наскільки пам"ятаю курс зоології, найпростіші організми пбрунькуються і почуваються прекрасно ніхто мені цього не говорив, учені стверджують.. питання не про мене, а про жінок-священиків... а ваші висновки про правоухилених і лівоухилених суперечать здоровому глузду. пробачте, звичайно... але я писав про фізіологію в поєднанні із психологією, про Христа не було ні слова, що мало би свідчити про універсальність такого принципу роботи головного мозку як у християн, мусульман, католиків, синтоїстів зоостристів, так і в представників племен із ллісів амазонки, які поклоняються гігантським мурахам до речі, ви обережніше зі словом "конфесія", бо воно не зовсім дорівнює у значенні тому, що ви описали вище.
у Бібліє і фізика, психологія і фізіологія і навіть хімія........ от взяв і приснився Менделелеїву перший елемент водень. 2Петра 3:4-7 4. и говорящие: где обетование пришествия Его? Ибо с тех пор, как стали умирать отцы, от начала творения, всё остается так же. 5. Думающие так не знают, что вначале словом Божиим небеса и земля составлены из воды и водою: 6. потому тогдашний мир погиб, быв потоплен водою. 7. А нынешние небеса и земля, содержимые тем же Словом, сберегаются огню на день суда и погибели нечестивых человеков. _______________________________________________________________________________________________ а щодо священника-жінки то чоловік був створений першим а жінка ж другою(для чоловіка) та ще й принесла смерть . тому ніяким священником ніяк не виходить.. такі теми треба набратись сміливості щоб піднімати...(((( ( шоб не було оффтопу))))))
Та можна то щастя і чоловікам лишити, тож їх чи не остання можливість стверджувати шо вини розумніші, мудріші, стриманіші....і т.д. А церква вважає що жінка не може бути священником швидше за все тому, що Христос був чоловіком... певне ті учені шо таке стверджують теж чоловіки...
кажуть, шо нє... є там і жінки... погоджуються, проводили детальний аналіз принципів роботи кори головного мозку
Чудово. От так відразу би і писали. Чіткіше треба висловлювати свої думки і формулювати гіпотези, щоб не довелось вас кожного разу "наводящими" до теми вертати.
Я Вам скажу навіть більше: якщо Христос справедливий, то друге пришестя повинно бути в образі жінки. Така собі Єва Христос, щоб ніхто не посмів звинувачувати жінок в своїх власних бідах. Я чітко висловися чи ні?
Тобто ви допускаєте друге пришестя? А якщо ви ділите по статі. То треба згадати, що в жінок є Богородиця. До речі, мені здається, що коли є об’явлення (такі як в Меджугор’ї), то об’являється як раз Богородиця.