Жінка у різних релігіях

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем SerhijS, 3 тра 2007.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Відповідь: Жінка у різних релігіях

може вони і живуть вдома так через те, що постійно незадоволені і тепер цей негатив переносять у Швецію.

2. SerhijS

SerhijS Well-Known Member

Гості мають поводитися в гостях чемно!

• Подобається Подобається x 3
  3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

господарі не тої віри. Собаки неправовірні. Як їх після цього можна поважати?!

4. Melody

Melody Well-Known Member

Золоте правило: в чужий монастир зі своїм уставом не ходять.

Але в Європу, на жаль, приїжджають не найкращі араби. Замість того, щоби шанувати звичаї і закони тієї країни, яка їм дала шанс на нормальне життя, починають ставити свої вимоги. Якщо так буде далі, їх можуть перестати "запрошувати в гості".

5. SerhijS

Я взагалі не розумію чому Европа так поводилася? Хоча з іншого боку европейсі пані хочуть пожити для себе тому не народжують дітей, аборигенне населення зменшується, а комусь требе працювати і не лише в офісах. Тільки ось в Европу приїхали не найліпші екземпляри. :)
    я думаю вони і своїх звичаїв не виконують. Так собі - теж мусульмане.
    Абсолютна не правильна позиція.

6. zet

zet Дуже важлива персона

Не только они, но и приехавшие арабы тоже хотят пожить для себя. иначе б дома остались из чуства патриотизма, например... Бросьте, в цивилизованном мире всегда меньше рожают, а в отсталом - больше. Это нормально, мир не вымрет от этого...
    Идеально, как в США, в среднем 2-3 детишек в семье, больше нет необходимости...

7. afterstep

тоді вони прийдуть зі зброєю - і візьмуть те, що їм належить.

8. afterstep

це не моя позиція - а позиція тих арабів, що приїздять сюди.

9. Melody

Melody Well-Known Member

А що поганого в тому, що жінка народить дитину тоді, коли вже чогось досягне в житті? Це ж для дітей ліпше.
    Населення Європи зменшується, але не все так погано, як деколи змальовують. Мене, наприклад, здивувало, коли я побачила, що шведки, які відомі зі свого фемінізму і емансипованості, мають по двоє, а дехто й троє дітей. Правда, потім з дітьми в декреті часто сидять чоловіки :)

В тому-то й проблема, Сергію, що араби до роботи не дуже охочі, особливо до важкої. Негри, китаці, слов"яни - всі іммігранти не цураються за кордоном важкої роботи. А араби, якщо й працюють, то тільки в своїх магазинах. Ну ще овочі на базарі продають.

• Подобається Подобається x 1
  10. afterstep

а також влаштовують масові виступи проти "європейців-ксенофобів, що недолюблюють арабів через те, що ті мусульмани"...

11. Melody

Melody Well-Known Member

Задля об'єктивності хочу розказати і про позитивний досвід спілкування з мусульманами.
    Був у мене колись знайомий з Єгипту. Працював у Львові рік чи два (щось на кшталт обміну досвідом). Походив з інтелігентної родини з Александрії. Батько був викладачем університету і мав дуже прогресивні погляди, які передав своїм дітям. Дві молодші сестри мого знайомого здобули освіту, працювали вчительками англійської мови. Бачила їх на фото - сучасні дівчата. Якби не легкі хустинки на голові, то й не подумала б, що мусульманки.
    Цей араб був цікавою і освіченою людиною, з ним можна було поспілкуватися на будь-які теми.
    Тепер він працює у Великобританії.
    Хотілося б, щоби саме таких мусульман було більше.

12. afterstep

власне нелюбов більшості мусульман до описаного вами типу - таких як ви описуєте, я теж зустрічав - родом правда були з Марокко - викликала дострокові вибори у Турції...

13. Черешенька

Черешенька Well-Known Member

Щодо арабів, то зустрічала різних. Моя добра знайома росла в Каїрі, бо батьки були там на роботі. І теж розповідає про двозначність поведінки певних осіб: є, справді, дуже віруючі люди, які чітко притримуються Корану, живуть богобоязливо і т.д. Але є і інші (кажу тут про чоловіків), які в магазинах, напр., нахабно чіплялися до неї, приставали і лізли, маючи обручки на пальцях і сім"ю вдома.
    Мене персонально дивує те, що араби найчастіше (спілкувалася з багатьма, мала і маю друзів і знайомих) добряче "наганяють" на Європу, що вона така зіпсута, гнила, язичницька, збочена. Але масово їдуть вчитися сюди, відкривають магазини чи невеличкі фірми і живуть "припеваючи". І ще одне, що різко впадало в очі, - нетерпимість до інаковірних, я не могла спокійно дискутувати на релігійні теми, бо аргументи не те що не сприймались, вони просто не допускались. Але то, звичайно, може бути суб"єктивним враженням. Пишу з того досвіду, що маю.

14. SerhijS

Мені також.
    Тому в Европі дуже потужний рух саме мусульман-европейців які бачать Іслам без окулярів традицій.
    Те саме стосується і Латинської Америки.

15. zet

zet Дуже важлива персона

В Египте светское государство, а не исламское...

16. afterstep

в Турції теж був "світський іслам" - але воно якось в "класичний іслам" не вписується - чадра та зброя, бомби на дітей - таким повинен бути шлях для правовірних...

17. SerhijS

Давайте не плутати м'яке з теплим.

А українець в очах північного сусіда має бути обвішаний салом та уквашений горілкою.

Це проблема і дуже серьозна проблєма. Причини якої лежать дуже далеко від релігійних настанов будь якої віри.

18. zet

zet Дуже важлива персона

Это одно целое и неотделимое до тех пор, пока государства не будут только светскими...

19. muhammad_islam

muhammad_islam Active Member

Ви не розумієте... В мене дружина носить хіджаб. Це важко у Києві. І зайва увага дуже заважає. Але вона це робить тільки заради Бога.

Це тому що ми вважаємо що всі пророки(Мир їм) приходили з закликом до Одного Единого Бога. Тобто з закликом до однієї віри, яка арабською називається Іслам.

20. zet

zet Дуже важлива персона

А мусульманка из Ирака в Киеве ходит, не выделяясь, как все...:shy:

а де твій аватар? :)