Дорогий зятю, Ти навіщо свою дружину, мою дочку відлупцював? Эх, батя: Ты-ведь в "ястребках" был! Чого запитуєте? ---------- Додано в 17:13 ---------- Попередній допис був написаний в 15:15 ---------- прокляті бандерівці, знову в російський огород каміь кинули!
— Куме!!! — Га? — Хто там у тебе верещить? — Та, москаля спіймали, вбивати будемо! — То я прийду допоможу, щоб швидше було! — Приходь, але швидше не треба! Хіба ж ми стаханівці?!
Хлопці, завтра в бій! НКВС дозволило привітати жінок! -А чому в бій??? - Бо не всі жінки згодяться!!!
в схроні Іване, москалі оточили весь ліс. Як Ти гадаєш, нас повісять, чи розстріляють? Нах нас з тов добудут!!! ---------- Додано в 00:23 ---------- Попередній допис був написаний в 00:15 ---------- Стефко! чого твій Павло все до лісу ходить? Та твій лейтенант, Одарко, взагалі з хати невиходить! ---------- Додано в 00:35 ---------- Попередній допис був написаний в 00:23 ---------- Іване, я вчора в нашій стодолі знайшла кулемет! От дурепа, вчора ти знайшла в стодолі сіно! ---------- Додано в 00:47 ---------- Попередній допис був написаний в 00:35 ---------- Дедушка, дедушка біля почти вивісили жовто-блакитній флаг! Во - бандерівське поколєніє! ---------- Додано в 00:56 ---------- Попередній допис був написаний в 00:47 ---------- Цьоцю, а в селі німці є? Та є! А фашисти?
Конец 80-х автобус с московскими туристами едет по Западной Украине на заправке в дверь автобуса заходит усатый дядька с "бендеровскими" усами, с автоматом, смотрит на всех угрюмо и грозно спрашивает: "Котра година" . Все сидят зашуганые только негр один вскочил: "Дванадцать годин, вiсiмнадцать хвилiн, дядьку". В ответ: " Да ти сiдай хлопчiк, чi я не бачу шо ти не москаль".
-Все Митьку , завтра опівдні побачимось біля кривої берези! ...а коли коли? Та ти що, придурку ранок від полудня не відрізниш? ---------- Додано в 17:32 ---------- Попередній допис був написаний в 17:19 ---------- -вісім..- Рядовий Бевзко! в карабін входить лише сім набоїв! і заберіть сімейну фотографію з приклада зброї!!! ---------- Додано в 17:42 ---------- Попередній допис був написаний в 17:32 ---------- Гер Гюнтер, чому нас з Наталкою -розстріляти? нам, лишень по 17? Дай вам по 18, то я засраюся вас по горах виловлювати! ---------- Додано в 17:52 ---------- Попередній допис був написаний в 17:42 ---------- Дорогенька моя Зося! В сорок першім було добре, а тераз в 43 негоже! Заставляють хліб баварський їсти!
Іване, де твої брати? - один в совєтах, інший в поліцаях! - а ти чому тут? - Казали мама: може хоч хтось виживе?