Жінка у різних релігіях

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем SerhijS, 3 тра 2007.

1. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Відповідь: Жінка у різних релігіях

Ви про нашу країну чи шаріатську? Якщо в нас то вибір є, навіть в кафе при Ар-Раїді(ісламський центр в Києві), офіціанка не покриває голову, щодо шаріатської країні дійсно нема, але на Том світі, вона не пошкодує, що проживала саме там...

2. Melody

Melody Well-Known Member

Хіба має значення, в якій країні прожити? Шаріатські країни мають якусь перевагу перед Аллахом?

3. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Ні важливо, чи дотримувалась вона Закона даного Аллагом, тобто чи покривала голову...

4. zet

zet Дуже важлива персона

Неужто святость только в этом заключается? Ну не верю я в такую мелочность... Насколько я понимаю, то и мужчины должны в чалме ходить, только почему-то благополучно забыли об этом... ;)

• Подобається Подобається x 1
  5. Melody

Melody Well-Known Member

Мене теж це цікавить. Невже для Аллаха важливіші зовнішні вияви релігійності?

6. Forpost

Forpost Стоїк

народився природнім шляхом ,роди не ускаднені ,вага і ріст були більше норми,а свідком так і не став,але признаю єдиного бога Єгову

• Подобається Подобається x 2
  7. Melody

Melody Well-Known Member

А чому так і не стали? Бути пасивним віруючим легше?

8. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Найважче людині зрозуміти очевидне, чи не так?
    От Ісуса Христа, Бога-отця, ангелів європейці чомусь зображують не з чорною шкірою, і не з розкосими очима, правда? Як ви думаєте чому? А от якщо запитати негра як виглядає Бог, то думаю, що він скаже, що він чорний. А зображення Богів на Сході (Індія, Китай) чомусь дуже схожі зовнішньо на мешканців тих країн, і зовсям не схожі на негрів чи європейців. З чого б це? В чому ж причина?
    А причина в тому, що Бог це ніщо інше як просто уявлення людини про Бога. І кожен народ уявляє, що Бог схожий на нього. Саме тому можна сміливо стверджувати, що Бог має расу.
    Дуже просто – жиди їх гноблять як хочуть, точніше як їм дозволяє світова громадськість в особі США.
    Ні, це яскравий приклад вміло проведеної спецоперації суть якої полягала в тому, що князь-жид заставив своїх підданих прийняти нову релігію, а тих хто відмовився – просто фізично знищив.
    Чому ж не будемо вважати дурнішою? Ходити в спеку в чорному балахоні – хіба ж це ознака розуму?:D
    Красота. :8: Всі так хочуть жити!!!:8:
    Та просто в нас останнім часом клімат став жаркіший і голову напекло, от і подумав чоловік, що він в пустинях Аравії, ну а раз так – то треба іслам прийняти, бо ж в Аравії без ісламу небезпечно.:D
    Чом би й ні? Хороша національна традиція нашого народу. Хоча можна і простіше зробити – депортувати, та й все.
    Можна сказати точніше: в кожної людини (якщо вона дійсно людина, а не просто пожирач сала) настає період в житті коли вона розуміє, що світ трохи не такий, а може і зовсім не такий, як їй втовкмачували різного роду замполіти (батьки, святі отці, замполіти в армії, і т.д.). І здобувши певну освіту людина будує свою картину світу. При цьому досить часто виявляється, що вона зрадила "віру батьків".

9. SerhijS

SerhijS Well-Known Member

Я би ліпше сказав богобоязливість. Ну чому лише в цьому? Господь дав закон, ми маємо виконувати.
    Чому кримінальний кодекс ми маємо виконувати, а закон Бога ні?
    Так розумієте чи знаєте? Якщо розумієте то вас не правильно поінформували. А якщо знаєте то можна конкретно.
    Можу запевнити якщо це було так то ходили би. :)

10. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

Добре. Давайте тоді розглянемо фрагмент із книги Буття, де йдеться про випробування Авраама. Якщо Бог Всевідуючий, то Він знав наперед, що зробить Авраам. Але Бог витримав його у випробування до кінця і лише в останній момент зупинив його. За цей послуг Бог поклявся Аврааму поблагословити його потомство і в його потомстві всі народи землі.
    Тоді для чого це все було зроблено?
    Можливо для того, щоб навчити Авраама та інших, дати їм розуміння Божої сутності і сутності людини щодо Бога?
    Це неможливо зробити без Св. Письмо, бо звітам ми черпаємо свої знання.
    Ісус сказав: «Я і Отець- Одно, Отець у Мені, Я в Отці, Ніхто не приходить до Отця, як не через Мене». Це ї є доказом того, що Ісус Христос є Божою особою, бо що неможливо для чоловіка, те можливо для Бога. Чи можете ви самі себе притягнути до Бога? Чи може пророк себе притягнути до Бога? Це можливо лише Богові Ісусу Христу завдяки Його викупній Жертві, яка примирила людину і Бога!!! Крім того, про Його прихід у Ст.Заповіті є десятки пророцтв, які усі збулись в Ісусі Христі.
    Чиї слова викликають більшу довіру: слова Ісуса Христа та Його свідків, чи слова, висказані про Нього через 600 і 1900 років?

Знаєте, якщо у моєму домі мої гості будуть на мене неправдиво свідчити, тобто називати мене "невірною", то я не бажаю собі таких гостей. Нехай вони краще будуть моїми далекими сусідами.

11. tradakad

tradakad Well-Known Member

декілька питаннь:
    1) яка різниця в цьому контексті між Богом та Його сином?
    2) Бог та Його син - одне й те саме?
    3) якщо це дві частини чьогось , то що таке те щось, частинами якого є Бог та Його син?

12. tradakad

tradakad Well-Known Member

в кого саме не віруємо? в Бога чи сина, чи в двох одразу, чи в щось таке, частинами якого є Бог та син?

13. Мих

Мих Дуже важлива персона

Отець - це той Хто говорить, а Син - це Логос(Слово). Без Слова нічого не виникло. Отже І Отець і Син є Бог, як доречі і святий Дух, що є дією. Така суть Єдиного Бога.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

У сенсі Бога це нероздільно.

15. SerhijS

SerhijS Well-Known Member

А як розуміти ці висловлювання?

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

Не можу не поставити +1.

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Все вірно. Отець і Син єдині, тому Сам від Себе Ісус і не творив. Нема протиріч, а от наведені Оленею цитату ви не пояснили.

18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Вознесення Ісуса до Отця, а Ісус був БОГОЧОЛОВІКОМ. Тобто бувши Богом, він взяв на себе людську природу. Тому з цієї позиції нема протиріч.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Знову нема протиріч. Ісус знав точно, що цей юнак не знав з ким говорить, тому так і сказав.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Залишив Кого Сина, який став тілом, тобто будучи в людській подобі, в тілі. Ісус, будучи богочоловіком міг таке відчувати, нема протиріч.

а де твій аватар? :)