Українець, емігрував у 90-хх. Думаю, десь 35 років. Чому він так вважає, так і не зрозуміла. А до чого тут "джерела інформації"? Супермен! Браво! А от про жінок таки ніц не знаєте. Як жінка вибухне біля компа, то віддача на кого піде, як думаєте? :biggrin: :biggrin: :biggrin: А ви як визначаєте, котра яка?
Основний удар піде в ефір, а чоловік і діти для неї будуть тими, хто ніби то найкраще розуміє її. Свого роду "бомбосховище" від артобстрілу.
Досконалість? Гармоні, вони свідчать про те, що жінки не сиділи тільки в хаті й гарували, а брали участь у суспільному житті. 2 І приніс священик Ездра Закона перед збори з чоловіків та аж до жінок, і всіх, хто розумів чуте, першого дня сьомого місяця. 3 І читав він у нім на майдані, що перед Водною брамою, від світанку аж до полудня, перед чоловіками й жінками та тими, хто розуміє, а уші всього народу були звернені до книги Закону. (Неем.8:2,3)
Я не сказав "досконалість", я сказав "певну досконалість". І шо з того, що жінки слухають, якщо більшість з них цього не дотримуються, крім мусульман.
На жаль, ті, хто тут говорять про роль жінки, не лише не знають, про що говорять, бо не дослідили цього питання, а й здебільшого трактують його на рівні "жінка - 3К, чоловік - диван, холодильник, ТБ". Зрештою, навіть мусульманки тепер теж не такі, як здається. Що ж до фемінізму та емансипації, то найгіршим, що вони спричинили - дали жінці право на вбивство. І це найстрашніше... Жінка є помічницею чоловікові, а не служницею. А чоловік жінці голова, а не тиран.
в них одна голова на двох, чоловікова ? і служниця - теж помічниця, вона дуже допомагає в побуті, нема чого принижувати її роль. а фемінізм та емансипація не дали жінці право на вбивство, - яка бздура! вони дали жінці право голосу, право вибирати президента. право на освіту.
А право на вбивство хто дав? І хто за нього бореться постійно? Може, яка чоловіча партія? Ви розкажіть, бо я справді не знаю. А щодо першого речення, то навіть відписувати шкода. Щось вас на цьому пості муза покинула...
є таке право в когось на вбивство? або воно було завжди, або його нема ні в кого. життя не почалося минулого століття. а стосовно голови-служниці-помічниці то одні категоричні твердження змінюються протилежними іншими категоричними, потім знову старі повертаються - це як хвилі припливу-відпливу.... на другий тиждень ми будемо читати, що "чоловік жінці не голова, бо коли мудра жінка, вона своєю головою користується... й будує ... "
Не знаю. Якось мені той дозвіл на аборти... а partial birth abortion то взагалі... Ну, але це не тема цієї гілки... Це зовсім інше. Я про Біблію кажу, а не про себе. Я на слові "послух" у присязі кашлянула. Тут деякі багато говорять про роль жінки, розуми поїли, Біблію навіть почитали... тьху!