Жінка у різних релігіях

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем SerhijS, 3 тра 2007.

1. Melody

Melody Well-Known Member

Відповідь: Жінка у різних релігіях

Теж так вважаю. Цікаво було б почути їхню думку. Я, наприклад, зовсім не знаю, як ставляться до жінки буддисти?

2. Омар Люлька

Омар Люлька Well-Known Member

Кажуть, що поважають, але найкраще на що жінка може розраховувати, це в наступному житі народитись чоловіком :)

3. zet

zet Дуже важлива персона

Чи мені вже свою якусь релігію заснувати.. Теж буду казати, що поважаю чоловіків .... А якщо чесно, то не розумію я цього. Чого я повинна поважати чоловіка, бо він чоловік. Або жінку, бо вона - жінка. Я можу поважати, або не поважати тільки конкретну людину. Й мені при цьому байдуже чоловік то, чи жінка...Мало того, я ще й нагло очікую й до себе такого ж ставлення, за тими же критеріями.

• Подобається Подобається x 1
  4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Лама Оле Нидал и женщины в буддизме

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Женщина в Буддизме

6. Омар Люлька

Ліліє Оле Нідал, відомий ісламофоб. І до речі не всі буддисти, його за ламу вважають, читав на одному форумі, про це від буддиста... Але на всякий випадок перепитаю, чи може жінка дістатись Нібани...

7. Мих

Мих Дуже важлива персона

Запросто могла. Але вона сильно вірила, Ісус допоможе, тому так сказала. А що до того, що Ісус прийшов не лише до ізраїльтян говориться декілька разів у НЗ.

8. Омар Люлька

Невірю(с)Станіславський.
    Якщо вона хотіла врятувати свою дочку, то немогла носом крутити... А інакше яка ж вона мати?
    А на рахунок, що він(ас) прийшов не тільки до Ізраїлю, наведіть цитати, апостоли про це точноне знали.

9. Мих

Мих Дуже важлива персона

та яке носом крутила, вона вірила і намагалася будь-яким способом впросити Ісуса. Що до цитат - зараз.

10. Мих

Мих Дуже важлива персона

Матвія 28
    19 Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в Ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа,
    20 навчаючи їх зберігати все те, що Я вам заповів. І ото, Я перебуватиму з вами повсякденно аж до кінця віку! Амінь.

11. Doc.

Doc. Well-Known Member

Десь тут Каббалісток зустрічав, так от Тора пише, що жіноча душа не в стані наповнити себе, виправити, а тільки в приналежність до мужчини...:cool:

12. zet

zet Дуже важлива персона

Це тільки тому таке написано, що й ту Тору теж чоловіки переписували... Хто зна що там було в оригіналі... ;)

13. Forpost

Forpost Стоїк

тіьки до Їзраїлю,до моменту розпяття , далі по тексту НЗ

14. tradakad

tradakad Well-Known Member

до речі - якось все забував про це запитати - саме за "далі по тексту НЗ" - по якому заме тексту? по якому саме Євангелію? якщо не помиляюсь - різні Євангелія достатньо по різному описуюь те, що відбувалося саме після розпяття...

до речі - можу й процитувати..

15. tradakad

Ассаламу алейкум , ахий!

я б сказав - то не молитви, а поминання.

16. tradakad

а це не домислення? чи казав про це Іса (мир йому), чи це Ваша особиста думка?

Пробачте, будь ласка, так Ви ж казали , що Ісус (мир йому) і є Бог? Він що дав мир нам між людьми та самим собою?

це не наїзд - мені просто цікаво, як це Ви суміщаєте в своєму світогляді?

17. tradakad

я процітую декілька записів, бо вони стосуються одногой того самого

1)
    2)
    3)
    тепер поясню. згідно Корану мусульмани можуть брати дружин з середи "людей Писания" тобто з християн чи юдеїв.

і жінці не обов"язково приймати Іслам, хоча й бажано.

те, що жіка ОБОВ"ЯЗКОВЛ має змінювати свою віру є один з стереотипів (помилкових стереотипів) стосовно Ісламу. таких як паранджа, обов"язкові 4 дружини та таке інше...

18. tradakad

так араби чи мусульмане? не плутайте "теплое и мягкое"... афганські жінки чадру носять - і знов таки - до чього тут Іслам? м"яко кажучі - це "подмена понятий"...

19. tradakad

Іноземного Бога - такого ще не чув LOL

може ще й візу потрібно отримати , щоб в Нього вірити? :)

20. Олена_ua

Олена_ua Well-Known Member

Якби ви були християнином, то ви б знали, що "по вірі твоїй дасться тобі".
    Тому тут немає жодних домислів.

Із самого початку свого служіння Ісус говорив, що Він прийшов у цей світ, щоб понести на Собі гріхи світу. Його турботою було примирення світу з Богом. Саме це Він і зробив, принісши Себе у жертву. Ів.14:6 «Я – дорога, і правда, і життя. До Отця не приходить ніхто, якщо не через мене».В Ісусі Бог пропонує спасіння усім і не дає ніякого іншого шляху. Ів.3:16-17 «Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, але мав життя вічне. Бо Бог не послав Свого Сина на світ, щоб Він світ засудив, але щоб через Нього світ спасся.»

а де твій аватар? :)