Жінка за кермом.

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем Samojlovu4, 30 чер 2008.

1. Соньчик

Соньчик Active Member

Відповідь: Жінка за кермом.

Ну моє щастя, що я за 4 роки водіння мала лиш одне ДТП (тьху-тьху) і то через маршрутника

2. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

ну це ж мужчини і їсне самолюбство це щось:sad: коли мужчина-водій визнає свою помилку перед водієм-жінкою???? мужчина завжди правий, з чоловічої точки зору:ireful1:

• Подобається Подобається x 1
  3. Капітан

Капітан Well-Known Member

:D

• Подобається Подобається x 3
  4. Соньчик

Соньчик Active Member

Помітьте з якою інтонацією це сказано. "Не помітив за ким їду". Яке ж це визнання неправоти??? Це ж відверте показування того, як ви ставитеся до водіїв-жінок.

Додано через 1 хвилину
    І не кажіть. З їхнім его боротися просто неможливо.

• Подобається Подобається x 2
  5. Капітан

Абсолютно позитивно, повірте :) Я не вважаю жінок гіршими водіями ніж чоловіків. Просто наразі склалася ситуація - цілий жіночий бум в автошколах, випускниці на новеньких town-car-ах їздять по місту... І так у Львові рух досить специфічний, достатньо одного недосвідченого водія щоб утворився корок на пів-дня. Крім того характер порушень з боку кобіт досить специфічний... більш небезпечний у звязку із своєю непередбачуванністю.
    А так - я тільки "за" щоб жінки їздили за кермом.

6. bora

bora Well-Known Member

Так було завжди по-перше. А по-друге, з переліку нашої групи всі жінки ходили на курси, а чоловіки - двоє з 10. Права купили, а от їздити?

7. Соньчик

Соньчик Active Member

Ну що ж. Завжди приємно почути таку думку. :clapping: Тільки єдине з чим не можу погодитися -- це більша непередбачуваність з боку жінок. Ніколи не знаєш хто і коли раптом виверне кермо і пожене по зустрічній. Порушення з боку чоловіків так само важко вгадати наперед.

8. Капітан

Я фактично їздити навчився не на курсах, а коли потайки від батьків купив собі жигуля "копійку", і пізно вечором помаленьку їздив по Львову, вчився здавати назад, рушати під гірку, не глохнути у важливий момент. Можливо, що для деяких ці курси - просто необхідна формальність. Хоча і просто купити права в ДАІ не проблема.

9. bora

bora Well-Known Member

Так от хто насправді створює корки:)
    Мій інструктор мені такого не дозволяв, його - "газу-газу" думала буде снитись:)

10. Капітан

Коли я вчився їздити, корків ще не було ;) (їх тоді ще не вчили створювати на курсах в автошколах :rolleyes: )
    Специфіка Львова у тому й полягає, що практично неможливо проїхати через той самий центр по всіх ПДР.

11. Соньчик

Соньчик Active Member

Я теж навчилася їздити ще до того, як потрапила на водійські курси. Туди пішла суто заради того, щоб отримати права. А вчив мене їздити тато. І перші 2 роки я їздила тільки з ним. Зате коли прийшла на курси, зберегла собі купу нервів та й інструктору свому заодно)))

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

навчився не на курсах, бо там поставили питання: 50 баксів, або попробуйте здати самі. я пристав на перший варіант, а моя знайома - на другий.... перездавала тричі.... і таки пристала на перший варіант. я на курсах водінню не вчився, а моя знайома все по-чесному. На протязі місяця після отримання прав вїхала в автобус, а вчив мене батько вже після. Поки нібито нічого поганого не траплялося за вийнятком дрібничок....

13. bora

bora Well-Known Member

А я берегла нерви татові:) Він таак бідкався, що довелось вчитись з "тренованими нервами":) Дуже комфортно, враховуючи, що і машинка то чужа і кричати чужі не мають права:shutup::ninja:

Корки роблять машини які вивалюють в центр перехрестя на жовте світло. Всі решта з боків підпирають, виїзджає трамвай і..приїхали. На Франка-Левицького одна і та ж історія вічно, і головні учасники - чоловіки яким не йметься пролетіти швидше.

• Подобається Подобається x 3
  14. Fotynka

Fotynka Active Member

Знайома ситуація :). Ще й на коліно тиснув.

15. Соньчик

Соньчик Active Member

спірне питання. Інструктор--професія складна і небезпечна, а отже тримати себе в руках дано не кожному. І я, відвідуючи курси, хоч сама рідко наривалася на "конструктивну критику", та чула "доброзичливі" триповерхові відгуки на адресу інших учнів, що ще фактично зовсім не вміли водити.)))

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Все можливо, головне знайти правильний підхід. ;)

17. Зануда

Зануда така зануда

Вчора відбулось перше заняття по теорії. Інструктор дядько що треба. Чудове почуття гумору, колосальний досвід і ...і ціла банда Убивць-початківців.:shutup:
    В основному справді жіночки. Є навіть досить поважного віку. І ще цікаву річ зауважила - серед чоловіків-учасників є таких кілька типів...якби-то сказати...дивуюсь, яким чудом-чудесним вони отримали сертифікат у психіатра :shutup: :D :padonak: Кумедні типки ;).

• Подобається Подобається x 4
  18. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

Я ще років у 15 навчилась їздити на мотоциклі. А потім уже "заради машини" ходила на курси. Хоча й досі машина мені здається неповороткою і незграбною. Мотоцикл все ж таки кращий :)

19. irushka

irushka Well-Known Member

В моїй групі теж є такі кадри, особливо дві "дєвушкі", дивлячись на них і їхню поведінку можу уявити як вони будуть їздити, тепер розумію про яких саме жінок за кермом тут іде дискусія.
    Я вже один раз ходила на водіння, але катались тільки на Пасічній по тих доріжках, при тому інструктор весь час тримав мені кермо, на газ не дозволяв тиснути, так і котились півтора години на першій передачі без газу, аж знудилась (я трохи поняття маю, бо чоловік вже вчив).
    Увага! У вівторок зранку їду в місто, так що тримайтесь!

• Подобається Подобається x 5
  20. Fotynka

Fotynka Active Member

А мене інструктор весь час сварив, що не перехожу на другу і т.д. передачі. Казав, що якби дали учням волю, вони б всі заняття виїздили на першій :). В якійсь мірі правда. А взагалі спочатку у всіх проблеми з переключанням передач і кермом. Тянешся переключити передачу, а друга рука тяне руль в сторону. Хоча перше заняття не показник - інструктор теж має визначитись з ким має справу і до кого як підійти.

Додано через 5 хвилин
    А я вчилась на маленькій Тіко, а нещодавно сіла в Сітроен джампі - враження що танк на дорозі, по мало одаптовуюсь. Хочу розказати один секретик - краще вчитись на машині, яка нямає дизель :clapping: - вона не глохне і стійко терпить всі наші знущання.

а де твій аватар? :)