa

Sinitsa Active Member

А я и про нас и про вас.... По сравнению с позапрошлым годом - стало спокойнее, намного...

А кого я должна спрашивать?;)

Работа у меня такая - села -и поехала...

Ну, на Казантип на обратной дороге заскочила на три дня...;)

6. kertis

kertis миється в бані

Бывал... бывал... танцы, секс, колёса, водка, пляж, сиськи...))))

7. Sinitsa

Sinitsa Active Member

У меня интересы скромнее... танцы, пляж.... Донузлав.... ну можно еще красненького в меру...;)

8. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

Рибко, а хто вам не дає емігрувати? і жити не хуже

• Подобається Подобається x 4
  9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А я он в суботу додала до стереотипу про жінок за керівницею. Виїжджала з подвіра мої сестри тай задивилась на ліво і не дуже подивилась на право, тай виїхала на дорогу. А справа їхав таваріщ який мене спокійно міг поцілювати в дупу. Він довго махав руками але я йму також помахала, мол - сорі, дорогий. так сі стало. :)))

• Подобається Подобається x 12
  10. Glenmorangie

Glenmorangie moonlight

По словам сотрудников ГИБДД, в экстремальных ситуациях поведение водителя зависит в большей степени не от половой принадлежности, а от характера, темперамента, и, конечно, опыта вождения. Тем не менее женщины больше предрасположены к соблюдению правил дорожного движения. Для многих из них машина - это средство передвижения, а не средство получения адреналина. По статистике, например, женщин, садящихся за руль в нетрезвом состоянии, меньше в разы: на трех мужчин, севших за руль в алкогольном опьянении, приходится лишь одна женщина. Милицейские сводки свидетельствуют о том, что дамы в два раза реже мужчин становятся виновниками аварий. А если и попадают в них, то последствия этих ДТП менее серьезны, чем те, виновниками которых становятся мужчины.

Этого же мнения придерживаются и в Европе. В течение долгого времени ученые из Организации дорожной безопасности в Вене проводили исследования с целью выявить особенности манеры вождения в зависимости от пола. После их окончания деятели науки официально признали женщин гораздо более способными водителями. В ходе исследования учеными были проанализированы тысячи дорожных происшествий по всей Европе. В результате выяснилось, что женщины-водители явились причиной менее 35% всех аварий.
    (по материалам www.strana.ru)

11. Oddly

Oddly Well-Known Member

які жахливі старезні стереотипи! джип - це крута машина? це машина необхідна. по перше - сімейна (якщо у вас діти, то ви в першу чергу будете думати про БЕЗПЕКУ). до того ж в пересічних умовах з середнім доходом завжди думатимеш ще й про економію - адже на львівських дорогах SUV - це ще й практично! а круто - це надзвичайно суб"єктивна оцінка - у кожного своя планка. а те, що це не має жодного стосунку до культури на дорогах - так це без сумніву.

• Подобається Подобається x 4
  12. mavka

mavka Well-Known Member

джипи не є безпечні машини - вони перевертаються взимку на трасі швидше, ніж інші. найбезпечніший на львівських вуличках маленький танчик :) він пушкою так легенько відсуває пішоходів назад на тротуар, а потім сам делікатно повертає. ями йому не страшні, запаркувати можна десь в парку накривши маскувальною сіткою - поліцаї навіть не помітять, на штрафмайданчик не відсунуть.

причіпити польову кухню ззаду й влітку можна на озеро їздити.... а на Тростян взимку він пташкою злетить... :)

13. Daisy

Daisy Well-Known Member

Марусю, що там в нас в гороскопі написано, на цей тиждень:crazy:? Ну, бо я теж не подивилась наліво, а друга летіла перевищуючи швидкість і моє переднє колесо стало косолапе, ремонту на 650$, добре що хоч евакуатор безплатно. Визвала поліцію я, та друга зупинилась метрів за 50, а потім ще дальше від'їхала, тоді прийшла до мене, сказала сорі але вона мене не бачила і вона дуже спішить в НьюЙорк, і поїхала. А я стою... хвилин через десять приїхав коп, я все розказала, вже він йшов до своєї машини -та друга біжить. Вона йому теж розказала що дуже спішить, він її послухав і навіть рапорт не склав, сказав щоб самі між собою договорювались.

