Зустрів раз бандерівець тупого @ADMIRALа ,а підійти до нього близько не може ,бо почав дуже той@ADMIRAL смердіти
Бандерівець йде додому з Майдану. Заходить в під'їзд і бачить, що там горить лампочка. Стукає по ній. Лампочка продовжувала горіти. Бандерівець думає: "Якось неспокійно. Погане у мене передчуття". Про всяк випадок натискає кнопку ліфта. Ліфт їде. Бандерівець ще більше хвилюється. Заходить в квартиру і бачить, що дружина щось смажить на газу. І газ є, і світло. Бандерівець на межі паніки. Уривається у ванну, включає воду, а там - і гаряча вода, і холодна. Бандерівець від страху майже втрачає свідомість, сповзає вниз по кахельній плитці і шепоче: "Все. Так і знав. Кацапи нас окуповували!!"!
В деревне Кулмасово до сих пор нет ни электричества, ни газа, ни связи Потерянные во времени Как русские деревни живут без электричества, дорог и прочих благ цивилизации В деревне Еськино, что всего в 100 км от столицы, люди живут так, будто цивилизация от них невероятно далеко. В домах нет газа, водопровода и даже электричества. і т.д. Кацапи в свій час трошки встигли подивитися на цивілізацію завдяки Прибалтиці, Україні. А в 39 році коханки офіцерів асвабадітєлєй в театр йшли у віджатих у львівянок нічнушках
Зустрічаються два бандерівці. - Я москалям за Крим на Червоній площі на*рал! - А вони що? - Та я по-тихому, не знімаючи штанів!
Незабаром дослiдники Червоної Планети iз НАСА були розчарованi, прийнявши смiття з Галiциї за доказ iснування життя на Марсi.
Йде москаль по вулиці Львова. Раптом перед ним падає цегла: - Вот те рас, - сказав він. - Ось тобі два, свинота не освічена, - кричав українець, цілившись з даху цеглою.
Помирає старий бандерівець. Навколо зібрались усі його родичі, слухають заповіт: — Хлопці, бережіть Путіна! — ? — Ненависть до Путіна — чи не єдине, що так добре об’єднує Україну!