Відповідь: Жінка за кермом. Ну моє щастя, що я за 4 роки водіння мала лиш одне ДТП (тьху-тьху) і то через маршрутника
Відповідь: Жінка за кермом. ну це ж мужчини і їсне самолюбство це щось коли мужчина-водій визнає свою помилку перед водієм-жінкою???? мужчина завжди правий, з чоловічої точки зору
Відповідь: Жінка за кермом. Помітьте з якою інтонацією це сказано. "Не помітив за ким їду". Яке ж це визнання неправоти??? Це ж відверте показування того, як ви ставитеся до водіїв-жінок. Додано через 1 хвилину І не кажіть. З їхнім его боротися просто неможливо.
Відповідь: Жінка за кермом. Абсолютно позитивно, повірте Я не вважаю жінок гіршими водіями ніж чоловіків. Просто наразі склалася ситуація - цілий жіночий бум в автошколах, випускниці на новеньких town-car-ах їздять по місту... І так у Львові рух досить специфічний, достатньо одного недосвідченого водія щоб утворився корок на пів-дня. Крім того характер порушень з боку кобіт досить специфічний... більш небезпечний у звязку із своєю непередбачуванністю. А так - я тільки "за" щоб жінки їздили за кермом.
Відповідь: Жінка за кермом. Так було завжди по-перше. А по-друге, з переліку нашої групи всі жінки ходили на курси, а чоловіки - двоє з 10. Права купили, а от їздити?
Відповідь: Жінка за кермом. Ну що ж. Завжди приємно почути таку думку. Тільки єдине з чим не можу погодитися -- це більша непередбачуваність з боку жінок. Ніколи не знаєш хто і коли раптом виверне кермо і пожене по зустрічній. Порушення з боку чоловіків так само важко вгадати наперед.
Відповідь: Жінка за кермом. Я фактично їздити навчився не на курсах, а коли потайки від батьків купив собі жигуля "копійку", і пізно вечором помаленьку їздив по Львову, вчився здавати назад, рушати під гірку, не глохнути у важливий момент. Можливо, що для деяких ці курси - просто необхідна формальність. Хоча і просто купити права в ДАІ не проблема.
Відповідь: Жінка за кермом. Так от хто насправді створює корки Мій інструктор мені такого не дозволяв, його - "газу-газу" думала буде снитись
Відповідь: Жінка за кермом. Коли я вчився їздити, корків ще не було (їх тоді ще не вчили створювати на курсах в автошколах :rolleyes: ) Специфіка Львова у тому й полягає, що практично неможливо проїхати через той самий центр по всіх ПДР.
Відповідь: Жінка за кермом. Я теж навчилася їздити ще до того, як потрапила на водійські курси. Туди пішла суто заради того, щоб отримати права. А вчив мене їздити тато. І перші 2 роки я їздила тільки з ним. Зате коли прийшла на курси, зберегла собі купу нервів та й інструктору свому заодно)))
Відповідь: Жінка за кермом. навчився не на курсах, бо там поставили питання: 50 баксів, або попробуйте здати самі. я пристав на перший варіант, а моя знайома - на другий.... перездавала тричі.... і таки пристала на перший варіант. я на курсах водінню не вчився, а моя знайома все по-чесному. На протязі місяця після отримання прав вїхала в автобус, а вчив мене батько вже після. Поки нібито нічого поганого не траплялося за вийнятком дрібничок....
Відповідь: Жінка за кермом. А я берегла нерви татові Він таак бідкався, що довелось вчитись з "тренованими нервами" Дуже комфортно, враховуючи, що і машинка то чужа і кричати чужі не мають права:shutup::ninja: Корки роблять машини які вивалюють в центр перехрестя на жовте світло. Всі решта з боків підпирають, виїзджає трамвай і..приїхали. На Франка-Левицького одна і та ж історія вічно, і головні учасники - чоловіки яким не йметься пролетіти швидше.
Відповідь: Жінка за кермом. спірне питання. Інструктор--професія складна і небезпечна, а отже тримати себе в руках дано не кожному. І я, відвідуючи курси, хоч сама рідко наривалася на "конструктивну критику", та чула "доброзичливі" триповерхові відгуки на адресу інших учнів, що ще фактично зовсім не вміли водити.)))
Відповідь: Жінка за кермом. Вчора відбулось перше заняття по теорії. Інструктор дядько що треба. Чудове почуття гумору, колосальний досвід і ...і ціла банда Убивць-початківців.:shutup: В основному справді жіночки. Є навіть досить поважного віку. І ще цікаву річ зауважила - серед чоловіків-учасників є таких кілька типів...якби-то сказати...дивуюсь, яким чудом-чудесним вони отримали сертифікат у психіатра :shutup: :D :padonak: Кумедні типки .
Відповідь: Жінка за кермом. Я ще років у 15 навчилась їздити на мотоциклі. А потім уже "заради машини" ходила на курси. Хоча й досі машина мені здається неповороткою і незграбною. Мотоцикл все ж таки кращий
Відповідь: Жінка за кермом. В моїй групі теж є такі кадри, особливо дві "дєвушкі", дивлячись на них і їхню поведінку можу уявити як вони будуть їздити, тепер розумію про яких саме жінок за кермом тут іде дискусія. Я вже один раз ходила на водіння, але катались тільки на Пасічній по тих доріжках, при тому інструктор весь час тримав мені кермо, на газ не дозволяв тиснути, так і котились півтора години на першій передачі без газу, аж знудилась (я трохи поняття маю, бо чоловік вже вчив). Увага! У вівторок зранку їду в місто, так що тримайтесь!
Відповідь: Жінка за кермом. А мене інструктор весь час сварив, що не перехожу на другу і т.д. передачі. Казав, що якби дали учням волю, вони б всі заняття виїздили на першій . В якійсь мірі правда. А взагалі спочатку у всіх проблеми з переключанням передач і кермом. Тянешся переключити передачу, а друга рука тяне руль в сторону. Хоча перше заняття не показник - інструктор теж має визначитись з ким має справу і до кого як підійти. Додано через 5 хвилин А я вчилась на маленькій Тіко, а нещодавно сіла в Сітроен джампі - враження що танк на дорозі, по мало одаптовуюсь. Хочу розказати один секретик - краще вчитись на машині, яка нямає дизель - вона не глохне і стійко терпить всі наші знущання.