Самойловичу, у мене така підозра, що у першому і другому випадках одна і та сама дівчина.... просто дівча хоче познайомитися.... сприймай правильно життя!!!
Чомусь майже всі чоловіки говорять що жінка за кермом, це мавпа з гранатою. Але я з ними не згоден є дуже багато хороших жінок водіїв
Майже пів року тому я отримала водійські права. Готувалася ретельно, заняття не пропускала. Тепер час від часу сідаю за руль автомобіля. на курсах були різні люди, скажу чесно, більшість з них самі не знали для чого туди ходять...Але не так страшно, коли жінка за рулем, а страшно те, що більшість не дотримується правил дорожнього руху. Коли жінка, ще більш менш старається їх дотримуватися, то чоловіки, настільки впевнені тим, як керують автомобілем, зовсім не дотримуються правил.
А я на курси ходила так-сяк, через роботу часу небуло дуже. І здавала не сама І т-т-т вожу вже довго і не тільки по Україні, а знаю панянок які на всі заняття ходили, самі здавали і ні за що за кермо не сядуть Справа не в тому ходив ти чи ні і не в тому як ретельно ти дотримуєшся правил, це треба відчувати. Це так само як ходити, як їхати ровером, на лижах, плавати - потрібно володіти ситуацією
Я згоден потрібно щоб це було в крові. Я колись ще як ми зустрічались з дружиною пробував навчити її водити авто. Сказати по правді чи то в мене не получилось чи то мені попалася самовпевнена учениця не знаю. Факт того, що ми їхали в бетонний паркан. Я говорю повертай вона говорить, ага і їде прямо на паркан. Я буквально за два метри вихоплюю руль і повертаю в бік, на цьому наші уроки закінчились.
А ви думаєте, я сама здавала? Та тепер практично не можливо самому здати! Треба мати багато вільного часу, щоб всі правила вивчити... От і в мене таке враження, що то в мене в крові. Я нічого не боюся, що дуже лякає мого тата... Але мені подобається, думаю в майбутньому і я буду їздити по ваших львівських вуличках, а зараз трішки по Винниках стовби по-рівняю
це факт, адже програма по якій ви здаєте теорію в ДАІ настроїна на помилки, як би ви ретельно правила не вчили!!! на превеликий жаль всім хабаря потрібно дати. я не вважаю що жінка за кермом це щось типу самогубці, чи тої ж самої мавпи з гранатою. водіння це мистецтво, яке потрібно відчути в душі і полюбити серцем.
Ну неможу я навчитись та й все... З автоматом можу, а з механічною - ніяк... Ше років так 5 і Коліне терпіння в придачу, то може й навчусь...
До речі, теж варіянт. У мене тут коліжанка розповідала про своє навчання. Так от її інструктор просив номер телефону до її чоловіка, якого благав по телефону не їздити з дружиною і не керувати її їздою, поки вона іспит не здасть. Після кількох разів, що чоловік їй показував, як їздити, інстуктор хапався за голову "хто тобі таке показував?" ) ) ) Як на мене, автоматом простіше керувати. Особливо в корках.
Тому мені підходить автомат, бо там лише тормоза і газ! А ше мені подобаються КІА, ТОЙОТИ (особливо джипи...), ну то для Колі, шоб знав за якою дивитись...
(оффтоп: а ви впевнені, що лише Коля суржиком розмовляє? чи це його негативний вплив?) Мені подобаються німецькі машини. Джипи я недолюблюю. У такому їдеш, відчуття, ніби над людьми летиш. Мені зависоко.
То вплив Колі... А мені подобається Ланд крузер 200, ото машина! Але на такій і їздити треба вчитись...
Дивно, що Тойота має фінансові проблеми, он яка в Україні популярна. А вчитись їздити треба на всьому, навіть на 3-колісному ровері.
Дуже треба, я так зробила. Розумію, бо теж їздила з ручною, а тепер на автоматі Мені подобаються джипи, як їхала на сина машині, то здавалось що всі мене переїдуть.