Гндзю, тотам під загатою совєтська міна лежить. Притисни нею бринзу, а як будеш пироги ліпити, то я запал викруну!
Йде чота упівців по лісі. Чують щось в кущах шарудить. Вони туди, а там хтось сидить. — Ти що тут робиш? — Я грібочкі собіраю. — А ти що їх тут садив?!!
Брянськ і Смоленськ здадуться без бою, бо там свої. А підмосковні рови ми сиром закладемо і німецького газу напустимо!
Помирає старий Бандерівець. Кличе онука до себе: - Внучку! Внучку, а шо то таке чорніє в куточку? То не москаль часом? - Нііііі, то чорний рояль! - Аааа… А шо то біліє в куточку? То не москаль? - Нііііі, то білі клавіші від рояля! - Внучку, а з чого вони зроблені тоті клавіші? - Зі слонової кості, дідусю! - БІДНИЙ СЛОНИК!!! Його москалі також замочили…))
Рядовий Покладимед, я сказав СТРУНКО! -Пан хорунжий шуткують? Я бля...ю твою ма... што три года дарам учился?
Так, Пшевлоцький, як опинились у лісі? Та з Цимарманом на зв'язок виходив. А, що генерал Іванов не знав? Знав,але ліс -Ротмана!
У стаpого бандеpівця питають: — Діду у тебе патpони є? — Hема, хлопці. — Діду, а пістолет є? — Hема, хлопці. — А кулемет є? — А ось чого нема, того нема!
Мірошниченко (ПР) спостерігав за виступом Фаріон (Свобода) через Нардепа Бондаренко (БЮТ), як із-за могутнього дуба, і щось шукав у задній кишені(Журналіст)! ---------- Додано в 01:28 ---------- Попередній допис був написаний в 01:22 ---------- Верховна зрада з Нового Року, знову відміняє схрони ДАІ!
Хлоці, треба міст через річку перекинути! Краще москаля через річку перекинути, а совєти най міст поставлять!