Жінка у різних релігіях

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем SerhijS, 3 тра 2007.

1. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Відповідь: Жінка у різних релігіях

Дуже просто, язичницька свідомість повністю не вийшла. Будь якому монотеїсту зрозуміло, що зобразити Бога, просто фізично не можливо. КабМінере, Бог це не бородатий мужик, з білою, чорною, чи зеленою шкірою :)
    Напевне в тому, що язичники всіх націй і рас одним миром мазані, нє? :)
    Значить не Бог Творець людини, а людина творець бога, цікаво...
    Те що хтось там собі уявляє, не дає право стверджувати, що Бог має расу, до того ж сміливо...
    А наведіть будь ласка статистику, скільки прийняло, а скільке було знищено? Здається мені останіх було не багато... а абсолютна більшість, щасливо побігла до річки...
    КабМінере, не потрібно бути таким наївним, та повторювати заїжджені штампи, не може одна людина примусити цілий народ відмовитись від своєї віри, якщо цей народ хоч на граминку, цю віру цінує...
    Ви знаєте, африканки в спеку ходять топлес, це що вказує, що вони розумніші за словянок?
    По перше якийсь набір слів, Ви хочаб гляньте на дату моєї реєстрації на цьому форумі, а по-друге, про те що переходити на особистості не культурно, Ви що не знали? Чи культура це теж жидівська вигадка (якщо не помилюсь так Гітлер совість називав)? :)
    А от за це респект, поважаю чесність...
    Так давайте пошвидше, бо через пару дисятиліть вже не маленьку кількість людей придеться депортовувати, по крайній мірі, за кількість рідновірів, вона буде значно більша :)

2. zet

zet Дуже важлива персона

Хіба що в Криму, але там і без цього буде проблематичний район.. А в інших місцях не дуже мрійте про те. Ваші діти від вас самі повтікають, або переведуть на просто традицію носити легеньку хустку...

3. Омар Люлька

Миху а звідки, така інформація? На основі чого, Ви вважаєте, що Ісус(ас) був БОГОЧОЛОВІКОМ? Де він особисто, про це каже прямим текстом?
    Миху, Ви натякаєте, що Ісус(ас) збрехав? Так був він благим, чи ні, особисто Ви як вважаєте?
    Так присутня в Ісуса(ас) власна воля, чи ні?
    Ну а Богом, він в цей час був, чи вже ні?

4. Омар Люлька

По-перше, що нас буде більше, ніж рідновірів, я впевнений. Й зараз якщо нас менше, то не на багато.
    По-друге, а що поганого, в легенькій хустинкі, будь ласка, хай носить, аби тільки голову покривала.

5. zet

zet Дуже важлива персона

Видели б вы какой платок и во сколько слоев намотала на голову в жарищу новообращенная...В телевизоре не так давно показывали. Кошмар просто, особенно при такой погоде. точно "заставь дурака Богу молиться, он и лоб разобьёт"...
    При этом, знакомые мусульмане, лезгины. голову не покрывают женщины на улице..

6. Омар Люлька

Це її право... а Порохова, ходе не в хустинці, а в шляпці, і ніхто з мусульман, її за це дорікнути не в праві.

7. zet

zet Дуже важлива персона

Это вы так понимаете, но далеко не все...Мало того, моя студентка вышла замуж за иорданца, поэтому приняла там у них ислам. Сейчас вернулись и она доучивается. то она в легчайшей, летящей просто, косынке, причудливо как-то заколотой.. Никто и внимания не обращает.
    Вот и думаю, что только новообращенные да еще те земли, где идут войны (тогда национальное самосознание обостренно, их хоть понять можно) ходят, как привидения...

8. Омар Люлька

Та якже? Критику Порохової ніколи, не чув. Якщо Ви чули привидіть її будь ласка.

9. zet

zet Дуже важлива персона

Она самодостаточна. Никому ничего не доказывает, просто живет по-своему.. Кто ж за это будет осуждать? и я не буду.
    Раздражает именно ДЕМОСТРАТИВНОСТЬ!

