Відповідь: Жінка у різних релігіях Можно по мисленню зрозуміти людину з якою спілкуєшся. Кожен оцінює по своєму рівню. Мусульмани(справжні, які притримуються Ісламу) живуть без понтів. Мусульманам байдуже, що ти про них думаєшь. Єдине що має значення для нас - це Воля Аллага!
Відповідь: Жінка у різних релігіях ...Мусульманках. Вони називаються "мусульманки". Шкода, що вцій програмі було стільки цікавого, а вас вразило лише це
Відповідь: Жінка у різних релігіях До 385 р.(2всесвітній собор"догма про трійцю") більшість християн вірили у Єдиного Бога(арамейською"Еллаг"), не триєдиного. Згодом їх назвали єретиками(аріан та несторіан...) З приходом Ісламу Сирія, Палестина, Ліван та Ірак зустричапи мусульман, як як рятівників від Візантії. І 90% мусульман мають пращурів християн. Греки силою нав'язували "догмат про трійця" серед семітських християн. Тому семіти одразу пізнали у Мухаммаді пророка, який прийшов з роду Авраама, щоб повернути Единобожжя.
Відповідь: Жінка у різних релігіях Де у новому заповіті Ісус (Мир Йому) каже: "Я Бог", або "Вклоняйтесь мені" Де Євангеліє від Бога, передане через Ісуса(Мир Йому) на арамейській мові - мові Ісуса? Ісус(Мир Йому) вчив арамейською. Чому на першому соборі у 325році(який організував Константин жрець мітри) були знищенні всі євангелія арамейською мовою? Та чому було обрано 4 євангелія грецькою? Чому учень Павла Лука,який ніколи не бачив Ісуса(Мир Йому), вважається найавторитетнішим євангелістом? Чому євангеліє від Іоана датується 100 роком, коли у 30 роках Іоан був вже не молодим. Чому єдине з "канонічних" євангелій арамейською мовою - євангеліє від Матвея у "каноні" в грецькому варіанті? Куди подівся орігінал? Один араб казав християнам: "Тих 1500 помипок та протиріч, які я знаю у Бібліі мені достатньо, щоб зрозуміти що вона від людини. Бо Бог не помиляється! А ви мені нагадуєте про одну арабську приповістку: "Дві людини посперечались, хто сидить на горі - баран чи орел. Вирішили подивитись ближче. Підходять. Тварина злетіла у небо. Перший каже: Летить, тобто орел! Інший каже: Навіть, якщо літає все одно баран..."
Відповідь: Жінка у різних релігіях Сонце без тепла, то не сонце. Сонце без променів, то не сонце. Сонце без сонячного диску, то не сонце. Сонце має потребу у трьох компонентах. БОГ НЕ МАЄ ПОТРЕБИ!!!!! Якщо щось має потребу - це свідчить про створенність. Той хто має потребу, має також потребу у тому хто наділив цією потребою. Потребою наділяє Бог. Він Єдиний не має ні у чому потреби. Приписувати Богу потребу у сині та у батьку то абсурд... В тому євангелії, яке ви вважаєте істинним, описується про те, як Ісус(Мир Йому) молився Богу. Якщо ви стверджуєте, що він бог, то він молився сам собі... Та начебто ні. Але тоді з ваших слів, начебто Ісус(Мир Йому), це один бог, який вклоняється іншому. Теж безглуздя! Ви можете сказати: це не треба розуміти. Але я не можу вірити тому, що протиречить здоровому глузду! Я молюсь Богу, як це робив Ісус(Мир Йому). Чому я маю молитися Ісусу(Мир Йому), який в євангелії каже: "Я невсезнаючий"? Чому я маю вклонятися комусь, крім Того, Який все бачить, все знає і всім керує?
Відповідь: Жінка у різних релігіях Досить атакувати Ісламську віру! Краще дізнайтесь про неї з авторітетних джерел, тобто від самих мусульман.
Відповідь: Жінка у різних релігіях Я теж вмію задавати запитання, у яких є вже готова відповідь. Іоан був взагалі юним в часі Ісуса, а помер у віці понад 120 років.
Відповідь: Жінка у різних релігіях Ви перейшовши з християнства в іслам Біблію неуважно читали. В Євангеліях не раз є моменти, де Ісусові вклоняються і Він жодного разу не заперечив нікому. Ісус каже: "Я є Той, Хто є". У Старому Заповіті Бог нераз говорить: Я є Той, Хто є. Більше таких слів ніхто не казав і ніколи.
Відповідь: Жінка у різних релігіях Ого, то напевно дуууууже авторитетний араб. Він завжди вирішує що від Бога, а що від людини, чи то просто у нього таке хоббі?
Відповідь: Жінка у різних релігіях А хто це вирішує у чому Бог має потребу, а в чому ні? Вам відомі Божі дорОги?
Відповідь: Жінка у різних релігіях В Ісламі жінка має душу. А церква ще кілька сторіч тому не могла визначитись з цим питанням. У християнському світі жінка і все її майно - все належило батьку. А після весілля жінка та її майно належали чоловіку.
Відповідь: Жінка у різних релігіях В арамейській та давньогрецькій мовах не має великої та маленької літер. А моє питання лишилось без чіткої відповіді. Я питаю, де у новому заповіті Ісус (Мир Йому) каже: "Я Бог", або "Вклоняйтесь мені"?
Відповідь: Жінка у різних релігіях Ви можете навести мені приклад з Корану, що я помиляюсь? Марнч зусилля. Бо жінка має душу і найкращі в релігії першими увійдуть до Раю!
Відповідь: Жінка у різних релігіях Так зазвичай роблять християни, коли вирішують що їм підходить з Біблії, ащо ні...
Відповідь: Жінка у різних релігіях Навпаки, я Біблію читав уважно. Тому я мусульманин. Доречі я читаю її і зараз.