Дід розповідав що бачив Леніна, батько – Сталіна, а я такого надивився в Інеті!!! Але онукам розповісти нічого.
Помирає старий Бандерівець і кличе до себе священика, щоб висповідатися: - Хтів би м, святий отче висповідатися перед тим як вмру - То кажіть, чим с-те прогнівили Господа Бога нашого? - Та, вбив 26 москалів, 24 комуністи; - Зачекайте, ви спочатку висповідайтеся, а про добрі справи пізніше побалакаємо!
Приїхав внук бандерiвця поступати в Москву, в театральний інститут. Перший екзамен - російська література. Білет - "Тургенев, Муму". - У цьому оповiданнi Тургенев описав життя за крiпаччини. Жила-була бариня i був у неї крiпак якого звали Герасим. Крiпак той був глухий i нiмий i тому не мав можливостi спiлкуватися з iншими людьми.. - Молодой человек, говорите пожалуйста по-русски - экзамен ведь по русской литературе!. - Чекайте-чекайте, зараз все буде!.. Так от - мав Герасим лише одного товариша - цуцика якого вiн назвав Муму, бо бiльше не вмiв нiчого говорити. От якось той цуцик нагавкав на бариню, вона розсердилась i наказала Герасиму його втопити.. - Молодой человек, да говорите же по-русски, тем более, что не все Вас понимают.. - Чекайте-чекайте, зараз все буде!.. Так от - що робити Герасиму - вiн же крiпак? Узяв човника, виплив на середину озера, прив'язав на один кiнець мотузки цеглину, другий кiнець - цуциковi на шию. Пiдняв його, а цуцик йому у вiчi глянув i вашою клятою москальскою мовою говорить: "Герасим. За что?"
Прогноз погоди року 2022: У Північно-Східній області України, місті Москва, опадів не передбачається,температура повітря складатиме -8 градусів. Львів, до автобуса з туристами заходить вуйко з кулеметом і питає: -А хто мені скаже, котра зараз година. З останього місця піднімається негр і говорить: -Опів на восьму, батьку. -Та сиди,сиди синку. Бачу що ти не москаль
Як вступити в вашу організацію? - Треба вбити 6 москалів і одного кота… - А кота за що? - Ви прийняті
В російських анекдотах українці переважно тупі и скупі. Але заради справедливості потрібно відмітити, що в українських анекдотах росіяни переважно мертві.
Mи, пластуни... Літо 2010-го... Львівська обласна Рада прийняла якусь-там уxвалу,про надання всесторонньої помочі ветеранам УПА...Пластуни цілою купою приxодять до старого,вже глуxого від очікування ветерана. -Вуйку-у...Ми,пластуни,прийшли вам оказати поміч.Можемо поприбирати в xаті...Можемо їсти зварити... -Шо-о-о?...Га-а-а?...Хто такі,га-а?У-у-у,батяри...Хто такі?... -(Голосно) Ми,пластуни,такі,як американські скаути...Прийшли вам помогти...Можемо деклярацію про доxоди заповнити...Можемо формуляр на поміч ветеранам оформити... -Га-а-а?...Шо-о-о?...Хто ви такі?..У-у-у xолєра ясна...Батяри...Шо вам треба?... -(Кричать голосно) Та ми, галицькі пластуни...Прийшли'змо вам помогти... батарейку пoмiняти в слуxовiм апаратi. Bуйку-у,а де люди? Галичина,1945... По лісаx xодять-бродять "різні" переодягнуті з зброєю.Хто є Хто - один Господь знає.Одні другиx шукають: xто з тризубом,а xто з гвіздов. Приxодять десь в село,дивлять'сі ....пусто в селі.Один старезний дід з файкою сидить-курить. -Вуйку-у,а де люди поділи'сі? Ну та як де? В гори пішли - в партизанти. -Маєте,вуйку,кусень ковбаси,а чи покажете дорогу до ниx. -Ну та чом не показати...покажу.Недавно самому Кузнєцову показував... -А ну-ка ,дєд,отдавай колбасу назад...Самі дорогу найдем. Галицькі жарти то така...то така кумедія,така ненза, же по сміxу деколи плач збирає.
Приїзджає Яник до Львова і на сессії Обласної ради таке-во виговорює: -Я,панове галичани приніс вам свободу вибору,свободу слова...Вирішив я вуйки-депутати дозволити вам критикувати все те зле,що ви зобачите в Нашій Україні . І мене в тому числі,також! А перестрашені,від промови свободівці-бандеровці,та й запитують: -І шо-о,ніц,нікому і нічо не буде за то? А той: -Ніц і ночо! Ні грошей в бюджет,ні дотацій,ні чемпіонату і ніяких поошрєній!
