Відповідь: Жінка у різних релігіях ще один вихлоп некерованих фантазійта емоцій. Тут про це не йшлося. Якщо у вас є інше трактування терміну "домашні жінки" - то могли б відповісти таки коректніше, не пробуючи спрвокувати на образливих паралелях. Або промовчати. -- А зараз - в даний момент - ви фиркаєте, як типовий "чурка" (знаєте, я ще їх в армії застав) - "сарєжу!!!". І ще вам що скажу - вони в основному - боягузи. Шакали, що йдуть натовпом. Тобто земляцтво є і в вірменів, і в грузинів - але лише представники "ісламських країн" старалися менше трьох на одного не нападати, роботи по можливості уникати, і т.д. -- Правда, слід віддати належне - подібні на них були і серед москвичів....
Відповідь: Жінка у різних релігіях Ну нарешті! Ну так поясніть чому фантазії? І що саме вас так розлютило? А що пояснювати? Вже скільки накамлали тут, а толку? Ви поясніть, що не правда?
Відповідь: Жінка у різних релігіях мене - не розлютило. Ви застосовуєте невірні терміни. Обурило, зачепило - але не розлютило. По прямій темі гілки - ви так і не змогли більш-менш дохідливо (наприклад, мені) пояснити, чому жінка-мусульманка має бути власністю - на рівні з худобою - чоловіка, і має ходити в паранджі. І яке вона від того має щастя. -- В принципі, подальші суперечки безглузді. Якщо в межах трактувань корану - ще є що почитати, то ні про арабську міфологію ви не згадали (чи ви вважаєте, що вона суперечить корану?), ні в інших, пов'язаних з ісламом питаннях, ви жодного разу не спростували закидів - тільки подали перекручену версію подій. -- Я розумію ненависть мусульман до євреїв, і мені байдуже, хто з них правий. Але я не розумію ісламської агресивності - і не вважаю іслам релігією, що завоює Україну. Вашим попередникам в середньовіччі - не вдалося.
Відповідь: Жінка у різних релігіях Де це написано? Тільки конкретно. Про худобу то наскільки пам'ятаю то це ваша думка. І знову. Джерела? Все, що суперечить Корану, відкидається. Якщо не суперечить має право на життя. Якщо посилання на першоджерела це перекручення то я не знаю що вам треба.
Відповідь: Жінка у різних релігіях ви втомлюєте, як Мих. Ви ж не проти паранджі, так? І про суспільне становище жінки в традиційних ісламських країнах - знаєте, так? І від того, що ви тут логічно це все заперечите - жінки паранджу не знімуть, так? І взагалі - не зміниться нічого - ми будемо лише тут товкти воду в ступі, який іслам файний. І закривати очі на новини. Так? -- Якщо араби такі хороші - то чому їх тихо (бо політкоректність!) клянуть в країнах, де тих арабів стало достатньо багато? Якщо іслам така мирна релігія - то чому вибухи переважно лунають на ісламській території? Якщо іслам - рай земний - то чому ісламська молодь тікає в пекло християнського "старого світу"? -- лінки пошукайте собі самостійно. Навіть BBC почитайте - не зашкодить...
Відповідь: Жінка у різних релігіях Проти! Я ще раз повторюю. Якщо ти не приносих користі Ісламу (а це переважна більшість теж мусульман) сиди вдома! Я важаю треба розглядати ПРИЧИНИ. хто таке сказав? Ні! Але треба фільтрувати те лайно яке звіти л'ється.
Відповідь: Жінка у різних релігіях наприклад, що мусульманська верхівка (саме так!) приторговує опіумом, і є одним з найпотужніших його експортерів - то лайно? - а я чомусь думав, що доконаний факт... А заява президента Афганістану - що він з тим не може самотужки справитися, і просить допомогу спільноти - теж кляті америкоси придумали?
Відповідь: Жінка у різних релігіях Ну знову. Так мусульманська чи місцева? Всім відомо, що наші бандюки (колишні рекитири, злодії) дуже набожні. Тільки чомусь нікому в голову не прийде назвати їх християнською верхівкою. Чи Колумбійські картелі. гроші які йшли на компенсацію селянам просрали, і в 2006 році виробництво товару збільшилося на 59 відсотків і побило рекорд.
Відповідь: Жінка у різних релігіях тому що вони не імами в мечетях і не керівники руху "талібан проти гашишу на користь героїну" В тій статті, що я вам давав посилання - є спроба чітко розмежувати мусульман по критерію агресивні/миролюбиві.
Відповідь: Жінка у різних релігіях Тому я писав і напишу знову, мені клаву не шкода. Якщо Захід (ну і Zet) буде грести всіх під одну гребінку він отриає лише перше.
