Жінка у різних релігіях

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем SerhijS, 3 тра 2007.

1. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Відповідь: Жінка у різних релігіях

Зет, серед мусульман, ходе такий жарт - Європеці, давно вже б прийняли Іслам, якби не вихідці з мусульманських країн :) Я вже казав, що в Європу не самі кращі мусульмани тікають, і вели кількість арабів, не прискорює, а пошвидшує ісламізацію Європи.

2. SerhijS

SerhijS Well-Known Member

Здається то було про Европу.
    Що ви маєте на увазі під цим?
    Якщо українці все більше стануть приймати іслам то ви їх на палі будете саджати? :)
    Мені також.

а хто проти?

• Подобається Подобається x 1
  3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Та й слава Богу, кращих мусульман в Європу просто не пускають - вони всі по аль Каїдах і Талібанах сидять...

4. zet

zet Дуже важлива персона

Как показывает опыт, то сами по себе люди из религии в религию не бегают...Если бы только ждали тех, кто сам прийдет к вам, а не за полы хватали...

5. SerhijS

Про це знає лише Бог.

6. zet

zet Дуже важлива персона

И Я! [​IMG]

7. Melody

Melody Well-Known Member

А якщо жінка не прийняла іслам, а народилася мусульманкою? Який у неї вибір? Вона навіть якби не хотіла дотримуватися правил, то все одно мусить.

8. Forpost

Forpost Стоїк

Ну если считать советский атеизм религией ,то перебежало пару миллионов.....но если по большому счету, то не бегают ,а вибирают...мужчины, а уж женщина как получится...пример тому белое братство ,аум сынрике,травоединие,недавно одна обьявилась на Форуме ,так сразу затюкали !!!!!!религиозная нетерпимость.....,а чтобы сказать что в голове букашкы у госпожи ,так нет....

9. Forpost

Forpost Стоїк

в неї такої глупої думки навіть не виникає,слава Аллаху

10. zet

zet Дуже важлива персона

откуда и куда? :)
    Шрек, религия - это только воспитание ...
    Осознанный выбор настолько редкий, что можно не учитывать... Страшно же то, что сейчас из всевозможных лабораторий выплеснулось, во-первых, способы психологического воздействия. Иначе б не состоялось то белое братство. Мало того, у нас не так давно в городе задержали банду, которая использовала это же психологическое воздействие для банального присванивания чужих денег.. Так что часто цели и способы одни и те же, только "надстройка" разная...
    А насчет мусульманства, то конечно будет отторжение этой религии, пусть скажут спасибо террористам. Вот буквально свежайшая новость по телеку, подготавливали смертников в мечети. В Италии, кажись..
    У нас полно своих проблем, зачем же нам еще и приобретать новые?

11. Forpost

Forpost Стоїк

а де наш Мих ,де традиційники,всі мовчать ,тому що теж вважають так я наша шановна zet . Скільки ведеться розмов ,дискусій, спорів ,всі залишаються на своїх точках зору.Але позіоціонуючи себе яко освідчені люди, ми повинні вже кінець кінцем розрізняти поняття релігії ,церкви ,віри ,обрядів що недавно аж з Швеції до нас прийшло,і виявилось що в Торонто та думка підтрималась.Але то що людина яко індивід ,має право вибору, то по-перш релігія то не виховання.віру а тобто Бога людина обирає сама собі.хто Люцифера ,хто Єгову .Мамону,Аллаха,Будду,Крішну........і тд

• Подобається Подобається x 2
  12. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Шреку, троха більше уваги до знаків пунктуації (розділових) та до оформлення тексту - і вага ваших дописів зросте ще більше ;)

13. SerhijS

Ви менше тєлек дивіться.
    Знаєте пошукав цю новину. Дійсно заарештували. Можливо так і було як написане. Просто від себе хочу додати трошки.
    Ги. А може відразу весь інтернет заарештувати? 90% підлітків можна заарештувати бо в кожного на компі можна знайти і не таке :).
    Мене можна заарештувати за зберігання «Інструкції бойової команди УНСО» яка в мене зберігається з 90 років.
    Хочете я вам в інеті знайду як виготовити ядрьоную бомбу? А вже про піротехніку та гази…
    Про відправлення зашифрованих повідомлень я навіть сміятися не буду.

Скажіть мені будь ласка, ви в своєму офісі будете виготовляти вибухівку готуючись до переговорів з конкурентом?

Хоча можливо все було не так як я думаю. :)

І ще.
    Шукаючі інфу про цю подію знайшо іншу, але мєня тєрзают смутниє сомнєнія що вона в тєлєк не потрапить.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Диву даюся, чомусь всі думають, що кругом всі ходять до церкви просто так "для годиться",а мені здається, що в основному всі, що в церкві є правдиві віруючі.

15. zet

zet Дуже важлива персона

Я и не сомневаюсь, что так и есть.. Только эти искренние, как правило, пришли в религию из семьи верующей столь же искренне...

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

маєте рацію. але не тільки.

17. Melody

Melody Well-Known Member

Шреку, а Ви свідком народилися чи виникла така "глупа думка" змінити свою віру? ;)

18. Melody

Melody Well-Known Member

Миху, так кажуть здебільшого ті, хто сам до церкви не ходить.

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

Мені також така думка приходила.
    Думаю, що тут є не одна життєва ситуація. У кожної молодої людини є період, коли ця людина не любить слухати батьків, бо вважають, що батьки вже себе вичерпали, відстали і нічого не розуміють. А треба ж жити по-новому, по-сучасному, а не застарими традиційними догмами.
    От з того моменту і починається блукання.
    Є ще багато інших причин, коли людина потрапляє у випробування і не витримує і сходить з дороги, яка веде додому.

20. Melody

Melody Well-Known Member

А який сенс говорити. Ви ж нас все одно не почуєте.

Не знаю, що там до Вас прийшло, але що нічого не дійшло - це точно. Загубилося десь по дорозі.

а де твій аватар? :)