Жінка у різних релігіях

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем SerhijS, 3 тра 2007.

1. zet

zet Дуже важлива персона

Відповідь: Жінка у різних релігіях

Так ходите в таком виде не по улицам, а дома и в своей конторе, той что по телеку в Киеве показывали.. Там что переодеться негде?

2. muhammad_islam

muhammad_islam Active Member

Так, ми хочемо жити за законом від Бога. Ми не обираємо що нам зручно, а що ні. Бог дав людині інстинкти, органічні потреби і лише він може дати закони, як їх треба регулювати. І ніяка людина не може дати рішення цім проблемам краще за Творця.
    Істинні мусульмани це не ті хто мають східне прізвище, а ті хто сповідує Іслам та притримується Шаріату.

Я багато бачу образ з вашого боку. Але в цей раз ви не орігінальні. Я вже чув таке припущення від людей. Дійсно, за хустку буде винагорода. Але в наступному житті. Нажаль вам цього не зрозуміти.

Хіджаб це одяг для вулиці згідно наказу Бога.

Не вам вирішувати де мені ходити з дружиною у рідному місті. Ви багато на себе берете.

Ваш підпис: "(Я ненавижу Ваше мнение, но готов отдать жизнь за Ваше право его высказывать) Вольтер" - не відповідає дійсності.

P.s. Зараз я не бачу раціональності у продовженні спілкування, бо ви не сприймаєте те що я пишу і нав'язуєте своє бачення життя та Ісламу.
    Якщо виникнуть запитання стосовно моєї релігії -будь-ласка, звертайтесь.
    Дякую!

3. zet

zet Дуже важлива персона

Значит я права, раз легко это получается... [​IMG] [​IMG]

4. Мих

Мих Дуже важлива персона

я от звертався, та відповіді не побачив.

5. zet

zet Дуже важлива персона

А на мой вопрос, почему именно такую разновидность исламской одежды приняли, раз есть и более светские и приемлемые для наших мест вариаты, просто проигнорировали.. Говорили о чем угодно, вплоть до цитирования Корана, но на вопрос не ответил толком ни один.
    Так что остась при своем убеждении, для того чтоб и радикальные направления ислама деньгами поддержали...
    А вот это меня уже очень-очень беспокоит...
    В Италии в доме имама найдена взрывчатка
    http://www.vesti.ru/doc.html?id=131318

6. muhammad_islam

muhammad_islam Active Member

Перепрошую, на яке само питання стосовно Ісламу я вам не відповів?

7. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Зет, а на пальцях кількох рук Ви можете перерахувати мусульманські країни де не йдуть війни?
    Кілька днів тому збірна по футболу Іраку виграла півфінальний матч кубку Азії. В Багдаді люди вийшли на вулиці святкувати. Не залежно від мусульманського віросповідання. Пролунало два вибухи самогубців. Більше 50 людей загинуло.
    Якийсь кровожерний Пророк. Але він кожному самогубцю дасть на тому світі по 70 дівчат! Ось вони мордують себе і оточуючих.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Жінка взагалі має душу, як і чоловік незалежно в ісламі вона чи ні.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

А де відповідь?

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нама великих букв, нема маленьких.... а що є? Як Ви хочете побачити у Біблії, що Ісус є Бог, коли Ви у двох мовах не побачили ні великих букв, ні маленьких?
    Доречі, коли б Ісус прямо заявив фарисеям: Я - Бог, Він би був розіпятий на Хресті, чи камянований негайно? Як Ви думаєте?

11. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

А коріне населення Америки? :)

12. zet

zet Дуже важлива персона

Это вы женщин туда приравняли? ;) Бедные индейцы, я их уже понимаю.. :)

13. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Та, ні просто в католиків в свій час велась дискусія, чи є в індіанців душа....

14. tradakad

tradakad Well-Known Member

а Ви вважаєте, що Україну можна порівняти з Бельгією чи Фінляндією?
    та тільки площа українських ринків більша за площу деяких европейських країн :) Ви вважаєте, що Україна бідна? її вже майже 20 років розворовує влада, а ще розворувати все не спромоглася :)

:) це так лякають християн перед сном про страшні ісламські порядки?

15. tradakad

Мих, я так гадаю, Ви неуважно переглядали попередні сторінки.. я у Вас дещо запитав.

Це Вам хтось з жінок-мусульманок повідав? :)

останній найгучніший випадок , що прийшов в голову - Сребреница...

16. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

ви маєте натхнення обговорити боснійсько-сербський конфлікт?
    і хоч в деяких питаннях я таки не погоджуюся з тою статтею, але в одному - що суперечлива ситуація в повоєнній країні однобоко роздута - погоджуюся. Це як про діяльність УПА - не вловлюєте паралелей? - цієї "бандитсько-злочинної організації", яку так і не засудив міжнародний трибунал чи міжнародна громадськість - попри всі намагання радянської влади...

17. zet

zet Дуже важлива персона

В телевизоре видела как черной вороной стояла среди жаркого цветного лета на остановке новообращенная мусульманка, привлекая всеобщее удивленное внимание. Ей это явно нравилось...

18. tradakad

Zet, пробачте, але я поступово теж схиляюся до такоъ думки.. здається це лише слова...

запитайте, ще раз будь ласка - можливо я зможу відповісти..

та вже ж писали про це.. от тільки не пам"ятаю чи тут чи в іншій гілці..

я вважаю, що їм просто до вподоби цей одяг. а стосовно більш модерних варіантів ісламського одягу - нажаль це дорогувато та дуже важко знайти в Україні. :sad:

О,Pedro, я так думав ВИ не читаєте вже цю гілку, бо на попередніх сторінках я десь до Вас звертався..

та ну :) у всі часи та у всіх країнах ?

+1

перепрошую, але Ви не відповіли - так чи ні?

19. zet

zet Дуже важлива персона

вы на мой впрос тоже не ответили, а может и не поняли его, хотя я в этом сомневаюсь...... Только Афтестеп попытался..
    Дело не в самой религии (да верьте вы в кого хотите), а в противопоставлении местным традициям, хотя можно было подобрать более приемлемый и не вызывающий вариант...Вы же выбрали "аля- Палестинский или Иорданский"....

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну так, а в ісламі жінка має душу.

а де твій аватар? :)