вот у меня уже до безобразия машина маленькая, а сажусь за руль только при острой необходимости.Благо работа позволяет не ездить каждый день.Хотя у меня есть подруги которые даже квартал пешком не пройдут,только на машине.
Ех, в неділю і вівторок вчилась їздити біля МРЕО і в Брюховичах. Змійки їздила краса неземна. Казав муж, жєби я бігла на курси записуватись і сказав команді, що готує нового драйвера Так що , як то кажуть, не відкрутишся. От лиш тре вибрати, куди піти. Хтось щось знає в районі 700-річчя-Липинського?
Позавчора, стою на свiтлофорi, чекаю... раптом чую БАЦ!!!! Дивлюсь у дзеркало, з машини позаду виходить тiтонька i хапається за голову, а позаду неї з "джипа" виходить дядечко i дуже вибачаєсi... На рiвному мiсцi, всi стоять чекають змiни свiтла. А ви кажете "жiнка за кермом"...
На самом деле,велотренажер не так уж плох( кроме того,что надоедает через месяц), но научиться хорошо ездить на машине никак не помогает.))) Вот сегодня,в такую мерзкую погоду ездила по делам, и заметила,что женщины более осторожны и аккуратны на дороге,чем некоторые мужчины-лихачи.)))
Koza-Dereza Зима на вулиці - всяке буває..... Треба дивитись не на одиничний випадок, а на статистику )))) Я нічого проти жінок за кермом немаю Тільки ЗА!
Та то в Гамериці... В нас би дядько з джипа сі певно не вибачив, ше би наїхав на тоту тітоньку... Хоча, якщо лАдна тітонька... Поліз би сі знайомити
Блiн, яки хтось менi в зад заїхав та ще й мене винною зробив, я б напевно сiла назад в машину, розвернулась... i.... або б назад ненароком здала. Але добре що в Гамерицi полiцаї приїздять за 2-3хв (чесно, пречесно, так швидко) то навiть немає шансу щось втнути. Хiба що втекти дуже дуже швидко. I то...якщо хтось запам'ятав номер, то собi ж гiрше втiкати.
зате якісно. незважаючи на те, що водійські права маю десь років з 8, якийсь час за кремо не сідала, тому перед тим, як сісти - вирішила взяти кілька приватних уроків. (зрештою, після будь-яких курсів без цього все одно не обійдешся). домовлялася з різними інструкторами з різних курсів (так виходило). на Квітки-Основ"яненка був найкращий
Напевно ті, що мають джипи в Україні, то тут би язиком вдавились, вдома вони думають що "круті", а тут це звичайна сімейна машина.
А к чему это сравнение? Вы бы лучше сравнили уровень доходов. В какой-нибудь Анголе и велосипед иметь - это круто. Я бы джип никогда не купила - терпеть их не могу.
А я б і джип купила , і бусік з трейлером, і машинку "для душі"...якби гроші були)....а поки що у нас з Максом Опель Вектра....але це поки що...