Жінка за кермом.

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Samojlovu4, 30 чер 2008.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Відповідь: Жінка за кермом.

Та нє, Мих - чоловік з гумором... :)

Але на всяк випадок:
    "Видання не завжди поділяє думку автора і не несе ніякої відповідальності за його слова."

• Подобається Подобається x 2
  2. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Тут воно таки інакше. Друга частина звучить "і вірю, що решта так само добре знають, що роблять, як і я". [​IMG]
    Зісуваєтеся так полівіше, аби вас оминути могли... Чи мені вам розказувати? [​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  3. Samojlovu4

Гиги... Полівіше на сусідню полосу, чи таки поправіше?!
    Моя теж постійно право-ліво путає. От вам і жінка за кермом... ;)

Та тут тоже звичайно майже так...

4. Liliyah Romanova

My bad...
    Не звертайте уваги. Вже давно переконалася, що фацети так само плутають сторони, як кобіти... [​IMG] Якщо раптово сказати комусь "вправо", він обов'язково поїде вліво. (ну, такі в мене співпрацівники і знайомі...)
    Я не водій, так що мені можна пробачити. [​IMG]
    То ви на мене так впливаєте, що починаю забувати, де право, де ліво... [​IMG]

А мій чоловік, якщо мене в машині нема і нема кому казати, де повертати, як куди заїхати, вічно блукає. І всі його знайомі дивуються, як то так, що я чудово в мапах орієнтуюся, купу назв у голові маю (а тут ще й щодо сторін світу треба орієнтуватися), а він - практично ніц.

5. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

А в чому суть розмови? Самойловичу, ви хочете щоб жiнки сказали "таки так, ми жахливi водiї, а чоловiки супер-бетмени"?

Додано через 3 хвилини
    А можна я такий факт наведу:
    Їдеш по автобану, проноситься на швидкостi 120км+ псiх, з лiнiї в лiнiю стрибає, за 2 секунди за ним ще один псiх i тоже асса з лiнiї в лiнiю, деколи третiй теж несеться. Братва, однако! Так i є, коли за милю чи двi порiвнюєшся з ними в стоячiй пробцi, то ровесники мої блатують. I що з того? Комусь легше, комусь гiрше? Так є.

Додано через 7 хвилин
    Мiй тоже, все пориваюсь йому GPS купити, але себе в машинi, за штурмана, дешевше возити :D

• Подобається Подобається x 7
  6. Liliyah Romanova

[​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Кажуть, що ніби ні.
    Виходить, гілка, аби по черзі бочку то на одних, то на інших котити. Бо і туди, і туди можна.

Додано через 2 хвилини
    Бррр, оце "то-о-оже", то відки у вас?

А щодо майже так, то виходить, що не так...
    Ех, українські хлопці таки не вміють під західне мислення перебудуватися. АЛе зате всі навколо такі вже нездалі, що страшне! [​IMG]

7. Samojlovu4

Та нє, що ви, що ви... будьте спокійні, хто би вже на то увагу звертав...
    Давно звиклося... ;)

Тут лукавите. Давно доведено, факт, аксіома і цитата з Євангеліє - ніхто так не плутає сторони світу і право-ліво як жінки. Можете дєжурну заперечну відповідь і не писати - не повірю і не відповідатиму. ;)

8. Liliyah Romanova

Прошу дослівні цитати.

9. zet

zet Дуже важлива персона

Ким доведено? Один чоловік іншому дурницю бовкнув, а той підтвердив, бо до душі припало (а може з жінкою перед тим посварився, а переспорити не вдалося, бо таки неправий був..)...
    Умгу..
    "Хвалять, мамо, люди нас. Ви - мене, а я - вас..." :)

• Подобається Подобається x 6
  10. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

Женщина за рулем - реальные цитаты

- Выехала из гаража и уже две недели езжу задом. Очень хочу научиться ездить передом, а то шея болит уже.
    - За рулем уже 2 года, а еще ни разу не испытала удовольствия от вождения. Подскажите!
    - Кто-нибудь знает, как заглушить двигатель? Срочно!!!
    - Хочу купить праворульную, чтоб руль не мешал.
    - Где скачать мелодии для бибикалки?
    - Вчера весь день ездила с открытым капотом и ни одна зараза не подсказала!
    - Девчонки, встречаемся завтра на штрафстоянке!
    - Где в Лэнд Ровере можно руки помыть?
    - Кто-нить знает, откуда подводится газ к педали?
    - На всякий случай я езжу на "ручнике". А мне говорят: "дура"... Не надо что ли?
    - Что обозначает вытянутый средний палец с обгрызенным ногтем? Видела вчера в четырёх машинах. Новая мода?
    - Сосед посоветовал разуть фары. Может быть "переобуть шины"? Но я уже "переобувалась". Поясните, плиз
    - Потеряла машину. Муж узнает - убьет! Посоветуйте, где взять такую же недорого на вечер, чтоб отмазаться?
    - Попробовала закрыть дверь на два оборота ключа, а замок сломался... На скока оборотов закрывать дверь?
    - Муж постоянно подначивает меня, что я дура. Как его переубедить?
    - У кого какие фантазии во время заправки?
    - Каждый день, утром и вечером целую своего "Мерсика" в носик. Помада вьелась и не стирается, появились ржавые пятна. На сервисе сказали, что надо перекрашивать машину в тон помаде...

