Відповідь: Жінка у різних релігіях дозвольте з вами не погодитися! цей фактор з головою жодним чином не конкурує! Щоб було зрозуміліше - процитую старий віршик (в оригіналі - російською), який чітко визначає вплив жіночого зображення на голову і загальне самопочуття: "Раньше были времена, а теперь - мгновения... Раньше подымался фактор, а теперь - давление..." -- То тільки дуже неосвічені люди пов'язують голову з фактором... наприклад, один кум другому в селі жаліється: "Раніше бувало, тільки подумаєш - згазу ого!... а тепер - думай, не думай... Видно, щось з головою..."
Відповідь: Жінка у різних релігіях Я придумав питання для мусульман про свободу жінки в Ісламі. Розумію, що жінка в ісламі - це найвільніша людина, тоді чому я ніколи не бачив, щоб жінка з Ірану, Іраку виступали у плаванні, чи в легкій атлетиці, наприклад, на Олімпіаді? Скажете традиції, чи самі не хочуть?
Відповідь: Жінка у різних релігіях саме так - їхня свобода дозволяє їм відмовитися від цього ганебного примусового роздягання, та від одночасного зваблювання кількох тисяч чоловіків-глядачів. Їхня свобода дозволяє їм свого єдиного на гурт чоловіка зваблювати, тим самим змагаючись за право провести з ним ніч...
Відповідь: Жінка у різних релігіях ага - вважайте що це термін. Взагалі у людській мові є так багато розмаїтої чудової бридоти, що суміш цих всіх словосполучень, а особливо, якщо трактувати фрази, писані півтора-дві тисячі років тому, з повним нехтуванням ідіом тодішніх та нинішніх, вірою в свою безпомилковість (бо ж віра!) - це все дає змогу трактувати та тлумачити класичні тексти і стверджувати, що все сучасне трактування то брехня і жінка в ісламі вільна... Тільки чомусь в ісламських країнах того 1400 років не розуміли...
Відповідь: Жінка у різних релігіях ну та ми їх скоренько поламаємо... навіть якись сякий-такий досвід в тому маємо візьмемо найнищівнішу зброю - крейсер Аврору, запливемо в Червоне море та й торохнемо холостим пострілом! і відразу в Сахарі пісок стане по талонах....
Відповідь: Жінка у різних релігіях Я придумав питання для мусульман про свободу жінки в Ісламі. Розумію, що жінка в ісламі - це найвільніша людина, тоді чому я ніколи не бачив, щоб жінка з Ірану, Іраку виступали у плаванні, чи в легкій атлетиці, наприклад, на Олімпіаді? Скажете традиції, чи самі не хочуть?
Відповідь: Жінка у різних релігіях у свідків жінки щасливі... не бачив жодної "затурканої" чи такої, яка "хоче свободи"....
Відповідь: Жінка у різних релігіях Ага, а як я за себе казала, що щаслива, то мене до безголових причислив. Ех, пупер, ніякої об'єктивности!
Відповідь: Жінка у різних релігіях Пупере, а де ти затурканих бачив? Бо для мене слово "затуркана" асоціюється з жінками священиків.
Відповідь: Жінка у різних релігіях У мене по сусідству живуть чоловік та жінка не першої молодості. Чоловік любить випити, а жінка страждає від того і ось одного разу ця жінка стала свідком. Тепер вона на цю проблему дивиться по-інакшому: на чоловіка не кричить, по дому все робить, а на чоловіка не звертає уваги, на його пянство. Тепер там криків не чути. Але чоловік далі п"є. От зібралася компанія черговий раз на пянку, а одна з жінок кликала чоловіка, щоб не йшов на п"янку, на що її чоловік сказав: -Ціхо будь, а то запишу тебе у свідки, як Місько зробив з своєю жінкою і тепер має спокій. Ось така історія.
Відповідь: Жінка у різних релігіях Ну, мені, як словянину, обрізання ні до чого, а от для вас, мусульман – це священний обовязок, чи не так?:D Розумієте, не можуть такі процедури успадковуватися поколіннями, якщо б в цьому не було певної потреби. Едва в XVI веке в Абиссинии было введено христианство, которое запретило проведение данной гинекологической операции (обрізання готтентоского передника) как сразу же вспыхнули восстания, ибо девушки не могли найти себе женихов-соплеменников, так как даже по их туземным понятиям данный анатомический феномен отвратителен. Специальным постановлением папы римского аборигенам было позволено вернуться к первоначальному обычаю, чтобы не чинить препятствий в распространении христианства. Почитайте, в інтернеті наприклад про готтентотский передник Зсилок вистачає. Можна почитати В.Б. АВДЕЕВ "РАССУЖДЕНИЯ О РАСОВЫХ ПРЕДРАССУДКАХ"- там є відповідний розділ. Ну, от. Ви мене доведете до реклами прокладок. Не піддамся на провокацію!!!:D Нє, не переживайте. Я не є агресивним в своїх віруваннях. Просто не люблю коли суспільству починають накидати якісь тупі ідеології привезені звідкись з Близького Сходу чи Африки і розповідати, що нам того дуже треба. Ну, прямо: Християнство борець за рівність жінок!!! :eek: Не придумуйте. Впродовж всієї історії християнство обгрунтовувало другорядність жінки в суспільстві. Сильною стороною язичеських (ведичних) релігійє те, що вони є природними, побудовані на розумінні того, що в світі існують істоти жіночої і чоловічої статі, які є різними, але в той же час взаємодоповнюють одне одного. Неможлива природа/всесвіт чоловіча чи жіноча. Світ тримається на їх поєднанні. Тому і сама постановка питання хто головний, рівний/нерівний суперечить ведичному світогляду. Чоловічі і жіночі істоти є взаємозалежними, а тому їх важливість для світу є однаковою. Постановка питання: хто головніший/рівніший виникла тоді, коли людина стала занадто зарозумілою і почала відділяти себе від природи (у тому числі ідеологічно), спробувала стати над природою. А в католиків священник взагалі не повинен себе "забруднювати" спілкуванням з жінкою!!! А що тут пояснювати? – Статевий екстремізм неприродних релігій. Та ну що ви?!!! Затуркана це жінка, що вийшла заміж за турка(мусульманина). Це ж очевидно: за турка-на.