жвнка за кермом... розказував мені вчора молодший брат (15 років) про свою розмову з вчителькою "Оксано Степанівно, а ви машину водите?" "Так, а що?" " А ви знаєте, що жінка за кермом, то мавпа з гранатою?!" бідні вчителі... а підлітки, то взагалі
Тут всі жінки їздять машиною, тільки одну знаю що ні, і ніхто не робить з того "трагедії". А в Україні: мавпа з гранатою, блондинка... Мужикам завидно, чи змиритись неможуть?
Та он бачиш що то не лишень мужикам заздрісно, це ще й інших кобіт зачіпає. А чому? Невже себе так низько цінять що порівнюють з мавпами.
Та знаєте...їх дуже звинувачувати в тому не можна. Вони не усвідомлюють, що ми з ними просто різні, і маємо на дорозі також свою манеру. Те саме з паркуванням - тільки у вихідні пояснювала кобіті, що це на парковці проїзд для виїзду авто, які по колу повертаються - а не вільне місце для її автівки (ні-ні, вона брюнетка була ) Проте таким довести щось легше ніж "бритому" за кермом джипу, що впхається на перехрестя і створить всім надовго мінінгіт з затором. Та навіть без статі діє установка у водіїв - хто швидше за мене їде - самогубця, хто повільніше - гальмо Просто усім ще треба звикнути, що жінок за кермом незабаром буде стільки ж як чоловіків, бо до недавна ще, це було нетипово.
поки що я з мужчинами згідна, бо погано воджу і довше вчуся ніж мої знайомі-хлопи... тому мене то зовсім не ображає.. є багато речей, які я роблю краще за мужчин...
О-ооо, тільки тепер побачила, що тему відкрив Самойлович, то його наболіле питання. А що там з його ясочкою: їздить, не їздить, блондинка чи ... Хтось десь здибав хоч щось тут?
Боже Боже, ну звiдки такi приклади i картинки i все решта береться про жiнок водiїв? З слiв мужчин водiїв? Так якшо пслухати мене наприклад, тодi всi мужчини водiї то слони на тракторi. Я НIКОЛИ не бачила сумашедших випадкiв з паркуванням. А про Львiв менi навiть i не розказуйте бо у Львовi ВСI паркуються ДЕ ХОЧУТЬ i ДЕ БАЧУТЬ. Була-м в жовтнi, видiла, навiть фотографувала i вiдео робила... так шо НЕ НАДА. I та людина яка заїхала на швидкостi НА ПЛОЩУ БIЛЯ ОПЕРНОГО, був наблатиканий рагуль, так саме рагуль а не рагулiха. Те що люди їздять погано, то це не гендерно, а це iндивiдуально. Може просто у Львовi чи по Українi жiнка за кермом це новинка тому це сприймається дивно. А менi дивне таке сприйняття. А то шо люди у Львовi лiзуть поперед трамваю? То шо це таке? Жiнка значить? Якщо всетаки бiльше водiїв мужчин, то який тодi процент випадку що джигiт який пересiк путь трамваєвi, чи впхався в четвертий ряд (на протилежнiй сторонi вже) є жiнка??? Наводьте реальнi статистики, або хоч приводьте КIЛЬКА випадкiв з власного досвiду, а не тупi картинки з iнтернету, чи шось типу "друг колiжанки мого брата свата десь колись таке видiв". Тi приклади про Америку то тут ВСI так їздять ВСIIIII! Тiльки тому що Маруся i Дейзi тут дописують i вони є жiнками не значить що якщо б мужчина який живе в Америцi але тут не пише такого не робить. тiльки в американiв iншi стереотипи...для них мавпи з гранатами то азiати i старi люди (такi бабульки i дiдульки по 80 рокiв) шо їздять на танках кадiлаках чи лiнкольнах з 70х i свiту божого не бачуть за величезними окулярами...
Я Вам повім таку історію з мого "закермівського" стажу:приблизно 3 роки тому я (маючи права вже 4 роки,але бувши за кермом тілько 2 рази)везла свого чоловіка і його колєгу (вже добре"піддатих" в 2год.ночі) від "Шекспіра "до "Галицького Перехрестя" (для нельвівських - то є добрий кусок дороги),і тут бах - міліція-а я темне,ще й з двома "тілами" на задньому сидінні,припарковуюсь на вимогу і починаю трястисі,підходе їден ДАЇшник до мене(а мені вже зле стає),простягає цвіточок і каже:З 8 БЕРЕЗНЯ,ПАНІ-ЩАЛИВОЇ ДОРОГИ...з того часу,я мимо їхнього брата їжджу гонорово_ВО!
Ой, Мавко, Мавко. ...видно культурні водії в Огайо , що Вас пропускають. Бо в Альберті реднеки на траках Вас би не пропустили. Я , якщо жінка стоїть , або помалу їде по "шолдері" і мигає поворотом обовязково пропущу.Зупинюся , навіть , мигну фарами і пропущу. Але якщо нагло хоче , то не виде....Я tailgate попередній машині роблю і все. Хоче хай в бік може мені заїхати.В мене трак , в неї Civic...
різні водії є - але ж і я пропускаю завжди , тому тут, мабуть, спрацьовує закон провидіння. проте, не зловживаю, - коли маю час. але на рахунок канадських водіїв й американських номерів на машині... було одного разу, коли з вікон горлали всяке-різне ) - коротко, -по дорозі в Торонто трапилась мультиаварія (як пізніше було видно) й чотирирядний гайвей посто стояв. а мені треба було встигнути на літак до Франкфурта. довелось після недовгих роздумів їхати шолдером (тонка полоска дороги для швидкої допомоги, поліцейських, чи ось таких ситуацій, думаю..якраз на ширину машини - для тих, хто не знає. бо в Німеччині, чи у Франції я не бачила шолдерів). я тримала квитки в руці , нічого у відповідь не кричала, переживала тільки, щоб шолдер не закінчився й вивів "через корок вперід на волю". але ж почалося - крики про наглих американців, пі-бікання... усі 10-15 хв... вони там усі й лишилися стояти, й на літак встиглося. а коли б попався хтось "не зі Львова" на мому місці ?
Головне що на літак встигли , а решта дурниці.А чого Ви так впритик виїзжаєте?Ви як моя жінка , завжди бракує часу ... а я завжди люблю мати великий запас.
дійсно, - часто обмаль часу - ми з Вашою дружиною, напевно так чітко плануємо час, що всяким форс-мажорним обставинам просто не втиснутися