Жінка у різних релігіях

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем SerhijS, 3 тра 2007.

1. muhammad_islam

muhammad_islam Active Member

Відповідь: Жінка у різних релігіях

Можно по мисленню зрозуміти людину з якою спілкуєшся. Кожен оцінює по своєму рівню. Мусульмани(справжні, які притримуються Ісламу) живуть без понтів. Мусульманам байдуже, що ти про них думаєшь. Єдине що має значення для нас - це Воля Аллага!

• Подобається Подобається x 2
  2. muhammad_islam

...Мусульманках. Вони називаються "мусульманки".
    Шкода, що вцій програмі було стільки цікавого, а вас вразило лише це

3. muhammad_islam

До 385 р.(2всесвітній собор"догма про трійцю") більшість християн вірили у Єдиного Бога(арамейською"Еллаг"), не триєдиного. Згодом їх назвали єретиками(аріан та несторіан...)
    З приходом Ісламу Сирія, Палестина, Ліван та Ірак зустричапи мусульман, як як рятівників від Візантії. І 90% мусульман мають пращурів християн. Греки силою нав'язували "догмат про трійця" серед семітських християн. Тому семіти одразу пізнали у Мухаммаді пророка, який прийшов з роду Авраама, щоб повернути Единобожжя.

• Подобається Подобається x 1
  4. muhammad_islam

Де у новому заповіті Ісус (Мир Йому) каже: "Я Бог", або "Вклоняйтесь мені"
    Де Євангеліє від Бога, передане через Ісуса(Мир Йому) на арамейській мові - мові Ісуса? Ісус(Мир Йому) вчив арамейською.
    Чому на першому соборі у 325році(який організував Константин жрець мітри) були знищенні всі євангелія арамейською мовою? Та чому було обрано 4 євангелія грецькою?
    Чому учень Павла Лука,який ніколи не бачив Ісуса(Мир Йому), вважається найавторитетнішим євангелістом?
    Чому євангеліє від Іоана датується 100 роком, коли у 30 роках Іоан був вже не молодим.
    Чому єдине з "канонічних" євангелій арамейською мовою - євангеліє від Матвея у "каноні" в грецькому варіанті? Куди подівся орігінал?
    Один араб казав християнам: "Тих 1500 помипок та протиріч, які я знаю у Бібліі мені достатньо, щоб зрозуміти що вона від людини. Бо Бог не помиляється! А ви мені нагадуєте про одну арабську приповістку: "Дві людини посперечались, хто сидить на горі - баран чи орел. Вирішили подивитись ближче. Підходять. Тварина злетіла у небо. Перший каже: Летить, тобто орел! Інший каже: Навіть, якщо літає все одно баран..."

5. muhammad_islam

Сонце без тепла, то не сонце.
    Сонце без променів, то не сонце.
    Сонце без сонячного диску, то не сонце.
    Сонце має потребу у трьох компонентах.
    БОГ НЕ МАЄ ПОТРЕБИ!!!!!
    Якщо щось має потребу - це свідчить про створенність. Той хто має потребу, має також потребу у тому хто наділив цією потребою. Потребою наділяє Бог. Він Єдиний не має ні у чому потреби. Приписувати Богу потребу у сині та у батьку то абсурд...
    В тому євангелії, яке ви вважаєте істинним, описується про те, як Ісус(Мир Йому) молився Богу. Якщо ви стверджуєте, що він бог, то він молився сам собі... Та начебто ні. Але тоді з ваших слів, начебто Ісус(Мир Йому), це один бог, який вклоняється іншому. Теж безглуздя!
    Ви можете сказати: це не треба розуміти. Але я не можу вірити тому, що протиречить здоровому глузду!
    Я молюсь Богу, як це робив Ісус(Мир Йому). Чому я маю молитися Ісусу(Мир Йому), який в євангелії каже: "Я невсезнаючий"? Чому я маю вклонятися комусь, крім Того, Який все бачить, все знає і всім керує?

6. muhammad_islam

Досить атакувати Ісламську віру! Краще дізнайтесь про неї з авторітетних джерел, тобто від самих мусульман.

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Я теж вмію задавати запитання, у яких є вже готова відповідь.
    Іоан був взагалі юним в часі Ісуса, а помер у віці понад 120 років.

8. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ви перейшовши з християнства в іслам Біблію неуважно читали.
    В Євангеліях не раз є моменти, де Ісусові вклоняються і Він жодного разу не заперечив нікому. Ісус каже: "Я є Той, Хто є". У Старому Заповіті Бог нераз говорить: Я є Той, Хто є. Більше таких слів ніхто не казав і ніколи.

9. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ви би назвали ці джерела, якщо на них посилаєтеся....

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Хто Вам сказав, що "най"?

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Куди?

12. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ого, то напевно дуууууже авторитетний араб. Він завжди вирішує що від Бога, а що від людини, чи то просто у нього таке хоббі?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

А хто це вирішує у чому Бог має потребу, а в чому ні? Вам відомі Божі дорОги?

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

та ж сказано - самі мусульмани і є це джерело.

15. muhammad_islam

В Ісламі жінка має душу. А церква ще кілька сторіч тому не могла визначитись з цим питанням.
    У християнському світі жінка і все її майно - все належило батьку. А після весілля жінка та її майно належали чоловіку.

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

5 балів. Направду....

17. muhammad_islam

В арамейській та давньогрецькій мовах не має великої та маленької літер.
    А моє питання лишилось без чіткої відповіді. Я питаю, де у новому заповіті Ісус (Мир Йому) каже: "Я Бог", або "Вклоняйтесь мені"?

18. muhammad_islam

Ви можете навести мені приклад з Корану, що я помиляюсь?
    Марнч зусилля.
    Бо жінка має душу і найкращі в релігії першими увійдуть до Раю!

19. muhammad_islam

Так зазвичай роблять християни, коли вирішують що їм підходить з Біблії, ащо ні...

20. muhammad_islam

Навпаки, я Біблію читав уважно. Тому я мусульманин. Доречі я читаю її і зараз.

а де твій аватар? :)