Жінка за кермом.

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Samojlovu4, 30 чер 2008.

1. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

один мій знайомий сказав:
    жінка за кермом - зіронька. її бачуть всі, а вона нікого.

• Подобається Подобається x 7
  2. mota_boy

mota_boy Well-Known Member

Сам працюю в страховій і досить часто маю справи з ДТП та їх наслідками, так от можу запевнити що в перший рік коли тільки вчаться їздити як чоловіки так і жінки постійно товчуть автівки (в основному це дрібні ДТП пов'язані з тим що ще не звикли догабаритів авто). В подальшому жінки набагато акуратніші за чоловіків. В жінок (за невеликим вийнятком) немає такої агресії типу "ах та падлюка мене підрізала, зараз я йому покажу..."

• Подобається Подобається x 9
  3. mirawoo

mirawoo Well-Known Member

Один мій знайомий на пішоходному переході, коли перед ним намагалось проїхати авто, закричав : "Куди прешся, дурепо!!!". Треба було б бачити чевроне від сорому обличчя водія за кермом (а то був саме чоловік) !!! :)))

4. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Пропуную присутнім врахувати ще такий факт, офіційний до-речі.

Жінки стверджують постійно, що згідно статистики вони роблять менше аварій. І це правда. Але вражаюча, поголовна більшість машин, особливо в Україні, записана на чоловіка.
    Моє авто зарегістроване на мене, страховка також. Але дружина ним теж керує. І якщо жінка, боронь Боже, зробить аварію - в офіційній статистиці вспливаю я. Абсолютно впевненний, що така ж ситуація в більшості дописувачок.
    Аналогічно зі страховкою. Жінка покоцає машину, не дай Бог - по документам і в кінцевій річній статистиці проходжу я.

Просте пояснення головного аргументу прекрасної половини людства: "Ми кращі водії, бо робим менше аварій". :give_rose:

5. mota_boy

То тільки закордоном застрахував машину і хто хоче той і їздить, в нас в договір страхування в більшості випадків прописується конкретна кількість осіб які керують ТЗ і при ДТП ДАІ надає дані хто саме був за кермом, тому з особистого досвіду скажу що жінки роблять менше ДТП, АЛЕ це зовсім не означає що вони кращі водії. Насам перед тому що вони рідко знають будову авто та принцип його роботи, віжповідно це впливає на розхід палива, спрацювання агрегатів і т.д.

• Подобається Подобається x 1
  6. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ще першим постом тої гілки писав... ;)

7. bora

bora Well-Known Member

Мій інструктор коли викладав мені, паралельно мав хлопаку який на 20-ту годину їзди ще не міг толком рушити з місця:) Так інструктор власне не підтримує гендерних стереотипів. А йому вочевидь видніше:girl_blum:

Останнє редагування: 21 жов 2008
    • Подобається Подобається x 2
  8. mota_boy

Скажу зі своєї колокольні - жінки безпечніші для інших учасників руху та менш збиткові для страхових компаній (хоча друге твердження досить суб'єктивне тут тільки мій досвід статистики загальної я не маю)

9. Vikusya

Vikusya Member

Я теж з таким зіткнулась буквально вчора... Водій маршрутки розкричався " Ото дура, зупинилась прям посеред дороги" - а то був чоловік з довгим волоссям.:))

10. Натася

Натася Well-Known Member

а я в такій самій ситуації (тіко напроти був таксист) не пропустила. він ще вилазив з машини і щось до мене кричав - мовляв, дай вправо, щось таке. його пасажирка теж руками дуже активно розмахувала.
    скінчилось тим, що він дав задній хід, заїхав в дірку між запаркованими машинами, я проїхала, а він собі поїхав далі.

а щодо водіїв, то зустрічають погані і серед жінок, і серед чоловіків.
    я сама кілька разів сварилась: "от дура, їздити не вміє", а найбільше то було, коли дурепа зупинилась на досить крутому підйомі і всіх пропускала, при тому, що в неї була головна дорога і про це висів знак, як кінь.
    хоча жінки їздять обережніше, і не так борзо.

а ще - мій чоловік колись приколювався весь час з кобіт за кермом. зараз вже якось не приколюється, совість не дозволяє, бо я їжджу краще від нього:)

• Подобається Подобається x 5
  11. zero-023

zero-023 Active Member

Дорога-это не средство для того чтобы меряться пиписьками! Блондинка ты или брюнетка, и по сути дело неважно какой у шофера пол, соблюдать ПДД обязан каждый. Ненавижу хамство на дороге. Ситуации бывают разные: когда спешу, иногда нарушаю скорость, но при этом всегда учитываю интересы других участников движения.
    Насчет феминизма... Все должно быть в разумных приделах. По статистике женщины меньше нарушают. но почему то никто не говорит что по той же статистике только 20 % женщин водят авто, а все остальные мужчины!

• Подобається Подобається x 2
  12. Зануда

Зануда така зануда

+10
    От у тих словах і суть мотивації чоловічих перегонів на дорогах. Звідси мораль: чоловіки, які їздять грамотно у всіх відношеннях мають адекватне сприйняття реальності і себе у тій реальності в тому числі ;)

• Подобається Подобається x 3
  13. Малесенька

сьогодні прийшов штраф, за порушення ПДР, яке скоїла ше в травні...:shy:
    швидко працює наша канцелярія....
    як не соромно це визнавати, я частенько порушую правила:shy:

• Подобається Подобається x 1
  14. Chortenia

Chortenia Маленьке файне вредне

По-моєму, відповідальність за скоєння адміністративного порушення має строк давності 2 місяця, тобто типу якщо ви скоїли в травні, сіди мав відбутися не пізніше липня. Тоді вам фількіну громоту прислали.

Юристи, підкажіть.

15. volk

volk Well-Known Member

"Жінка за кермом"

Перепрошую, це що - політична тема??? :crazy:

16. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А в нас діє до 5-ти років. Штраф то вони присилають зразу буквально на наступний тиждень, але он якби часом кому захотілось вам вліпити по-новій, бо стара інформація загубилась - мають право на протязі 5-ти років.:mocking:
    У нас таке було. Ми вже і з Нью Йорку переїхали жити в інший штат а вексель нас знайшов. Правда ми мали копію чека яким був заплачений штраф, то поліціянти не змогли знову заробити.:dntknw:

17. Малесенька

так, суд і був в липні, але я про це нічогісінько не знала.
    прийша вчора за рішення суду і питаю: Чому повістка не прийшла? а нашо вам повістка зі штрафом у розмірі 17 грн.?!

от так і коїться правосуддя у нашій країні:dntknw:

18. Chortenia

Якщо вам не вручили повістку,у чому ви повинні були розписатись, і суд відбувся через це без вашої присутності - рішення суду незаконне.

Зайдіть сюди почитайте

19. Малесенька

вкурсі про це все і про наші закони, але штраф повинна була сплатити до 20.10.08 а я його не сплатила, і за 17грн. звертатись в прокуратуру... знову тяганини... а в мене і так часу обмаль

20. Chortenia

Тепер буде більше (1 - бо не сплатили, 2- скоро такі штрафи будуть, що це йо як буде мати значення)

а де твій аватар? :)