Чорний -чому стріляли у вашому повіті? -Та балувались пацани, проводили розвідку боєм! А як палатки? -Та Бог з ними, трохи з рибою переборщили!, зате юшки на весь генералітет вистачило!!!
-діду, як вам живеться за незалежності? -ох і добре синку! -то як? -бачиш ангар ракетної бази! що москалі покинули? -ну -там я тримаю картоплю на зиму, ось в тому моркву, а там капусту. - а той ангар, що на колодку зачинений? -тю, та той ще робочий, я його нікому непоказую!
Мамо, я той-во! Що скотина, ти недороблена? Будеш і далі кров з мене пити, ще-й знайдуху мені приведеш? Та, що Ви мамо, я добровільно! Паскуда Ти і твій батько курвий син! Та я в УПА записався! Ой горенько моє, чи я Тебе не породила? Синочку?
Миколо, а як-би в казан з картоплею та гранату? Ото москалі -б настрахались! А якщо дві? Ото -б обісрались!
Дід Пантелеймон,ви, мабуть файний вояка були. Ось нагород так багато маєте? -Ось хрест від Коновальця, а Цей від Бандери, Срібний від Шухевича! -а жовта зірочка? -а це за роботу в паспортному столі!
Ти хто по національності? Йой, вуйку Петро, та я онук вашої Явдохи! А це хто? А це Андрійко, син нашої учителькі із Пскова! Ну то не грайтесь діти у війну!
Пане хорунжий, там у ярку москалі засідку зробили, ну там де калина розцвіла! Почекаємо,поки москалі не висунуться!
Петре, йдемо завтра за грибами? Та поліцай культявий казав, що СС іде до лісу, Ну то йдемо на риболовлю до моста!
Андрію, скільки патронів залишилось? Два. А москалів скільки? Три! То підрань одного, далеко незайдуть!
Петре, щось поїзди зачастили до Києва???!!! ---------- Додано в 15:55 ---------- Попередній допис був написаний в 15:26 ---------- Ось ти думаєш, таке просте слово -казніть? Легше розстріляти, чим вимовити!
Копати треба, а не барикадуватись! ---------- Додано в 13:42 ---------- Попередній допис був написаний в 13:16 ---------- Йване, Леніна побили і продають! -за скільки?