Відповідь: Жінка у різних релігіях прислухайтеся до поради boris_kiev - пробуйте пояснювати толерантно. Я вам наведу простий приклад - УПА - це на даному історичному етапі для східних областей України (переважної більшості) - те саме, що радянський прапор для пурєдного іспанського бика. Відповідно, будь-які радісні вигуки бжоловода-натураліста "об'єднайтеся, брати мої!" не дає нічого іншого, ніж загострення протистояння там, де воно є, і виникнення там, де його немає (і бути не може). Так само і з роллю жінки в ісламі - згідно "традиційного" підходу - в багатьох ісламських країнах (цитую узбека) "курица нє птіца женьшіна нє чєловєк". І від цього не слід відмахуватися - не слід наголошувати, що паранджі немає, і іслам проти паранджі. Бо на фоні реалій - ваші слова видаються дивними -- Пробуйте показати інщий світ - наприклад, очима мусульман південної Європи -- таки не стримаюся - очима боснійців у світлі трагедії 1992-1995 років не хотів вас зачіпити - на цей закид можете не реагувати
Відповідь: Жінка у різних релігіях Але ж це не значить що це правльне. Скільки разів я чув це від наших щирох слов'ян. Ніхто не каже, що паранджі немає. Ми кажемо, що в Ісламі паранджа не є обов'язкова. Насправді я не володію інформацією з цього питання. Тому писати аби писати не збираюсь. Де ви побачили нетолерантність?
Відповідь: Жінка у різних релігіях Так, пане Сергію, мушу Вам сказати комплімент, що Ви дуже виважено і культурно відповідаєте. І цікаво читати Ваші контраргументи. Заради об"єктивності мушу розповісти, що мала досвід співжиття з арабськими хлопцями і вважаю їх дійсно порядними і чистоплотними; інколи трохи приставали, про що я раніше говорила, але ми жили загалом мирно і гармонійно (це стосується тих, яких я персонально знала, деякі були з Сирії, декілька з Палестини). Навіть в порівнянні з німецькими хлопаками виглядали значно пристойніше. Завжди, підкреслюю завжди, прибирали за собою, мили посуд, якщо їм вказав на щось, одразу ж робили, позичали охоче і щиро і готували мені каву, в будь-який час дня . Не думаю, що іслам набуде великого поширення в Україні, в нас є свої давні традиції, тому цій релігії вкорінитися глибоко буде важко. Я особисто, накінець, - за терпимість мовну, культурну, національну на будь-яких рівнях! Інакше тертя і гризні не уникнути. P.S. Пане Афтерстеп, не висловлюйте вголос, хто Вас втомлює, то негарно .
Відповідь: Жінка у різних релігіях поки що ваші пояснення та ваші авторитетні джерела - це порожній звук на фоні реалій. "Ісламофобія" - не причина, а наслідок "успіхів ісламістів" впродовж багатьох років І їхні успіхи - переконливіші за вашу логіку.
Відповідь: Жінка у різних релігіях Черешенька не вы одна общались с арабами. Ливанские - это одно (за них 3 одногруппницы замуж вышли, но в Ливане не живут. В Европе нужна европейская жена.), наиболее цивилизованные были из них, а Палестинские и Иорданские - совсем другое. "Две большие разницы".. В исламе женщине достойное место есть только в семье и на кухне. Иногда мне кажется, что у нас в ислам пытаются сбежать те, кто на равных с нашими женщинами совладать не в состоянии. Хотела б я видеть как вы нашу Мег, например, в ислам затащите.. (Сергей, вы нервничаете, значит со средневековьем я в точку попала )
Відповідь: Жінка у різних релігіях теж суто заради об'єктивності - з тих львів'янок, що на початку 90-х повиходили заміж за арабів - не чув, щоб хоч одна про шалене щастя хвалилася. Казали, що худоба там в більшій пошані, ніж невістка, що зобов'язана тій худобі шану віддавати. -- Повернулися голі/босі, добре, якщо без смаглявого "доважка" - але щасливі, що повернулися...
Відповідь: Жінка у різних релігіях Пані Зето, в цьому я на 100% переконана. Але вважаю, що треба бути об"єктивним, насамперед. В Європі Ви також можете почути (мені персонально часто доводилося), що всі українці - то злодії чи алкоголіки, але ці кліше також не відповідають дійсності. Отож, давайте говорити про дві сторони медалі. Мене би в іслам теж ніхто не затягнув, бо я маю Бога і Спасителя, інших шукати вже не потрібно. Це для мене найважливіший стержень життя. Маю знайомих (дівчат), які були активними "феміністками" і що би Ви думали, одна зараз в Арабських Еміратах і сестру свою туди перетягує, інша - у Франції, з чоловіком-арабом життям насолоджується (нехай деяких вірою чи переконанням не купиш, але грошима і достатками - легше простого ,
Відповідь: Жінка у різних релігіях Мои одногруппницы - одна во Франции, вторая - в Австралии. а третья (та что в Ливан уехала) - с мужем разошлась. Сын там остался...