Жінка у різних релігіях

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем SerhijS, 3 тра 2007.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Жінка в ісламі

Ні.
    Я вже колись це писала.
    Цього мені теж треба дотримуватися? Виконувати? :p

2. Liliyah Romanova

І все таки. ХТО є вершиною Божого творіння? Людина, так. Але все-таки жінка, як не крути.
    Жінці байдуже, а Адамові заздрісно:D, тому мусів собі підпорядкувати.
    Ви перечитайте цитату. То ж Адамові слова, про те, що жінка чоловікова. ;) І саме чоловік до жінки пристане, а не навпаки. ;)

3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

то всього-навсього Адам був альфа-версією, а Єва - то було щось схоже на реліз-кандидат. Але погодьтеся - тупість альфа-версії була одночасно її силою - адже не пішов змій до Адама, чудово ж бо розумів, що там просто нема з ким говорити?

• Подобається Подобається x 1
  4. Liliyah Romanova

Сподіваюся, то не про мене. Мої знання стоять на камені, а не на піску.
    От ви пишете, а фактами не підкріплюєте. ДЕ ті її права? УДОМА. А назовні? Не всі жінки в ісламі мають право на студії. А зрештою, якщо й мають, то це має бути з дозволу батька чи чоловіка. Те саме, якщо вона би раптом захотіла працювати.

Я от пригадую, як минулого літа бачила кілька мусульманських подружніх пар. Чоловік у білих шортах, у білій футболці, в чорних окулярах, а жінка - у чорному мішку з чіточкою у прорізі для очей. Я відразу відчула усю силу її вільного вибору та того, що вона має більше прав, ніж я. :o

І якраз учора в найближчому торговому центрі був базар всіляких смаколиків від різнонаціональних релігійних організацій. Була серед них Арабська євангельська церква. Сиділи там дуже приємні кобітки, без хіджабів, радісні, усміхнені. Погляд зовсім інший ніж у дівчаток у хіджабах, яких тут зустрічаю на кожному кроці.
    Свобода вибору, це коли вибір Є, а не тоді, коли вибрати можна або іслам, або тільки іслам.

5. afterstep

ні, свобода вибору - це коли не потрібно вибирати:D

6. Liliyah Romanova

Щодо змія та Єви.
    Ви звертали увагу на те КОЛИ Бог дав свою заповідь? ДО ТОГО, як сказав, що чоловікові недобре бути самому. ;)
    Теж дуже цікавий момент, що чоловік боїться відповідальности. ;)
    Де ж та його сила? Він звинувачує фактично Бога, бо каже, що жінка, яку ТИ мен дав мене спокусила. Жінка каже просто про змія, не каже, що то Бог змія створив. ;)

7. afterstep

ну - то вже за вуха притягнуто ;) просто було очевидно, що альфа-версія6 хоч і стабільна - але непридатна до якогось більш-менш корисного застосування. Ні тобі варити, ні дітей гледіти... Вже не кажучи, що про дітей взагалі уяви не має....
    --
    Ото довелося терміново нову версію клепати, причому поспіх призвів до відповідних явних огріхів ;)

• Подобається Подобається x 2
  8. Forpost

Forpost Стоїк

В духовному світі жіночих особин то не було ,тож було вирішено на жінках поекспериментувати ,а при експерименті як відомо багато браку....

За всю біблійну історію десь 8 жінок удались...

І то дві з них легкої поведінки

9. Liliyah Romanova

Чому за вуха? Прочитайте. Все дуже явно. ;)

10. Liliyah Romanova

Шреку, ваш допис примітивний. Вчіться вишуканости дискусії у afterstep'а.

-----------------
    А то для вас, моя улюблена цитата з мого улюбленого фільму:
    "Те, що чоловік є перехідною ланкою від мавпи до жінки, легко довести!" ("Сексмісія")

• Подобається Подобається x 2
  11. Forpost

Forpost Стоїк

Ген роду в якому повинен був родитися Месія передавався по чоловічій лінії ,і коли шляхом дивергенції було створене лоно готове прийняти в себе енергоінформаційний згусток, Марія зачала....а то туть колядують :"І Йосип старенький...." він ше був козак хоч куди,ше ходив питався,шо робити ?чи не укаменувати Марію....

А потім мракобіси зробили з неї ідола...виходить що ті діти що родила Марія від Йосипа теж боги

12. afterstep

Відповідь: Жінка у різних релігіях

весь червоний, наче рак, - панічно шукаю сховок... Шреку, не подумайте про мене погано - я не вишуканий, то нині погода погана...

13. Forpost

Forpost Стоїк

Та не звертайте уваги на мене, мене тіко Капітан розумів :Я ні з ким не дискутую

Мені вже пізно що небудь комусь доводити, то "надежды юношей питают!.Природу людини змінити неможливо

Стре мої дописи модер чи обєднає що зміниться

буду сьогодні я тонким чи грубим веселим чи сумним шо до того світуМы чужиэ на этом празднике жизни

а шеф казав не стирати

14. afterstep

То повна цитата шефа?

15. afterstep

маємо типовий приклад, коли недосконала система вирівнює символічні лінки, і звертається напряму до відповідного об'єкта. Ігноруючи можливу зміну прав доступу до того об'єкта.
    Натомість, система, мінімально поправлена, не допускає такого чіткого логічного мишлення - це саме той випадок, коли за зміями першоджерела не видно.
    Тобто тут доволі тяжко обговорювати переваги тієї чи іншої системи - можна лише зазначити, що вони настільки різні, що в певні моменти, виконуючи одну й ту саму логічну функцію, виконують абсолютно протилежні дії. От...
    Тобто будь-яке порівняння не дасть точної оцінки, що краще, так само, як і класичне питання мрксистсько-ленінської філософії "що було раніше - курка чи яйце"
    --
    І так само, як і в розв'язку філософської дилеми - "раніше і кури, і яйця були" - застосовується адаптивний підхід, так само і в чоловіка з жінкою з часів перших людей повелося - кожна пара сама визначає хто буде зверху...

16. Forpost

Forpost Стоїк

Але написано що Бог не випробовує намарне,є правда пару моментів в Біблії, але там все закінчилось благополучно,а випадок з Євою призвів до навіть не перезавантаження системи, а до повної дезінтеграції,і прописування нових правил функціонування,можна сказати"Спящий режим"

17. afterstep

російське православ'я - то взагалі окрема тема ;) не стосовно православ'я - колись мені до душі дуже припала книга Штепи "Московство" ;)

18. afterstep

молодий недосвідчений адмін зазвичай замість поправити ІР руками - рветься систему переінстальовувати... і хоч бог і є вічний - але видно в майбутньому він таки зрозумів, що кожноразова переінсталяція - то є надто обтяжливо... от і шкандибає людство, явґк FreeBSD - від релізу до ще більшого набору хомутів...

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Назвіть ряд ісламських країн, де жінки мають такі супер-пупер права, наприклад, премєр, або президент, або голова партії. Цікаво буде дізнатися.

20. afterstep

те, що жінки зазвичай займаються кориснішими справами, ніж політика - то до уваги слід брати? Адже не всім же так допекли, як Тимошенко чи Голді Мейєр?
    --
    О! Тимошенко! а іслам в Україні - є!

а де твій аватар? :)