Жінка за кермом.

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Samojlovu4, 30 чер 2008.

1. Багіра

Багіра Well-Known Member

щось мені підказує, що Манхетен, то наш Львів, але з розтягнутими в ширину дорогами:)))

• Подобається Подобається x 3
  2. Bogun

Bogun Well-Known Member

У мене приятель з Донецька, одного разу він приїхав у Хмельницький. Чекаємо тролейбуса, один порожній пропустили та інший, а він все каже: "В этот не надо".
    Коли ми сіли у переповнений, я його запитую: "Чого ми сіли у попередні", а він мені: "Да водителем была женщина, а я им не доверяю". Ось так :).

• Подобається Подобається x 1
  3. Daisy

Daisy Well-Known Member

майже з тикими ж поганими:haha:, з наглими таксистами і купою машин:tongue:.

• Подобається Подобається x 4
  4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Прікольна фотка, правда?!

Це я в такому місті живу.
    Так от, жінка за кермом велосипеда - це вже нерідко цікаве і комічне видовище, не говорячи вже за автомобіль. :)

5. Koza-Dereza

Koza-Dereza Well-Known Member

О! I я знайшла класнi фотки :)

• Подобається Подобається x 7
  6. Koza-Dereza

О! I ще скiльки всього цiкавого я знайшла!!!

В воскресенье, 25 февраля, 30-летний водитель, управляя автомобилем Мitsubishi-Lancer, двигаясь со стороны Ялтинского кольца в направлении с. Гончарное, выехал на встречную обочину где наехал на опорную стенку.
    В результате ДТП водитель и два пассажира (семейная пара, ей 22 года, ему 27 лет) от полученных травм скончались. Еще одного пассажира, 22-летнюю девушку, с многочисленными травмами доставили в Первую горбольницу, сообщает пресс-служба ГАИ.

С 19 по 25 февраля Госавтоинспекция г. Севастополя зарегистрировала 68 ДТП, в которых 10 человек получили травмы и четверо погибло.

20 февраля 43-летний водитель автомобиля «Азия», двигаясь по автодороге Симферополь-Севастополь, наехал на пешехода. От полученных травм пешеход скончался на месте.

В среду вечером, 21 февраля, под колесами автомобиля оказался ребенок. Водитель «Фольксвагена» возле пл. 50-летия СССР сбил 12-летнего мальчика, который выбежал на дорогу из-за стоящего транспортного средства. В результате ДТП ребенка с открытым переломом голени доставили в 5-ю горбольницу.

http://gazeta.sebastopol.ua/2007/02/28/dtp-na-trasse-sevastopol-jalta/

7. И что? Я сейчас найду в инете аварии, которые были вызваны женщинами. Их будет не меньше, а может, и больше.

8. Koza-Dereza

Так отож то, на кожну фотку про жiнку, я стiльки ж найду фоток про мужчин, "а может i больше".
    Картинки це не все. Або картинки - це картинки i всього навсього картинки.
    Ви, Рибко, за кермом не їздите, не розумiю яка у вас експертиза у данiй темi.

• Подобається Подобається x 6
  9. Samojlovu4

Я просто в шоці! ЦЕ ЖАХ, люди!
    Це така сама зневага до Львова, мерії, мера міста і львів"ян, як всеодно що б хтось виказав своє презирство до якоїсь держави, прийшовши і відкрито плюнувши на Конституцію.

Повиїздили в центрі міста на клумби своїми гнилими джипами-паркетніками, суки...
    І нікому діла нема, ні вошивій владі, ні воловим плебеям.
    Хоч би якась свідома пацанва на роверах чи скейтах походу цвяхами ті конзерви поцарапала, чи дзеркала повідбивала нафік, щоб знав на майбутнє... як в любій гідній країні...

Ой Боже, пропадає мій золотий Львів в тій цілій УкраИнє, як не хахлами-моцкалями, то рідними бадилями-рагулями нищений... ми є свідками КІНЦЯ!

10. Фесько

Фесько Well-Known Member

Та... гадаю що це міф та брехня (про те, що жінка не вміє керувати авто як чоловік). Дививсь десь статистику, що аварій від чоловіків більше, ніж у жінок (Можливо тому, що їх меньше :confused: )
    І навіть з цим у жінок кількість аварій значно меньше, ніж у чоловіків :)

Чи може все-таки охайність та обережність переважніше ніж швидке прийняття рішень?

• Подобається Подобається x 2
  11. Samojlovu4

Фесько, пояснення просте як капці: в 90 процентів сімей машина записана на чоловіка. Андестенд?! ;)
    Наприклад, в нашій сім"ї.
    Авто висить на мені, їздимо ми двоє. Моя ясочка зробила аварію. Але в офіційну статистику аварій потрапляю я, як власник машини.
    І всі пироги. :pardon:

12. Фесько

Фесько Well-Known Member

Андестенд. Але аварію може причинити будь-хто, навіть Шумахєр від цього не застрахований. І винити через це жінку, за то, що вона жінка, мо-моєму, безглуздо...
    Проблема не в жінці, а в її вмінні керувати авто.

