Відповідь: Жінка за кермом. не знаю, не знаю... особисто я вчилась на жигулях першої моделі... це було щось, але тепер з впевненістю можу сказати що сяду за кермо любої машини:radist: і проблем не буде, типу захлохла, не та передача і т.п. завжди легше коли з гіршого на краще переходиш.
Відповідь: Жінка за кермом. А ви ніколи не бачили на дорогах ДТП учасниками і винуватцями яких були чоловіки? Шкода тільки, що це було не так курйозно. Але ж у чоловіків на відміну від жінок усе серйозно - навіть ДТП.
Відповідь: Жінка за кермом. Тема про жінок, а не чоловіків. Бачив ...і не тільки. Ніч, Славськ , траса на Стрий ... нива перевернулася .. фрагменти тіл вздовж траєкторії польоту ниви ...
Відповідь: Жінка за кермом. Сегодня в меня чуть не втарабанилась симпатичная блондинка на Кашкае Она явно удивилась, обнаружив на полосе встречного движения мой автомобиль. Самое интересное что я вообще стоял на красном светофоре, а она поворчивала с главной дороги налево. Слишком налево Прямо в мою машину. Прицел наверное сбился
Відповідь: Жінка за кермом. цікаво, як часто таке трапляється із сильною статтю? а мене сьогодні тролейбус пропустив
Відповідь: Жінка за кермом. Цікаво стало. Чоловіки вічно наїжджають на блондинок, але саме їх, схоже, найбільше й обожнюють... Переконана, що коли блондинки наїжджають на чоловіків у дослівному значенні цього слова, чоловікам це приносить неабияке задоволення.
Відповідь: Жінка за кермом. Да я в принципе и не наезжаю У меня наооборот настроение поднялось, когда ниссан перед моим капотом припарковался. сколько езжу - это единственный такой случай и то с противоположным полом А то что мужчины нарушают больше чем жещины - так я ж не спорю
От які є жінки-герої за кермом Натрапив на таке повідомлення, що викликало захоплення діями жінки: "Неделю назад мы с женой и двумя маленькими детьми приехали в Крым. 30 сентября мы возвращались из пещер, за рулем была жена, я немного выпил. По дороге мы остановились, пардон, в кусты. Когда я вернулся, картина была следующей. Наша машина набирая скорость двигалась к обрыву. В машине на заднем сидении сидел мой четырехлетний сын и племянница восьми лет. Жена в это время стояла к ней спиной и фотографировала. Выйдя из машины она не поставила ее на ручник! В этот момент резко остановиливается мимо проезжающая машина из нее выбежала девушка запрыгнула в нашу машину и остановила ее когда передние колеса уже висели над обрывом, сбив пару асбестовых столбиков. Сдала назад, вышла из машины, сказала что-то, села в свою машину и уехала. За эти минут я посидел на полголовы. Теперь вы понимаете как важно нам ее найти! Она спасла не только жизни детей но и наши, не представляю как мы смогли бы жить если бы случилось непоправимое Все что успели запомнить я написал в предыдушем сообщении. Прстите за сбивчивость, до сих пор после шока я не могуприйти в себя и говорить об этом спокойно. Нам надо ее увидеть!" Взято тут: http://www.woman-auto-club.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=6622&st=0&sk=t&sd=a
Відповідь: От які є жінки-герої за кермом Ото молодець кобіта. Те що я б не вийшла з машини не впевнившись що все є в порядку це одна сторона медалі, але он чи зуміла я так оперативно відреагувати як зробила ця жінка. Дякувати Богу, що є такі люди.
Відповідь: От які є жінки-герої за кермом " Сдала назад, вышла из машины, сказала что-то, села в свою машину и уехала." .. знаю, що вона сказала, бо колись вагітною так зупиняла машину своєї коліжанки, яка котилася в озеро. чоловіки в цей час - хтось роздивлявся ліс навкруги, хтось виймав з багажника їжу й крісла, хтось остовпіло дивився. оце ж метикувата одна кобіта й мантелепа - друга !!!! ще є в мене одна така приятелька - залишила машину на стоянці біля магазину - дитинка спала й не хотілось з собою брати. яке ж було її здивування потім - виходить з покупками - навколо повно поліції. машина покотилася, стукнула іншу, дитина прокинулася в сльозах. скандал. ледве не забрали батьківство.
Відповідь: Жінка за кермом. Блін, сьодні взлостилась так зранку через кобіту, яка бііііііііііп мало того, що не знає, що таке перешкода справа і не знає, що з нею робити, так ще блін певні пальці у вікно показує. Блін, розізлила мені чоловіка зрання, а він і так зі вчора весь на нервах. А бліни всьо не закінчуються
Відповідь: Жінка за кермом. якщо через кожного, хто не знає правил, злоститись, то краще зразу стрілитись мене сьогодні таксист порадував, вирішив "тихесенько і непомітно" по Сихівському мості проїхати проти руху... а чого, крюк робити, чи шо?! але звісно, то блондинка за кермом винна і що, Капітане, правда вперше Вам назустріч по Вашій смузі таке "щастя" привалило? навіть з моїм мінімальним досвідом водіння - ну часто таке трапляється! правда наразі лише представники сильної і мудрої статі таке витворяли. вони мабуть думають, що Матіз стрибати вміє - підстрибне, а вони по моїй смузі проїдуть далі у важливих справах...
Відповідь: Жінка за кермом. Настільки мило і невимушено - вперше Чоловіки на зустрічній трапляються щодня, але я в принципі розумію логіку їх маневрів - обїзд перешкод, заїзд в поворот через зустрічну, обгін і т.і. В цьому випадку з блондою - її смуга була вільна
Відповідь: Жінка за кермом. в такому разі знімаю всі подальші питання але чоловічої логіки об*їзду перешкоди, стаючи перешкодою для інших, все ще осягнути не можу. але з іншого боку - добре те, що добре закінчується, і нехай всі ситуації вирішуються мило і невимушено, на дорозі і не тільки
Відповідь: Жінка за кермом. Так представники мудрої і сильної статі роблять це вміючи і легенько - з вимушеної причини, спішачи чи роблячи маневр, ну і повипендрюватись, звичайно, теж треба. А прекрасна половина частенько через перестрах, розгубленість чи банально плутаючи педалі. Це страшніше. Така "маленька" різниця.
Відповідь: Жінка за кермом. А знаєте, я не водій, їжджу трамваєм, і щоранку в районі початку Личаківської пробки, через те, що "вміючи і легенько - з вимушеної причини, спішачи чи роблячи маневр", вилітають поперек трамвая на повороті на зустрічну і блокують рух в обидва боки. І щоранку одна і та ж картина. Їду 25 хвилин з Миколайчука до театру ляльок, там старші виходять в школу, а тоді ще 30-40 - до площі Франка.
Відповідь: Жінка за кермом. Ой не кажіть... Та бо бидло бадиляче за кермом у Львові в основному, серед них 90 процентів мужиків...
Відповідь: Жінка за кермом. Да, любители выскакивать-проскакивать и строить третий ряд достают нипадецки. Я лично никогда не пропускаю наглецов. Если нагло прёт выжимая меня из ряда - не отворачиваю. Пусть таранит, если имеет много денег и здоровья.