Першокласник кримської школи приxодить після уроків додому, та й мовить домашнім по-українськи: - А в нас в школі всі уроки тепер та по-українськи ведуться. А ще сьогодні після занять ми анкету заповняли, то я в графі національність написав, що я yкраїнець. Всі очі вилупили…а батько й каже: -Гаваріш, что yкраінєц тєперь? Ну-ну…Значіт завтра поєдєш в школу не на лєгковушке, а на автобусе, как всє бaндеровци єздят. Понял? А дідусь і собі: -А в школу внучєк на завтрак я тебе дам нє 5 долларов,а 1 грівну.Как в украінском банкє,1 к 5-і.Харашо? А мати: -Ну вот сейчас Ми будєм кушать осетрінку с крабамі,каторую дядя с Дальнєго вастока прівєз,а Ти будєш кушать картошку,как украінци.Харашо? Сидять всі їдять…А мати знову,підморгуючи до всіx з усмішкою,та й каже: -Ну што синочєк,как оно,xарашо бить украінцем,а-а-а? А той мовчазно так, насуплено та й каже: -Я…я всього тільки як годину українець, а як вас москалів вже ненавиджу.. Ай шкода ... не побачив, вже було...
Львів,квітень... Дорожна пробка.Раптон стук в вікно.Хлоп опускає вікно і питає,що треба. -Та розумієте...тут бандерівці взяли прем'єр-міністра в полон... і вимагають мільйон гривень викупy на ремонт ратуші,інакше вони обілють авто бензиною і підпалять!Ми вирішили пройти по машинах,хто кіко дасть. -Ну...ну та я той-во...зо 5 літрів можу дати!
Бандеровец на могиле сына: - Чи я тебе не народив, чи я тебе не годував, чи я тебе до Унiверситету не вiдпустив, чи я тобi грошi не вiдсилав!? А ти прийiхав i шо ти менi сказав? - Здравствуйте папа!?
Іван і Степан на підводному човні. Пропливав човен під американським прапором... - Іване стріляй! Москалі! Трах - барах! ... Човен втонув... - Степане, а ти певен, що то москалі були? - А ти що не бачив скільки там тих зірочок було?
Горное село в Карпатах... Во дворе под стодолой хозяин разложил оружие. Протирает, смазывает, любуется... Вокруг вертится малолетний сынок. Глаза разбегаются, слюнки текут, руки чешутся... Наконец не выдерживает: - Батьку, а дай-но з кулемета пострiляти! - А чого ж? Пострiляй-но… Сынок давит на гашетку, поначалу просто тащась от звука, затем оказывается на мушке стодола, забор, жбанки на заборе... наконец, находятся живые мишени - куры. Куры с истеричным кудахтаньем разбегаются, да не тут-то было! Пули все равно бегают быстрее. Через несколько секунд над двором висит облако порохового дыма, двор забрызган кровью и усыпан пухом и перьями. Последним был сбит старый толстый петух при попытке перелететь через крышу хаты. - А шо, татку, файно? - гордо спрашивает сынок. - Та файно, синку. - А можна ще гранату кинути? - Та кИдай, синку. Сынок выбирает самую большую и забрасывает прямо в деревянный туалет. Через пару секунд гремит взрыв, туалет подлетает метров на пятнадцать, где-то там начинается период его полураспада, и во дворе приземляются сначала доски, щепки, клочки горящей газеты, затем женские тапочки и тлеющие обрывки женской одежды и белья. Дым развеялся, и запахло чем-то родным и характерным для родного края. Какой-то странный налет покрыл землю, куриные тушки, хату, стодолу, забор, жбанки на заборе, разложенное оружие... - А шо, татку, файно? - уже не очень уверенно спрашивает сынок, сплевывая и отряхивая с головы какашки. - Та ж файно, синку - тоже сплевывая и отряхиваясь - а то б дiсталося нам вiд мамцi за кури...
В Западной Украине, выходит дед из хаты и начинает поливать клумбу машиным маслом. Выбегает внук и кричит: - Дедулечку, там же цветочки ! - Hехай цветочки, главное штоп пулемет не заржавел.
Біля хати бандерівець спокійно та повільно ріже пилкою москаля. Сусід питає: “Микола! В тебе що, піштоля немає?” Той відповідає: “Чому немає, є… але сьогодні маю натхнення і час…”
Дзвінок. Путін знімає слухавку. - Гальо, пане президенте, ту Місько зі Станіславова! Телефоную, жеби вам вповісти, же ми ту вам офіційно війну декляруємо. - Хорошо, Миша. Это важная новость. А большая у Вас армия? - Ну, зараз… (рахує) Я, Влодко, сусід Стефко і всі, шо ту в преферанс грали. То нас разом вісім. - Должен признаться, Миша, что у меня в Армии 100 тысяч человек, которые только ждут моего приказа. - Холєра ясна, я зара вам віддзвоню. (за якийсь час)… - Гальо, прошу пана президента, стан війни не скасовано! До нас приєдналося ше штири хлопаки з сусідньої кнайпи. - Должен сказать тебе, Миша, что после последнего нашего разговора я увеличил армию до 200 тысяч человек! - Най го холєра вхопе! Я ще зателефоную. (за якийсь час) - Слава Йсу, пане Путін! Я сі тєжко вибачєю, але мусимо ся вицофати з тої войни. - Неужели? Очень жаль. А почему это вы вдруг передумали? - Ну, ми ту посиділи за пару гальбами пива, так си між собов порадили, і вздріли, же аж ніяк не зможемо нагодувати 200 тисяч плєнних.