Жінка у різних релігіях

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем SerhijS, 3 тра 2007.

1. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Відповідь: Що робити з ісламом?

Моя думка тут така:
    я виходжу заміж за чоловіка і саме його жінкою я залишаюся. Я не виходжу заміж другий раз, коли з'являються діти. А багато жінок виходять (психічно) заміж за своїх дітей. І від того діти дуже мучаться. Дитині набагато краще, якщо вона бачить, що для мами - перша любов то татко, а вже тоді дитина. І егоїзм у дитини не розвивається, і татко спокійний, і у мами психіка впорядкована. Моє спостереження таке, що багато жінок навмисне узалежнюють своїх дітей від себе, аби їх діти не могли без них прожити. Такі жінки, коли їхні діти таки відходять (влаштовують своє життя, мають свою сім'ю), залишаються потім дуже самотніми, бо виявляється, що біля них уже не чоловік, за якого вийшла колись заміж, а цілковито чужа людина. А чому? Бо занедбали своє подружжя. Діти - то не центр нашого життя.
    Ще одна проблема: коли чоловік і жінка не говорять про свої проблеми, образи, то жінка (на жаль, то виходить цілком природньо) концентрується на дітях, а чоловік на роботі та на собі. Ініціатором таких розмов має бути жінка, вона повинна запропонувати отаке обговорення, бо все недоговорене осідає десь глибоко, але при кожній наступній сварці випливає з новою і новою силою.

Зето, ви не подумайте, що я то до вас пишу. То загально. З моїх спостережень. Просто люди схильні шукати вину в іншій особі. І в тому є рація, але спершу вину треба у собі побачити, а вже тоді іншу особу винити.

Я проти того, аби потреби дітей ставилися на перше місце. Діти є на рівні з потребами батьків. То і їм буде корисніше, якщо вони будуть розуміти, що мама має свої потреби також. В Україні, що бачу, то це те, що жінка сама вчить своїх дітей та чоловіка, що її потреби невадливі, а потім нарікає, що вона нікому не потрібна. А проблема виникла з того, що вона дуже хотіла всім услужити і пожертвувала собою. Виникає то зовсім не з любові чи жертовності жінки, а з її егоїзму, бо вона чекає, що її за то будуть на руках носити. Про себе треба дбати самій і навчити тому своїх у сім'ї, тоді у всіх все буде нормально і всі будуть у повазі.

• Подобається Подобається x 2
  2. zet

zet Дуже важлива персона

Є люди, котрі не схильні обговорювати свої проблеми. За характером це частіше зустрічається у чоловіків. Вони думають, що то тільки чоловіча справа. Інколи просто набрида пробиватися крізь стіну. У всьому іншому ви праві, але помиляється той, хто надіється що коханий (або кохана) зміниться з часом на краще. Краще всього живуть ті пари, які багато спілкуються один з одним на усі теми, а не тільки - дім, діти...
    Тому, до речі, задумуюсь. Про що може спілкуватися з чоловіком день у день мусульманка, якщо її світ закритий фактично у 4-х стінах... Що там може бути цікавого для жінки, котра ще раніше звикла до волі (не до розпусти. а саме до волі)?

• Подобається Подобається x 1
  3. SerhijS

SerhijS Well-Known Member

А у Вас з цим проблэми?

4. zet

zet Дуже важлива персона

Вже нема.. :)

5. SerhijS

6. Liliyah Romanova

Відповідь: Жінка у різних релігіях

Бачите, якщо домовитися про щось, але так твердо домовитися. І усвідомити собі (то обох стосується), що сім'я, то спільна справа, яку треба розвивати, як власний бізнес, аби вона була успішною.
    До того саме жінки схильні.
    Як казала мені моя свекруха: "Я тобі чоловіка не виховала, то хоч сама собі його перевиховаєш". Аякже!

• Подобається Подобається x 2
  7. Liliyah Romanova

А ти не думав про кровозмішання?

8. zet

zet Дуже важлива персона

з ким же таким страшненьким? Чому у інших народів від кровозмішання люди гарні виходять, а саме у Європі результат страшненький?

9. Liliyah Romanova

Та ну. Від кровозмішання якраз уроди виходять. І психічні також. І де у нас кровозмішання?
    Може, ми по-різному розуміємо слово кровозмішання?

10. SerhijS

Просто почитайте «МОЛОТ ВІДЬОМ».
    http://www.krotov.info/acts/15/3/molot00.html

11. SerhijS

Де Ви таке прочитали?

Якось дивився альбом про монаршу родину Королівства Бельгія, і звернув увагу та і всі помітили хто дивився, що останнє покоління з дуже незвичними рисами обличчя:sad:

12. zet

zet Дуже важлива персона

Мабуть що так, по різному.. Я навчалася у ВУЗі, то у нас багато було іноземців. Деякі повиходили й заміж за арабів, болгар. Дітки ж вийшли дуже-дуже гарними. На нашій же територіїї, то багато було німців, татар, греків, болгар та ін. - цілими поселеннями. Навіть та Трипільська культура ближче до вірменської (це вже за реконструкцією зовнішності по кістяку встановили). Звичайно, що нас було більше, але й ті люди теж нікуди не виїхали, а тут з часом переродичалися...

13. Liliyah Romanova

Зето, кровозмішання - то шлюб в одній родині, з двоюрідними і т.п.
    Те, що ви кажете, то трохи інше.

14. Forpost

Forpost Стоїк

Leviticus 20:14 А хто візьме жінку й матір її, гидота це, в огні спалять його та її, і не буде кровозмішання серед вас

15. Forpost

Forpost Стоїк

да далек Кременчуг от теологии уж извините

16. Forpost

Forpost Стоїк

Ви точно мій син.....я йому кажу в українській мові слово" стіл "означає стіл,а він каже :"ми по різному розуміємо слово "стіл".Дегенеративні фільологи так запудрили молоді мозги ,що можна оцінювати то як ідеологічну диверсію.Раніше ЕПТВМ було ЕПТВМ ,а тепер не відомо що...

17. Liliyah Romanova

Ну, ви маєте рацію. І ваш син має рацію. Але він перекрутив одне. Ви не по-різному стіл розумієте, а різні столи маєте в уяві. ;)

18. zet

zet Дуже важлива персона

Отакої, а що у Європі дозволялося женитися на рідних? Я думала, що то тільки у євреєв двоюрідні брати й сестри могли оженитися....

19. Liliyah Romanova

Зето, ви що, серйозно??? У всіх аристократів це було. І тих, хто під них косив.

20. zet

zet Дуже важлива персона

та скільки там тих було аристократів у % -му відношенні до всього народу не більше, ніж у нас...
    Це все не дуже пояснює факту миловидності слов'янок у порівнянні з Заходом... дивно, все одно й не дуже зрозуміло...

а де твій аватар? :)