Жінка за кермом.

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Samojlovu4, 30 чер 2008.

1. Ksynya82

Ksynya82 Well-Known Member

:) вот у меня уже до безобразия машина маленькая, а сажусь за руль только при острой необходимости.Благо работа позволяет не ездить каждый день.Хотя у меня есть подруги которые даже квартал пешком не пройдут,только на машине.:)

2. mik2

mik2 Узник замка Иф

Самый безопасный женский автомобиль - велотренажёр

3. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

велотренажер тоже может быть опасен

4. Милена

Милена Дуже важлива персона

не поверишь )
    странная и абсолютно ненужная вещь !!! :))

5. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Ех, в неділю і вівторок вчилась їздити біля МРЕО і в Брюховичах. Змійки їздила :good: краса неземна. Казав муж, жєби я бігла на курси записуватись :crazy: і сказав команді, що готує нового драйвера :)))

Так що , як то кажуть, не відкрутишся. От лиш тре вибрати, куди піти. Хтось щось знає в районі 700-річчя-Липинського?

• Подобається Подобається x 1
  6. bostvl

bostvl Well-Known Member

Дуже хороша школа є на Квітки-Основ"яненка. Але це вам трішки задалеко буде.

7. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

Та, трохи далекувато :nea:

8. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

Позавчора, стою на свiтлофорi, чекаю... раптом чую БАЦ!!!! Дивлюсь у дзеркало, з машини позаду виходить тiтонька i хапається за голову, а позаду неї з "джипа" виходить дядечко i дуже вибачаєсi... На рiвному мiсцi, всi стоять чекають змiни свiтла. А ви кажете "жiнка за кермом"...

• Подобається Подобається x 8
  9. Ksynya82

Ksynya82 Well-Known Member

На самом деле,велотренажер не так уж плох( кроме того,что надоедает через месяц), но научиться хорошо ездить на машине никак не помогает.)))
    Вот сегодня,в такую мерзкую погоду ездила по делам, и заметила,что женщины более осторожны и аккуратны на дороге,чем некоторые мужчины-лихачи.)))

10. Glenmorangie

Glenmorangie moonlight

а я гоняю на FlatOut, пофиг что подорвала машину, пофиг что врезалась....и удовольствия......:))

11. kertis

kertis миється в бані

А на лошадях не пробовала?)

12. Glenmorangie

Glenmorangie moonlight

неее, там высоко падать.

13. Vexler

Vexler Well-Known Member

Koza-Dereza
    Зима на вулиці - всяке буває..... Треба дивитись не на одиничний випадок, а на статистику ))))

Я нічого проти жінок за кермом немаю :) Тільки ЗА! :) ;)

14. Koza-Dereza

Взаємно! Треба дивитись на всю статистику а не вибiрково :)

15. S_Fighter

S_Fighter Well-Known Member

Та то в Гамериці... В нас би дядько з джипа сі певно не вибачив, ше би наїхав на тоту тітоньку... Хоча, якщо лАдна тітонька... Поліз би сі знайомити ;)

16. Koza-Dereza

Блiн, яки хтось менi в зад заїхав та ще й мене винною зробив, я б напевно сiла назад в машину, розвернулась... i.... або б назад ненароком здала. Але добре що в Гамерицi полiцаї приїздять за 2-3хв (чесно, пречесно, так швидко) то навiть немає шансу щось втнути. Хiба що втекти дуже дуже швидко. I то...якщо хтось запам'ятав номер, то собi ж гiрше втiкати.

• Подобається Подобається x 4
  17. Oddly

Oddly Well-Known Member

зате якісно. незважаючи на те, що водійські права маю десь років з 8, якийсь час за кремо не сідала, тому перед тим, як сісти - вирішила взяти кілька приватних уроків. (зрештою, після будь-яких курсів без цього все одно не обійдешся). домовлялася з різними інструкторами з різних курсів (так виходило). на Квітки-Основ"яненка був найкращий

18. Daisy

Daisy Well-Known Member

Напевно ті, що мають джипи в Україні, то тут би язиком вдавились, вдома вони думають що "круті", а тут це звичайна сімейна машина.:tongue:

• Подобається Подобається x 4
  19. А к чему это сравнение? Вы бы лучше сравнили уровень доходов. В какой-нибудь Анголе и велосипед иметь - это круто. :pardon: Я бы джип никогда не купила - терпеть их не могу.

20. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А я б і джип купила , і бусік з трейлером, і машинку "для душі"...якби гроші були:))....а поки що у нас з Максом Опель Вектра....але це поки що...

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)