Жінка у різних релігіях

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем SerhijS, 3 тра 2007.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Українець, емігрував у 90-хх. Думаю, десь 35 років. Чому він так вважає, так і не зрозуміла.
    А до чого тут "джерела інформації"? ;)
    Супермен! Браво!
    А от про жінок таки ніц не знаєте. Як жінка вибухне біля компа, то віддача на кого піде, як думаєте? :biggrin: :biggrin: :biggrin:
    А ви як визначаєте, котра яка?

Останнє редагування: 25 вер 2008
    • Подобається Подобається x 1
  2. harmony

harmony Well-Known Member

Основний удар піде в ефір, а чоловік і діти для неї будуть тими, хто ніби то найкраще розуміє її. Свого роду "бомбосховище" від артобстрілу.

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

А вона,що єдна?:scratch_one-s_head:

• Подобається Подобається x 2
  4. Liliyah Romanova

Аби припинити цей флуд, подам ось такі цитати.

Про що вони вам говорять?

5. harmony

Милостива наука їй на язиці, що свідчить про певну досконалість жінок.

6. Romko

Гм....:cowboy:

7. Liliyah Romanova

Досконалість?
    Гармоні, вони свідчать про те, що жінки не сиділи тільки в хаті й гарували, а брали участь у суспільному житті.

2 І приніс священик Ездра Закона перед збори з чоловіків та аж до жінок, і всіх, хто розумів чуте, першого дня сьомого місяця.
    3 І читав він у нім на майдані, що перед Водною брамою, від світанку аж до полудня, перед чоловіками й жінками та тими, хто розуміє, а уші всього народу були звернені до книги Закону.
    (Неем.8:2,3)

8. harmony

Я не сказав "досконалість", я сказав "певну досконалість". І шо з того, що жінки слухають, якщо більшість з них цього не дотримуються, крім мусульман.

Останнє редагування: 27 вер 2008
  9. Liliyah Romanova

Чого саме вони мають дотримуватися?

10. Romko

Шаріяту,єстєсссно...
    Або трьох К....
    Но не дотримуються...

11. Liliyah Romanova

На жаль, ті, хто тут говорять про роль жінки, не лише не знають, про що говорять, бо не дослідили цього питання, а й здебільшого трактують його на рівні "жінка - 3К, чоловік - диван, холодильник, ТБ". Зрештою, навіть мусульманки тепер теж не такі, як здається.
    Що ж до фемінізму та емансипації, то найгіршим, що вони спричинили - дали жінці право на вбивство. І це найстрашніше...
    Жінка є помічницею чоловікові, а не служницею. А чоловік жінці голова, а не тиран.

• Подобається Подобається x 5
  12. mavka

mavka Well-Known Member

:) в них одна голова на двох, чоловікова ? і служниця - теж помічниця, вона дуже допомагає в побуті, нема чого принижувати її роль.
    а фемінізм та емансипація не дали жінці право на вбивство, - яка бздура! вони дали жінці право голосу, право вибирати президента. право на освіту.

13. Liliyah Romanova

А право на вбивство хто дав? І хто за нього бореться постійно? Може, яка чоловіча партія? Ви розкажіть, бо я справді не знаю.

А щодо першого речення, то навіть відписувати шкода. Щось вас на цьому пості муза покинула...

14. mavka

mavka Well-Known Member

:) є таке право в когось на вбивство? або воно було завжди, або його нема ні в кого. життя не почалося минулого століття.

а стосовно голови-служниці-помічниці :) то одні категоричні твердження змінюються протилежними іншими категоричними, потім знову старі повертаються - це як хвилі припливу-відпливу.... :nea: на другий тиждень ми будемо читати, що "чоловік жінці не голова, бо коли мудра жінка, вона своєю головою користується... й будує ... " :mocking:

15. Liliyah Romanova

Не знаю. Якось мені той дозвіл на аборти... а partial birth abortion то взагалі... Ну, але це не тема цієї гілки...
    Це зовсім інше. Я про Біблію кажу, а не про себе.
    Я на слові "послух" у присязі кашлянула. :mocking:

Тут деякі багато говорять про роль жінки, розуми поїли, Біблію навіть почитали... тьху!

Останнє редагування: 29 вер 2008
а де твій аватар? :)