10. muhammad_islam

muhammad_islam Active Member

З часів знищення Усманського Халіфату у 1928 році у світі більше не було Ісламської Держави, яка б жила за законами шаріату. Ісламський світ поділили на колонії. І сьогодні під закликом розповсюдження демократії йде винищення мусульман.
    Коли ми повернемо собі волю, державу, свої права - тоді і поговоримо про "успіхі ісламістів".
    А сьогодні я бачу лише успіхі сатаністів, які хочуть знищити систему для життя від Бога, роздягти нашіх жінок, розповсюджувати серед нас содомію, знищити мораль, грабувати наші користні копалини т. ін.
    Допомагають їм в цьому, поставлені ними самими, президенти країн де живуть мусульмани.
    Якщо хочете, будемо обговорювати політику. Але якщо будемо говорити про Іслам, який ми сповідуємо, тоді будемо обговорювати Коран, Шаріат і більше нічого.
    Неже це важко зрозуміти.
    Дякую.

11. muhammad_islam

Не пощастило їй...

12. Омар Люлька

Ага :)
    Як по новому, після цього звучать Ваші слова - "тому і застосовують різні методи маніпуляції людською свідомістю, яка не має нічого спільного з правдою." :)

13. muhammad_islam

Так, дякувати росії.

У Донецькій, Луганській, дніпропетровській областях мешкає до 600000 казанськіх татар. Вони повертаються до Іслама. На Херсонщині та Житомирській обл. мешкають тисячи турків месхетинців.
    У Київі укрита мусульманка вже давно не дивина.
    Я особисто знаю кілька сотен українців- мусульман.

Ви не бачили ще наших дітей. Ми їх виховуєм з малечку. Але дякую за хвилювання.

В нас з вами напевно різні знайомі мусульмани, лезгіни.

У вас здається з цим проблеми. Це особиста справа мусульманок. Хочете відповіді - введіть у пошуку: "форум, мусульманка", зайдіть на форум та спілкуйтесь.
    Та чому ви не хвилюєтесь за жінок, які не меньш закуті весь час проводять у церквах? Може це теж спроба привернути увагу?

14. zet

zet Дуже важлива персона

У меня проблемы с возвращением средневековья под маской мусульманства. Хочу жить в цивизованном мире. И "закупоренные" мусульманки в Киеве меня, естественно, напрягают. Ходили б они, как мама моего знакомого Марокканца, то не было б проблем. Одна надежда, что это ненадолго. Пройдет очередная странная, на мой взгляд, мода...

15. zet

zet Дуже важлива персона

Мне вовсе не о чем говорить с вашими мусульманками. Своих знакомых мусульманок хватает и более цивилизованных, чем те, что по телеку в Киеве показывают. Ходить скромно одетой, это вовсе не значит, что народ пугать...Сделали из женщины "опудало" и рады...Смотреть противно..

16. muhammad_islam

Цивілізованість це поважати інших та їхню думку. І не треба нам нав'язувати ваше світобачення!
    Дякую

17. muhammad_islam

Багато українських чоловіків вважають це привабливим.

18. muhammad_islam

Не дивіться!

19. zet

zet Дуже важлива персона

Всему свое время и место. А вы хотите жить по-писанному, забыв в каком веке то писалось... Пытаетесь переплюнуть и истинных мусульман, заодно... :) Похоже, как говорила Екатерина2 (суть передам, за дословность не ручаюсь), ..
    Я немка, поэтому приходится быть более русской, чем сами русские...
    Так и вы... Разновидностей этих течений немало, вы ж выбрали именно такое, чтоб самые радикальные за своих приняли. чтоб не отпугнуть их внешним видом... Может это просто еще и денежный вопрос замешан...

• Подобається Подобається x 2
  20. zet

zet Дуже важлива персона

Да разве ж то мужчины? пугливые, как лань, какие-то... С современной девушкой общий язык просто найти не могут и все... :) Смешно...

а де твій аватар? :)