Жінка у різних релігіях

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем SerhijS, 3 тра 2007.

1. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

Відповідь: Жінка у різних релігіях

??????????
    Мр.7:27-29 "А ця жінка грекиня була, родом сирофінікіянка.Вона стала благати Його, щоб із дочки її демона вигнав. А ВІн їй сказав:"Дай, щоб перше наїлися діти, - не годиться бо хліб забирати в дітей, і кинути щенятам!"А вона Йому в відповідь каже:" Так, Господи! Але навіть щенята їдять під столом від дитячих кришок". І Він їй сказав:"За слово оце йди собі, -демон вийшов їз твоєї дочки".

Так вимагає Божа справедливість і не нам про це судити.

Якщо б так було, то тоді жодна людина б не мала надії на рай і мусульмани у тому числі.

Він помилявся.

Омаре, у вашому серці я не маю і крихти сумніву. Але чи ви можете відповісти за усіх мусульман?

Лук.11:9 "І Я вам кажу: просіть, - і буде вам дано, шукайте, - і знайдете, стукайте, - і вам відчинять!" А те, що прохання мають бути з вірою, то наразі не маю цієї цитати.

• Подобається Подобається x 1
  2. tradakad

tradakad Well-Known Member

приведіть будь ласка мої слова де я "агітую".

не приписуйте мені те, що я не роблю Ж) Ви перша сказали - "ждите бикини" та "ждите експансию" - так хто кого агітує? :)

"личко" показувати не заборонено..

а це до чього тут та як пов"язано з моїми словами?
    свободи якої? бути не в шлюбі чи про що Ви?

для мусульманина немає людей ближче "людей писания" після мусульман зрозуміло...

3. Melody

Melody Well-Known Member

На вулиці шалена спека... Коли бачу в таку погоду жінок-мусульманок у хіджабах, хустках та ін., мені їх по-людськи жаль. Мені спекотно навіть у легеньких сукнях. І виникає в мене запитання: чому традиційний одяг носять тільки мусульманські жінки, а чоловіки ходять у сучасних джинсах і сорочках з короткими рукавами?
    Це запитання без жодного злого умислу. Просто мені справді цікаво, чому так є.

• Подобається Подобається x 2
  4. Мих

Мих Дуже важлива персона

мо, тому, що жінкИ більш релігійні, нє?

5. Мих

Мих Дуже важлива персона

Омаре, Ви так ніби й не читали Біблії. Олена_UA гарно пояснила.

6. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

А ви послухайте! Бо Бог це є ніщо інше як наша система уявлень про ЩОСЬ, природу чого ми ніколи не дізнаємось . А раз так, то в кожного народу ця система уявлень є своєю (за виключенням споріднених народів, таких як українці і білоруси, наприклад). Тобто: Бог має національність!

Візу отримувати не потрібно, але коли людина вірить в чужоземних богів, то тим самим вона ставить себе в підпорядкування представникам тих народів в чийого бога вона вірить.
    Приклад: християни і мусульмани завжди будуть в підпорядкуванні жидів, оскільки християнство і іслам є похідними від іудаїзму релігіями.:naci:

ЩоООО? Невже таке є? Чих чудіщ наші беруть замуж? Боже ж ти мій!!!:8:

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

кабмінере, ну не можна ж так, я чуть з крісла не впав.

8. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Так наведь історичний приклад. Заявити можна все що завгодно.
    Процитувати можна все, що завгодно, Ви мені наведіть конкретний приклад, як людство змінилось, в кращу сторону, за ці 2000р.
    Ха, так з цього і починати потрібно було. Знаєте коли я зрозумів, що Християнство, не істинна релігія? Коли побачив, що такі чудові слова Ісуса(ас), що так сильно врізались мені в серце, насправді пусті. Не може людство любити свого ворога, та підставляти щоку, окремі люди можуть, а вцілом не може. Покажіть хочаб одну країну, за 17 віків, з часу коли Християнство робиться державною релігією, де в законодавстві було прописано прощати злодія 70 разів по 7! Дивно, 100% населення християни (тут вже на таких як я, кивати не потрібно) а виконати, цю заповідь не можуть. Чому ж Бог не допоміг своїм вірним чадам, створити бодой одну державу де б жили повністю по Євангельским заповідям? Для мене відповідь очевидна, а для Вас?
    Педро, це вже банально... Хіба моменті, коли одні християни вирізали других менше? Я не буду навіть казати наприклад про Середньовічя, візьмеме для прикладу ранє Християнство, ось цитата з Амміана Марцелліна, про вчинок імператора Юліана:
    Скажіть хто завів їх до цього?

9. Омар Люлька

Дорогий брате, вони ж все одно в це не повірять... Ти ж пам'ятаєш аяти з Корану, при яких умовах вони стануть нами задоволені?

10. Омар Люлька

Шановна Мелоді, так вони і не повині в таку спеку розгулювати під сонцем, а повині лежати в легеньких сукнях вдома, їсти фрукти та користуватись послугами кондиціонеру, в той час як чоловік в сучасних джинсах і сорочках з короткими рукавами, заробляти гроші, щоб забезпечити їм таке життя.

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

та нуууу. як, скажімо іслам підпорядковується жидам? скажімо в Палестині.

12. Омар Люлька

Я трохи про другий момент, Матв 15:21-28
    Так саме Бог, в Корані, використовує слово "кяфір", Ви ж Його судите!
    Олено, а не могли б Ви ці слова обгрунтувать? Тільки без цитат з Біблії, будь ласка, бо вона в цьому питанні, не являється для мене авторитетом.
    Ні
    Звичайно не можу. А Ви можете стверджувати, що християни з більшой повагой відносятся до мусульман, ніж навпаки?

13. Омар Люлька

Миху так в тому і справа, що Біблія, така книга що кожен в ній побаче те що схоче, скількиб ти її не читав... Один прочитає, як Ісус(ас) просе, щоб його благим не називали, або момент коли він молиться Богу(!), та скаже Ісус(ас) не Бог, а другий прочитає як йому ноги волоссям витирають і скаже, він Бог і тд.
    А відповідь Олени, завжди Вам буде подобатись більше, ніж моя тут дивного нічого не має.

14. Омар Люлька

З їхньої логіки, не тільки національність, а й расу... блакитноокі арійці...

15. Омар Люлька

Якщо народ відрікається від богів, це яскравий доказ, що це ложні боги....

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

так воно і є. Ця книга не кожному відкрита.

17. Омар Люлька

Миху, він скаже, що там одні жиди б'ють других. Ви що перший раз з расистом дискутуєте?

18. Melody

Melody Well-Known Member

Дякую за відповідь :)

Ех, я би померла від нудьги, якби все літо сиділа вдома.

19. zet

zet Дуже важлива персона

Только не говорите, что у всех получается заработать на такую жизнь... Или что женщины только в квартирах сидят и все... Хорошо, если все хорошо в семье. В счастье все хорошо, но в счастье в любой религии хорошо.Так и в наших дружных семьях все хорошо. А что если не сложилась семья? Только не выдумывайте, ладно? Учтите, что с мусульманками я тоже общалась. И с теми, кто из мусульманской семьи и с "новонаверненими"..Видела и такое: муж самодур редкий, а ей бедной идти некуда, т.к. необразована и на жизнь не сможет заработать ни себе, ни ребенку.. Так и заглядывает в глаза, как побитая собака, ловя взглядом, что б не ударил чем-нибудь. И домой из Украины она ехать не хочет,т.к. хочет ребенка здесь выучить и дать здесь образование. Да и боится ехать домой, т.к. родители от самодура-то заберут, но сына же с ней не оставят и сам он сына воспитывать тоже не будет. Бросят мальца у стариков его в селе. Ужастная женская судьба в вашей религии, господа.

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Нє, всьо розумію, але щоб Бог мав національність....

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)