Відповідь: Жінка за кермом. Та нє, Мих - чоловік з гумором... Але на всяк випадок: "Видання не завжди поділяє думку автора і не несе ніякої відповідальності за його слова."
Відповідь: Жінка за кермом. Тут воно таки інакше. Друга частина звучить "і вірю, що решта так само добре знають, що роблять, як і я". Зісуваєтеся так полівіше, аби вас оминути могли... Чи мені вам розказувати?
Відповідь: Жінка за кермом. Гиги... Полівіше на сусідню полосу, чи таки поправіше?! Моя теж постійно право-ліво путає. От вам і жінка за кермом... Та тут тоже звичайно майже так...
Відповідь: Жінка за кермом. My bad... Не звертайте уваги. Вже давно переконалася, що фацети так само плутають сторони, як кобіти... Якщо раптово сказати комусь "вправо", він обов'язково поїде вліво. (ну, такі в мене співпрацівники і знайомі...) Я не водій, так що мені можна пробачити. То ви на мене так впливаєте, що починаю забувати, де право, де ліво... А мій чоловік, якщо мене в машині нема і нема кому казати, де повертати, як куди заїхати, вічно блукає. І всі його знайомі дивуються, як то так, що я чудово в мапах орієнтуюся, купу назв у голові маю (а тут ще й щодо сторін світу треба орієнтуватися), а він - практично ніц.
Відповідь: Жінка за кермом. А в чому суть розмови? Самойловичу, ви хочете щоб жiнки сказали "таки так, ми жахливi водiї, а чоловiки супер-бетмени"? Додано через 3 хвилини А можна я такий факт наведу: Їдеш по автобану, проноситься на швидкостi 120км+ псiх, з лiнiї в лiнiю стрибає, за 2 секунди за ним ще один псiх i тоже асса з лiнiї в лiнiю, деколи третiй теж несеться. Братва, однако! Так i є, коли за милю чи двi порiвнюєшся з ними в стоячiй пробцi, то ровесники мої блатують. I що з того? Комусь легше, комусь гiрше? Так є. Додано через 7 хвилин Мiй тоже, все пориваюсь йому GPS купити, але себе в машинi, за штурмана, дешевше возити :D
Відповідь: Жінка за кермом. Кажуть, що ніби ні. Виходить, гілка, аби по черзі бочку то на одних, то на інших котити. Бо і туди, і туди можна. Додано через 2 хвилини Бррр, оце "то-о-оже", то відки у вас? А щодо майже так, то виходить, що не так... Ех, українські хлопці таки не вміють під західне мислення перебудуватися. АЛе зате всі навколо такі вже нездалі, що страшне!
Відповідь: Жінка за кермом. Та нє, що ви, що ви... будьте спокійні, хто би вже на то увагу звертав... Давно звиклося... Тут лукавите. Давно доведено, факт, аксіома і цитата з Євангеліє - ніхто так не плутає сторони світу і право-ліво як жінки. Можете дєжурну заперечну відповідь і не писати - не повірю і не відповідатиму.
Відповідь: Жінка за кермом. Ким доведено? Один чоловік іншому дурницю бовкнув, а той підтвердив, бо до душі припало (а може з жінкою перед тим посварився, а переспорити не вдалося, бо таки неправий був..)... Умгу.. "Хвалять, мамо, люди нас. Ви - мене, а я - вас..."
Відповідь: Жінка за кермом. Женщина за рулем - реальные цитаты - Выехала из гаража и уже две недели езжу задом. Очень хочу научиться ездить передом, а то шея болит уже. - За рулем уже 2 года, а еще ни разу не испытала удовольствия от вождения. Подскажите! - Кто-нибудь знает, как заглушить двигатель? Срочно!!! - Хочу купить праворульную, чтоб руль не мешал. - Где скачать мелодии для бибикалки? - Вчера весь день ездила с открытым капотом и ни одна зараза не подсказала! - Девчонки, встречаемся завтра на штрафстоянке! - Где в Лэнд Ровере можно руки помыть? - Кто-нить знает, откуда подводится газ к педали? - На всякий случай я езжу на "ручнике". А мне говорят: "дура"... Не надо что ли? - Что обозначает вытянутый средний палец с обгрызенным ногтем? Видела вчера в четырёх машинах. Новая мода? - Сосед посоветовал разуть фары. Может быть "переобуть шины"? Но я уже "переобувалась". Поясните, плиз - Потеряла машину. Муж узнает - убьет! Посоветуйте, где взять такую же недорого на вечер, чтоб отмазаться? - Попробовала закрыть дверь на два оборота ключа, а замок сломался... На скока оборотов закрывать дверь? - Муж постоянно подначивает меня, что я дура. Как его переубедить? - У кого какие фантазии во время заправки? - Каждый день, утром и вечером целую своего "Мерсика" в носик. Помада вьелась и не стирается, появились ржавые пятна. На сервисе сказали, что надо перекрашивать машину в тон помаде...