• Подобається Подобається x 7
  14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Я гороскопів не читаю, але щось тама є на той тиждень. Нині майже на пустім баку заїхала до мами на роботу і з повротем. А в злості, що не могла дістатись до хати, їдній спортсменці-заочниці чуть не зробила з %-пи гараж. :haha:

• Подобається Подобається x 8
  15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Нині в мого Романа теж мало не в"їхав якийсь дідок. Найцікавіше, що він виїхав із вулиці з одностороннім рухом. Рух по вулиці йде зі заходу на схід, а дідусь чомусь їхав зі сходу на захід. :wacko: Підрізав Романа, як має бути, ще й їхав по розмітці, а не в праві чи лівій смузі. :crazy: Видко і йому гороскоп щось приписав. :)) :)) :))

• Подобається Подобається x 7
  16. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

а я не вмію водити, але дуже, дуже хочу, правда коли я раніше задавала питання чоловіку: коли ти мене віддаш на курси? чула відповідь: ось доходиш вагітність, народиш, тоді і віддам! Тепер я народила, донечці вже 3-ри місяці, задаю те саме питання...коли? Відповідь: ну...ти зрозумій, дитина ще маленька, захоче циці..а тебе нема...треба трошки зачекати, щоб донечка виросла! Цікаво...що він придумає пізніше...шо давай дочекаємо поки дитина не піде в школу???:)
    В чоловіка досвід водіння більше 10 років, він має право навчати мене, але на машині як у автошколі...але якось я його "уламала" на те щоб він мене пустив за кермо і потрошки вчив мене їздити, бо я взагалі в тому "зелена", недивлячись на те, що у батьків все життя була бібіка. Дівчата...я думала чоловіка Кіндратій хватить!!!!
    Ну для початку я сіла...він мені позволив підлаштувати сидіня і кермо під себе, про що я досі слухаю, хоча с тих пір пройшло...2-ва роки, почався в нас перший урок! Він пояснив мені де і які педалі, розповів все що знав про коробку передач, а знав він багато, тому я не все запамятала:). Ну короче кажучи...ми вчились рушати!!! Далі як в комедії, каже: вижми зцеплення! Я його натиснула...то потім він мені пояснив криком, що то треба натиснути аж до кінця...а до того, я все думала, що вижми і натисни, то одне і те саме!! Обізвав мене ще й валянком, так як я плутаю ліво і право, казав, що привяже до рук сіно до іншої солому!!!:)
    Але все таки я чогось навчилась...бо вмію їздити по прямій дорозі...в сільській місцевості, якщо щось, то нас там ніхто не знає!!!!;)
    П.С і уявляєте...я далеко не блонда!!!:)
    П.С: зрозуміла одне, що все таки буду їздити на "автоматі", бо не розумію, як одночасно можна перебирати рукою коробку передач, іншою крутити кермо, а ногами...натискати на педальки!!! Правда чоловік сказав, що я буду їздити на механіці, і автомат появиться дома, через його труп!!! Бо то треба буде купувати ще одну тачку для мене!!!:)

17. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

:))Мою маму тато вчив їздити.До цього часу коли вона за кермо сідає, сестра в сльози.Мама замість тормоза на газ натиснула і сусідам на дачі паркан знесла:)))Сусідка в той час була на городі, то в неї мало очі не вилізли з переляку:))

18. консультант

консультант Дуже важлива персона

Колись, як бачив жінку за кермом, точно занв, що в цей день мені не повезе. Тепер ця прикмета не актуальна, жінок за кермом надто багато.

• Подобається Подобається x 6
  19. Нечто похожее было и с моей мамой. :haha:

• Подобається Подобається x 1
  20. Daisy

Daisy Well-Known Member

Не робіть того, що зробила я БЕРІТЬ РАПОРТ ПОЛІЦІЇ, нехай перед вами хоч на колінах стоять і кажуть щоб договоритись. Починаючи з понеділка, з вечора, мене тероризують телефонними дзвінками, в понеділок мені сказали що я маю заплатити 500$ їм за пошкоджену машину, яку я не бачила і поліцай тоже, бо потім вона просто звідкись прибігла і сказала що вона має маленьке пошкодження, показала пальцями десь 5 см. Я дала їй всі документи і виявляється, що вона не переписала, то є її проблема, бо з страхової компанії сказали зовсім з ними не контактувати. Вона хоче написати рапорт на мене, а я подзвонила до адвоката і завтра буду писати рапорт на неї, ще вона мені залишила "дуже гарне" :crazy:повідомлення на телефоні, що теж робити не можна, бо це розцінюється як насильство:tongue:.
    Ось, що значить їздити без порушень, аварій - ніякого досвіду в таких справах:dntknw:.

а де твій аватар? :)