Відповідь: Жінка у різних релігіях Теж так вважаю. Цікаво було б почути їхню думку. Я, наприклад, зовсім не знаю, як ставляться до жінки буддисти?
Відповідь: Жінка у різних релігіях Кажуть, що поважають, але найкраще на що жінка може розраховувати, це в наступному житі народитись чоловіком
Відповідь: Жінка у різних релігіях Чи мені вже свою якусь релігію заснувати.. Теж буду казати, що поважаю чоловіків .... А якщо чесно, то не розумію я цього. Чого я повинна поважати чоловіка, бо він чоловік. Або жінку, бо вона - жінка. Я можу поважати, або не поважати тільки конкретну людину. Й мені при цьому байдуже чоловік то, чи жінка...Мало того, я ще й нагло очікую й до себе такого ж ставлення, за тими же критеріями.
Відповідь: Жінка у різних релігіях Ліліє Оле Нідал, відомий ісламофоб. І до речі не всі буддисти, його за ламу вважають, читав на одному форумі, про це від буддиста... Але на всякий випадок перепитаю, чи може жінка дістатись Нібани...
Відповідь: Жінка у різних релігіях Запросто могла. Але вона сильно вірила, Ісус допоможе, тому так сказала. А що до того, що Ісус прийшов не лише до ізраїльтян говориться декілька разів у НЗ.
Відповідь: Жінка у різних релігіях Невірю(с)Станіславський. Якщо вона хотіла врятувати свою дочку, то немогла носом крутити... А інакше яка ж вона мати? А на рахунок, що він(ас) прийшов не тільки до Ізраїлю, наведіть цитати, апостоли про це точноне знали.
Відповідь: Жінка у різних релігіях та яке носом крутила, вона вірила і намагалася будь-яким способом впросити Ісуса. Що до цитат - зараз.
Відповідь: Жінка у різних релігіях Матвія 28 19 Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в Ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа, 20 навчаючи їх зберігати все те, що Я вам заповів. І ото, Я перебуватиму з вами повсякденно аж до кінця віку! Амінь.
Відповідь: Жінка у різних релігіях Десь тут Каббалісток зустрічав, так от Тора пише, що жіноча душа не в стані наповнити себе, виправити, а тільки в приналежність до мужчини...:cool:
Відповідь: Жінка у різних релігіях Це тільки тому таке написано, що й ту Тору теж чоловіки переписували... Хто зна що там було в оригіналі...
Відповідь: Жінка у різних релігіях до речі - якось все забував про це запитати - саме за "далі по тексту НЗ" - по якому заме тексту? по якому саме Євангелію? якщо не помиляюсь - різні Євангелія достатньо по різному описуюь те, що відбувалося саме після розпяття... до речі - можу й процитувати..
Відповідь: Жінка у різних релігіях а це не домислення? чи казав про це Іса (мир йому), чи це Ваша особиста думка? Пробачте, будь ласка, так Ви ж казали , що Ісус (мир йому) і є Бог? Він що дав мир нам між людьми та самим собою? це не наїзд - мені просто цікаво, як це Ви суміщаєте в своєму світогляді?
Відповідь: Жінка у різних релігіях я процітую декілька записів, бо вони стосуються одногой того самого 1) 2) 3) тепер поясню. згідно Корану мусульмани можуть брати дружин з середи "людей Писания" тобто з християн чи юдеїв. і жінці не обов"язково приймати Іслам, хоча й бажано. те, що жіка ОБОВ"ЯЗКОВЛ має змінювати свою віру є один з стереотипів (помилкових стереотипів) стосовно Ісламу. таких як паранджа, обов"язкові 4 дружини та таке інше...
Відповідь: Жінка у різних релігіях так араби чи мусульмане? не плутайте "теплое и мягкое"... афганські жінки чадру носять - і знов таки - до чього тут Іслам? м"яко кажучі - це "подмена понятий"...
Відповідь: Жінка у різних релігіях Іноземного Бога - такого ще не чув LOL може ще й візу потрібно отримати , щоб в Нього вірити?
Відповідь: Жінка у різних релігіях Якби ви були християнином, то ви б знали, що "по вірі твоїй дасться тобі". Тому тут немає жодних домислів. Із самого початку свого служіння Ісус говорив, що Він прийшов у цей світ, щоб понести на Собі гріхи світу. Його турботою було примирення світу з Богом. Саме це Він і зробив, принісши Себе у жертву. Ів.14:6 «Я – дорога, і правда, і життя. До Отця не приходить ніхто, якщо не через мене».В Ісусі Бог пропонує спасіння усім і не дає ніякого іншого шляху. Ів.3:16-17 «Так бо Бог полюбив світ, що дав Сина Свого Однородженого, щоб кожен, хто вірує в Нього, не загинув, але мав життя вічне. Бо Бог не послав Свого Сина на світ, щоб Він світ засудив, але щоб через Нього світ спасся.»