• Подобається Подобається x 7
  11. lotr_an

lotr_an Well-Known Member

ну добре добре. так, в душі, я не проти жінок-водіїв :)

але бере страх коли бачиш молоденьку дівчинку за кермом ешки мерса чи Ленд Ровера. а ще в компанії інших дівчат і чомусь те красиве личко за кермом повернуте назад, при перетині перехрестку...

інший страх бере коли досвідчиний жінка-водій (20 років стажу) не дивиться чи людина сіла, чи однією ногою ще на тротуарі стоїть і рушає...

а ще страх бере коли бачиш перед собою машину яка при включеному повороті направо повертає наліво...

ТАК чоловіки також бувають неадекватні і тверезі і пяні. але жінці краще не пити взагалі коли вона за кермом...

ну що я можу сказати їздіть щасливі шановні панянки! не давайте нам приводу так на вас нарікати і ми не будемо! томущо є поняття расизму і зворотнього расизму (фемінізм - сексизм. нє?). ви хочете нам будь-що довести що ви не гірші, не слабші... маєте вже гендерну рівність, але подумайте що вам насправді приносить щастя?

...

чого мене на ту філософію понесло? ех...

• Подобається Подобається x 3
  12. Samojlovu4

• Подобається Подобається x 6
  13. Liliyah Romanova

Ну, якраз цей термін має ПРЯМЕ відношення до вашої теми, того й спрацювало за принципом першої відрухової реакції.

Була свідком такої ситуації у маршрутці, у Львові. За кермом був чоловік. Після того я в маршрутку сідала лише в крайньому випадку. Воліла трамвай.

А тут таке фацети роблять так само. Вже купу разів мій чоловік проколовся зі своїм "точно баба", а то ні, не баба. [​IMG]

З іншого боку ніколи не забуду, як коліжанці чомусь було дуже смішно, коли вона згадувала лице свого інструктора після того, як вона на червоне світло не натиснула гальма, а газ, бо переплутала педалі, і ще й до всього кинула кермо, аби руками затулити очі... :shutup:

Бо ще молодий. Будеш мати жінку, то і гіркота проявиться... [​IMG]

А ще, Андрію, мені видається, що твої приклади є не стільки гендерною відмінністю, скільки особливістю львівського хамства та рагулізму. От усіх чіпається і ніц не зробиш.
    А оце шокувало, щиро кажучи.
    Ну, але раз із філософією не розбігається, то трудно...

14. lotr_an

а що саме шокувало? :) вважаю взагалі неприйнятним щоб жінки вживали алкоголь

знаєш якщо не довго вдумуватися у фразу... одним словом, з першого прочитання я не вїхав кого то ти так обізвала :D

• Подобається Подобається x 3
  15. Liliyah Romanova

Я вважаю неприйнятним те, щоби будь-хто сідав за кермо після випитого алкоголю. (У Канаді трошки інше розрізнення є. Якщо є повні права, то можна якусь невелику дозу випити.)
    У тебе ж зазвучало якось дивно. Нащо розрізнення? Чоловіки можуть сідати за кермо після того, як пили алкоголь?
    А конче треба саме когось?

• Подобається Подобається x 4
  16. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

чоловіче, ти що сказав?!!
    я п’ю пиво і дивлюся, як моя дружина тихо твереза сатаніє?....
    ні, дякую..... [​IMG]

• Подобається Подобається x 5
  17. lotr_an

я не можу. мені перед очима вертиться від одного пива. але є люди (чоловіки) в яких все нормально виходить. головне не розганятися сильно. ага, і ці чоловіки не хлопчики по 18-30 років :)

знову не розумію про що ти :) напевно змучений.

ЦЕ МОЯ ПОЗИЦІЯ і тобі не обовязково з нею погоджуватися!

18. Liliyah Romanova

Та знаю. Але тоді виходить, що одним можна, іншим ні. Це безлад. Для порядку таке неможливе...

19. lotr_an

так. є випадки коли так.

20. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ти сам алкоголь вживаєш?..

а де твій аватар? :)