Є ще одна сторона: коли ти щодня їздиш по праву руку від водія, з котрим ще й до всього одружена. Отоді можна здобути об'єктивну точку зору. ) ) )
В мене в машині необхідність щодня, та думаю і в відсотків вісімдесят водіїв також, ясна річ, що до школи можна якось по іншому добиратись, чи батьки можуть підкинути,
А як же тоді це із чоловічим характером гармоніює? Наскільки я пам'ятаю, у вас такий самий досвід у тому. Я вже колись писала, що мене якось на переході від Будинку Книги до пам'ятника Богородиці мало не збив... гм... мій чоловік, як виявилося. Одна машина зупинилася і я впевнено пішла через перехід, а інша... аж відскочити мусіла. Як же я сміялася, коли побачила, що то був мій муж. А він навіть не помітив, що зробив. На той час ще мав слабі окуляри, не все помічав. Після того він почав більше вважати на пішоходів та пропускати їх на переходах.
А как иначе? Никто не будет винить себя - других - пожалуйста. Такие уж мы, люди. Крутизны не добавится - добавится ответственности и ума (правда, не у всех ). А ко мне больше не цепляться. Всё, что думаю, написала. Не виновата я, что мне только 17 лет. Сама уже вырасти хочу. И не надо говорить, что малолетки ничего не смыслят. Очень даже смыслят, лучше некоторых взрослых. Я САМА убеждалась не один раз, что БОЛЬШИНСТВО женщин - плохие водители. Среди мужчин таких ГОРАЗДО меньше, имхо. То, что я сама не вожу, ничего не значит. Каждый день езжу, вижу. Может, в Гамерике не так. А у нас ТАК. Ничего не поделаешь. Ладно, я пошла, а то водительницы съедят.
Здрасьте, приехали! А чи не краще використовувати досвід, який ми набули по той бік барикад. Побувавши в ролі "штурмана", я тепер багато чого роблю інакше у якості пішохода, скажімо, розумію, як важко гальмувати на слизькій дорозі, я краще пропущу машину на піш. переході, ніж попру доводити свої права як пішохода (як колись було). І переходжу дорогу лише на зелене, навіть коли машин нема, і чоловіка за рукав тягну, бо х його з, звідки може машина вистрибнути, а жити все одно хочеться. Люблю повторювати народу, який впевнений у своїй правоті іде під машини, не оцінюючи ситуації "будеш на лобовому склі права доводити" Угу, теж хороший досвід. Правда, бачу тре таки кермо брати в руки, а то чоловік не завжди поруч буде, а ситуації бувають різні. Боюсь, але тре
Так дозрілість власне й полягає в тому, аби вміти бачити власну вину, а не на інших безперервно спихати. А де поділася "своя безстрашна думка"? Теж так думаю, але чоловік не дає поки.
Тю,ніхто до вас не чіпляєтьсявам лише м"яко вказають на те,що лізете ви в тему,в якій не є знавцем(машини ви не водите,досвіду водіння нема) По темі. В мене є дві коліжанки,які водять машини - з ним мені завжди комфортно і спокійно їхати,бо їдуть повільно,адекватно,уважно,не женуть невідомо куди("назломи голову" як каже моя мама).А от з братіком троюрідним....як розженеться,то я тіки вчеплюся в сидіння і думаю як би то доїхати... Погоджуюся з вищевикладеними думками - не можна всіх міряти одним мірилом.Є різні водії,і від статі ІМХО це не залежить.
А для этого водить не обязательно. Нужно каждый день поездить имхо. Не вам судить, в чём я разбираюсь. Сначала хотя бы увидьте меня живьём.
Я їжджу кожен день по кілька годин в машині. Раніше ще їздила автобусами, але вони страйкують від 10 грудня... І можу вам сказати, що я з вами цілковито незгідна. Нещодавно була дуже зла на чоловіка, що підрізав вантажівку (і то з тих найбільших), аж йому фацет засигналив, бо в той день дорога була дуже слизька, так званий "чорний лід", і по місту було 200 аварій. Могли дістати ту вантажівку просто в зад...
Э неее! Это вещи разные... Много тут у нас таких, кто делает из себя другого человека - душой чувствую...
Суджу по ваших дописахЖивцем?Сумніваюся,що я побачу чи почую щось нове для себеРомко в темі про стереотипи дуже гарно і головне правильно висловився - саме тут,на форумі ми і є справжніми.думка,яка складається про людину при віртуальному спілкуванні,підтвержується при спілкуванні реальному.Принаймі так було в мене і думаю,не лише в мене,а й в тих людей,які регулярно ходять на форумівки. Огласите весь список,пожалуйста(с)
Рибко, сонце, не треба філософствувати на тему, в якій ви некомпетентні. І тим більше не варто викладати вагон штампів. Для того, щоб судити про водія, водіть абязатєльна. Я їжджу кожного дня, тут багато жінок водіїв. Жінки за кермом я не боюсь, а боюсь молодіж безбашенну і бабульок-дідульок віком поза 75. Вчора дідусьо такий коли перебудовувався в іншу смугу забув сліпу зону перевірити, мало в Nissan Armada не заїхав. Добре, що водій Nissan (жіночка, до речі) вчасно зреагувала і пропустила діда. Так дідок таким самим манером повернувся через хвилину в стару смугу, мало не поцьомавшись з пікап траком. Ага, ще боюсь фермерів на своїх Ford F450, котрі їздять як в себе по полю.