Жінка за кермом.

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Samojlovu4, 30 чер 2008.

1. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А оце дарма.

• Подобається Подобається x 4
  2. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

це не залежить від статі людини, а лише від навиків.
    згадую як 8 років назад починала їздити, цей страх і невпевненість.. це було страшно, але моє бажання було більше за все, я хотіла і поставила слбі за мету навчитись... тепер я водій зі стажем, я горжусь цим. так і в мене бувають казуси:blush:
    мій коханий колись мені сказав: ти вмієш їздити коли дорога пряма і машин нема.
    памятаю як сильно образилась, хоть знаю що це був жарт.

• Подобається Подобається x 3
  3. irushka

irushka Well-Known Member

Та не хвилюйтесь, я не повчаю на кожному кроці, він сам інколи питає. До речі, каже чоловік, що круті курси в мене були, бо коли він вчився, їм і половини з того не розказували.

4. Samojlovu4

Хм... Може жінка за кермом - то не так вже й погано?!

• Подобається Подобається x 12
  5. Виола

Виола миється в бані

а мені всеодно хто що подумає чи крикне в слід....їздила потихеньку поки вчилась, ну а як глохла на світлофорах то навіть не дівувалися:)головне вікна не тонувати щоб було видно що дівчина за кермом;)

6. Персі

Персі La mafia è immortale!

Або знак вчепити з жіночим черевичком на підборах на машину. А якщо біля нього ще й знак У, то взагалі ніяких проблем - всі обминають, як заразну :biggrin:

7. Малесенька

за собою замітила що набагато спокійніше і культурніше стала їздити, але в мене зявилась інша сторона негативу... раніше мій настрій передавався на мою їзду, а от тепер їду спокійно а от рот за кермом не закривається.... одні мати і негатив...:blush:

8. Samojlovu4

Женщина - как светофор: сначала зажигает мужчине красный свет, потом желтый, и, наконец, зеленый.
    А мужчина, как водитель - прет на любой.

9. Daisy

Daisy Well-Known Member

... і я така, якщо з кимось розмовляю по телефону, то попереджую: я їду і буду говорити погані слова, прошу не звертати уваги:crazy:

• Подобається Подобається x 2
  10. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

В мене теж, рідко, але виривається слівце. В кожного свій стиль їзди, якщо сідаєш до когось вперше пасажиром то треба звикати :) Я тепер переважно з малим їжджу, завжди думаю про те що зі мною дитина. А колись, ех... Злапали мене колись на фару на київській трасі - їхала 174 км/год. Вилажу з пузом, грошей не взяли, документів не просили, щасливої дороги побажали :)

11. Daisy

Daisy Well-Known Member

А мене з дитиною на штрафмайданчик забрали, без доручення їздила. Як з зних сміялись свої ж мєнти: кого вони зловили. A тоді була облава. Давно то було...

12. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Хех, а я півроку взагалі без документів їздила.. Як малого народила, перші півроку замість сумочки носила дайпербег, а потім як сумочку взяла а там всі документи :) тільки мене за той час ніхто не спиняв

• Подобається Подобається x 1
  13. Малесенька

я без документів і з хати не вийду, навіть якшо не на машині. хто зна шо зі мною потім ся стане і куда мене закине:)

14. Samojlovu4

Особисто два дочинєнія з жінками мав.

Давніше вже, писав якось, їхав на скутері, а вона мене в своїй полосі просто не зауважила(!) і здорово "попхала", шо я корком з сідла вилетів.

А оце на днях на перехресті з дєвушкою поцілувався. Що цікаво, тормозного шляху абсолютно не було, баришня педаль тормозу навіть не торкнула - зі всьої приті так і вгараталася. А вирулити і не пробувала, хоча можна було - певно кермо взагалі кинула. Що поліція і запротоколила.

15. Полковник

Полковник миється в бані

Еще рекомендую Вам сделать на теле (в разных местах) татуировочки с указанием группы крови....

16. Сашко

Сашко Well-Known Member

Я так скажу їздити треба вчитися а не купувати разом із машиною!

Останнє редагування модератором: 3 січ 2009
  17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Та Самойлович не в Україні, а в Німеції. Там теж купують? ;)

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

А це, Самойловичу гріх.... не можна ж так....

• Подобається Подобається x 1
  19. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Так він же ясно дав зрозуміти, що ніц не встиг зробити, дівчина без гальм і поцілувала з розгону. :)))

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

ага.... а як прийшов в себе, виявилось - вже цілований.

а де твій аватар? :)