Я до речі, ну дуже полюбляю їздити машиною, мене від неї нудить постійно, всі ці запахи смердчи викликають огиду... Але кожен раз коли їхав з друзями, то постійно потрапляв у якусь гру "Обгонки". "Гля-гля. Ти диви що воно собі дозволяє. Давай цю рухлядь зробимо!" І тому подібне.... їхали 45 км/ч, озираюся - вже їдемо 150... а у мене крізь пальці з рота вже олів'єйні ленти лізуть. Ці безглузді перегонки. Як так можна? І навіщо? А ось коли мене дівчата підвозили, то нормально їхали, нікого не знудило. Звісно, я покладаюся на свій суб'єктивний досвід. ;)

• Подобається Подобається x 6
  13. Samojlovu4

Золоті слова. Я про те ж саме говорю.
    І повторюсь:
    дисциплінований, законослухняний водій зовсім не означає хороший водій.
    Це "двє бальшиї разніци".

• Подобається Подобається x 3
  14. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

Це у вас там в німаків так є у нас ні. Я постійно користуюсь машиною власником якої являється мій правовірний а він навпкаи їздить моїм автом. І в результаті, коли я потрапила в аварію його автом офіційно ця аварія числилась на моїх правах.
    Навіть при тому що страхівка у нас одна на два авта при її виробленні в нас питають інформацію про права обох осіб і сказали що шанси відняти кілька дольців з страхівки маємо ми однаково, якщо будь хто перейде клас о правильному поводженю на дорозі ака defensive driving class.

• Подобається Подобається x 5
  15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

По-перше, жінок водіїв менше, по-друге, в них нема великої потреби доводити, що в них є я...ця. :)))

• Подобається Подобається x 10
  16. Patrick

Patrick Well-Known Member

Самойловичу , далися Вам ці "жінки за кермом" ....
    ...їде собі жінка , тай їде . Я сильно уваги на дорозі не звертаю , хто там за кермом.
    Хіба в літі , якщо якась бльонда/брунетка/шотенка - файна кобіта сидить в конвертебел (кабріолет) авті і ми разом паралельно стоїмо на світлофорі , то я обовязково на неї зверну увагу (коли звичайно моєї жінки поруч не має).
    А ще коли з роботи вертаюся в компанійному траку і 2-3x хлопаків з собою маю в кабіні, то ті ще різні "залєпи" починають кидати через відкриті вікна.-"... ей , бейбі , ар ю фрі тунайт" , ..."кен ай гев юр фон намбер"..." найс кар"...кобіти як правило не реагують.А одна подзвонила в компанію (на дверках авта є назва компанії) , то бос на зборах жартома попереджував , щоб цього не робити.

Все правильно , так само в нас в сімї.

Останнє редагування: 20 січ 2009
  17. Да спросите практически любого мужчину-автомобилиста. Я полностью согласна с Самойловичем. Незлым тихим словом, если уж не матюком, о них отзовётся. Как у вас в Америке не знаю, а у нас к женщинам за рулём относятся в основном негативно. Называют их (справедливо) мартышками, балалайками, морковками, мокрощёлками и т.п. И аварий больше на счету мужчин, потому что женщины редко на себя машины записывают. Вот и всё.
    П.С. Поставьте мне хоть 10 минусов - я всё равно буду открыто выражать своё мнение.

• Подобається Подобається x 2
  18. Полковник

Полковник миється в бані

Поставил +
    Имеется 1 вопрос!
    Действительно с ЗОЛОТОЙ медалью?????

19. Да. Если не верите, могу сфотографировать.

20. mavka

mavka Well-Known Member

біг діл, ну і в мене золота медаль є, то й що ? :) за це плюсік, Полковнику ? ;)

звичайно, що нема :), ( хоч мені одного разу сказали, що маю левові :)) )

справедливо називають ?... :nea: Рибко, золота, у нас останні років з 70 як настало оте вопіющеє бєзобразіє, - гендерна нерівність.

Ви б бачили, як сьогодні один джигіт років 40-ка розвертав свого Туарека на гайвеї, надумав він зі звичайної лінії перейти на експрес коли вже було пізно.
    й по засніженим бетонним бордюрам почав перескакувати.
    найсмішніше, що він не розібрався - дороги йдуть паралельно багато кілометрів й перейти він міг спокійно не товчачи машину й не роблячи круглі очі, не виляючи гайвеєм, як п"яний, на наступному виїзді - не розібрався чувак з написами, тупенький попався...

просто в кожного є свої здібності, не всі (люди ) чоловіки :tongue: мають здібності до водіння.

Останнє редагування: 20 січ 2009
    • Подобається Подобається x 8
а де твій аватар? :)