Відповідь: Жінка в ісламі Ні. Я вже колись це писала. Цього мені теж треба дотримуватися? Виконувати? :p
Відповідь: Жінка в ісламі І все таки. ХТО є вершиною Божого творіння? Людина, так. Але все-таки жінка, як не крути. Жінці байдуже, а Адамові заздрісно:D, тому мусів собі підпорядкувати. Ви перечитайте цитату. То ж Адамові слова, про те, що жінка чоловікова. І саме чоловік до жінки пристане, а не навпаки.
Відповідь: Жінка в ісламі то всього-навсього Адам був альфа-версією, а Єва - то було щось схоже на реліз-кандидат. Але погодьтеся - тупість альфа-версії була одночасно її силою - адже не пішов змій до Адама, чудово ж бо розумів, що там просто нема з ким говорити?
Відповідь: Жінка в ісламі Сподіваюся, то не про мене. Мої знання стоять на камені, а не на піску. От ви пишете, а фактами не підкріплюєте. ДЕ ті її права? УДОМА. А назовні? Не всі жінки в ісламі мають право на студії. А зрештою, якщо й мають, то це має бути з дозволу батька чи чоловіка. Те саме, якщо вона би раптом захотіла працювати. Я от пригадую, як минулого літа бачила кілька мусульманських подружніх пар. Чоловік у білих шортах, у білій футболці, в чорних окулярах, а жінка - у чорному мішку з чіточкою у прорізі для очей. Я відразу відчула усю силу її вільного вибору та того, що вона має більше прав, ніж я. :o І якраз учора в найближчому торговому центрі був базар всіляких смаколиків від різнонаціональних релігійних організацій. Була серед них Арабська євангельська церква. Сиділи там дуже приємні кобітки, без хіджабів, радісні, усміхнені. Погляд зовсім інший ніж у дівчаток у хіджабах, яких тут зустрічаю на кожному кроці. Свобода вибору, це коли вибір Є, а не тоді, коли вибрати можна або іслам, або тільки іслам.
Відповідь: Жінка в ісламі Щодо змія та Єви. Ви звертали увагу на те КОЛИ Бог дав свою заповідь? ДО ТОГО, як сказав, що чоловікові недобре бути самому. Теж дуже цікавий момент, що чоловік боїться відповідальности. Де ж та його сила? Він звинувачує фактично Бога, бо каже, що жінка, яку ТИ мен дав мене спокусила. Жінка каже просто про змія, не каже, що то Бог змія створив.
Відповідь: Жінка в ісламі ну - то вже за вуха притягнуто просто було очевидно, що альфа-версія6 хоч і стабільна - але непридатна до якогось більш-менш корисного застосування. Ні тобі варити, ні дітей гледіти... Вже не кажучи, що про дітей взагалі уяви не має.... -- Ото довелося терміново нову версію клепати, причому поспіх призвів до відповідних явних огріхів
В духовному світі жіночих особин то не було ,тож було вирішено на жінках поекспериментувати ,а при експерименті як відомо багато браку.... За всю біблійну історію десь 8 жінок удались... І то дві з них легкої поведінки
Відповідь: Жінка в ісламі Шреку, ваш допис примітивний. Вчіться вишуканости дискусії у afterstep'а. ----------------- А то для вас, моя улюблена цитата з мого улюбленого фільму: "Те, що чоловік є перехідною ланкою від мавпи до жінки, легко довести!" ("Сексмісія")
Ген роду в якому повинен був родитися Месія передавався по чоловічій лінії ,і коли шляхом дивергенції було створене лоно готове прийняти в себе енергоінформаційний згусток, Марія зачала....а то туть колядують :"І Йосип старенький...." він ше був козак хоч куди,ше ходив питався,шо робити ?чи не укаменувати Марію.... А потім мракобіси зробили з неї ідола...виходить що ті діти що родила Марія від Йосипа теж боги
Відповідь: Жінка у різних релігіях весь червоний, наче рак, - панічно шукаю сховок... Шреку, не подумайте про мене погано - я не вишуканий, то нині погода погана...
Та не звертайте уваги на мене, мене тіко Капітан розумів :Я ні з ким не дискутую Мені вже пізно що небудь комусь доводити, то "надежды юношей питают!.Природу людини змінити неможливо Стре мої дописи модер чи обєднає що зміниться буду сьогодні я тонким чи грубим веселим чи сумним шо до того світуМы чужиэ на этом празднике жизни а шеф казав не стирати
Відповідь: Жінка у різних релігіях маємо типовий приклад, коли недосконала система вирівнює символічні лінки, і звертається напряму до відповідного об'єкта. Ігноруючи можливу зміну прав доступу до того об'єкта. Натомість, система, мінімально поправлена, не допускає такого чіткого логічного мишлення - це саме той випадок, коли за зміями першоджерела не видно. Тобто тут доволі тяжко обговорювати переваги тієї чи іншої системи - можна лише зазначити, що вони настільки різні, що в певні моменти, виконуючи одну й ту саму логічну функцію, виконують абсолютно протилежні дії. От... Тобто будь-яке порівняння не дасть точної оцінки, що краще, так само, як і класичне питання мрксистсько-ленінської філософії "що було раніше - курка чи яйце" -- І так само, як і в розв'язку філософської дилеми - "раніше і кури, і яйця були" - застосовується адаптивний підхід, так само і в чоловіка з жінкою з часів перших людей повелося - кожна пара сама визначає хто буде зверху...
Відповідь: Жінка у різних релігіях Але написано що Бог не випробовує намарне,є правда пару моментів в Біблії, але там все закінчилось благополучно,а випадок з Євою призвів до навіть не перезавантаження системи, а до повної дезінтеграції,і прописування нових правил функціонування,можна сказати"Спящий режим"
Відповідь: Жінка у різних релігіях російське православ'я - то взагалі окрема тема не стосовно православ'я - колись мені до душі дуже припала книга Штепи "Московство"
Відповідь: Жінка у різних релігіях молодий недосвідчений адмін зазвичай замість поправити ІР руками - рветься систему переінстальовувати... і хоч бог і є вічний - але видно в майбутньому він таки зрозумів, що кожноразова переінсталяція - то є надто обтяжливо... от і шкандибає людство, явґк FreeBSD - від релізу до ще більшого набору хомутів...
Відповідь: Жінка в ісламі Назвіть ряд ісламських країн, де жінки мають такі супер-пупер права, наприклад, премєр, або президент, або голова партії. Цікаво буде дізнатися.
Відповідь: Жінка у різних релігіях те, що жінки зазвичай займаються кориснішими справами, ніж політика - то до уваги слід брати? Адже не всім же так допекли, як Тимошенко чи Голді Мейєр? -- О! Тимошенко! а іслам в Україні - є!