Відповідь: Жінка за кермом. ну добре добре. так, в душі, я не проти жінок-водіїв але бере страх коли бачиш молоденьку дівчинку за кермом ешки мерса чи Ленд Ровера. а ще в компанії інших дівчат і чомусь те красиве личко за кермом повернуте назад, при перетині перехрестку... інший страх бере коли досвідчиний жінка-водій (20 років стажу) не дивиться чи людина сіла, чи однією ногою ще на тротуарі стоїть і рушає... а ще страх бере коли бачиш перед собою машину яка при включеному повороті направо повертає наліво... ТАК чоловіки також бувають неадекватні і тверезі і пяні. але жінці краще не пити взагалі коли вона за кермом... ну що я можу сказати їздіть щасливі шановні панянки! не давайте нам приводу так на вас нарікати і ми не будемо! томущо є поняття расизму і зворотнього расизму (фемінізм - сексизм. нє?). ви хочете нам будь-що довести що ви не гірші, не слабші... маєте вже гендерну рівність, але подумайте що вам насправді приносить щастя? ... чого мене на ту філософію понесло? ех...
Відповідь: Жінка за кермом. Ну, якраз цей термін має ПРЯМЕ відношення до вашої теми, того й спрацювало за принципом першої відрухової реакції. Була свідком такої ситуації у маршрутці, у Львові. За кермом був чоловік. Після того я в маршрутку сідала лише в крайньому випадку. Воліла трамвай. А тут таке фацети роблять так само. Вже купу разів мій чоловік проколовся зі своїм "точно баба", а то ні, не баба. З іншого боку ніколи не забуду, як коліжанці чомусь було дуже смішно, коли вона згадувала лице свого інструктора після того, як вона на червоне світло не натиснула гальма, а газ, бо переплутала педалі, і ще й до всього кинула кермо, аби руками затулити очі... :shutup: Бо ще молодий. Будеш мати жінку, то і гіркота проявиться... А ще, Андрію, мені видається, що твої приклади є не стільки гендерною відмінністю, скільки особливістю львівського хамства та рагулізму. От усіх чіпається і ніц не зробиш. А оце шокувало, щиро кажучи. Ну, але раз із філософією не розбігається, то трудно...
Відповідь: Жінка за кермом. а що саме шокувало? вважаю взагалі неприйнятним щоб жінки вживали алкоголь знаєш якщо не довго вдумуватися у фразу... одним словом, з першого прочитання я не вїхав кого то ти так обізвала :D
Відповідь: Жінка за кермом. Я вважаю неприйнятним те, щоби будь-хто сідав за кермо після випитого алкоголю. (У Канаді трошки інше розрізнення є. Якщо є повні права, то можна якусь невелику дозу випити.) У тебе ж зазвучало якось дивно. Нащо розрізнення? Чоловіки можуть сідати за кермо після того, як пили алкоголь? А конче треба саме когось?
Відповідь: Жінка за кермом. чоловіче, ти що сказав?!! я п’ю пиво і дивлюся, як моя дружина тихо твереза сатаніє?.... ні, дякую.....
Відповідь: Жінка за кермом. я не можу. мені перед очима вертиться від одного пива. але є люди (чоловіки) в яких все нормально виходить. головне не розганятися сильно. ага, і ці чоловіки не хлопчики по 18-30 років знову не розумію про що ти напевно змучений. ЦЕ МОЯ ПОЗИЦІЯ і тобі не обовязково з нею погоджуватися!
Відповідь: Жінка за кермом. Та знаю. Але тоді виходить, що одним можна, іншим ні. Це безлад. Для порядку таке неможливе...