Згортання інформації користувача в дописах

Тема у розділі 'Новини', створена користувачем MARTINI, 18 жов 2007.

1. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

Відповідь: Згортання інформації користувача в дописах

ні - вони тепер на помегабайтній тарифікації....
    а якщо розмір самої сторінки коливається від 150к до 200 і вище - то 4-6 сторінок = 1Мб - то без малюнків/іконок....
    --
    і, до речі, не бачу сенсу у "автоматичному згортанні" інфи - якщо вона й без того "тягнеться".... щоб додати зайвий клік - який породив новий глюк - автовискакування меню?

2. vasili

vasili Well-Known Member

afterstep'е якби то все було так сумно як Ви кажите...

3. afterstep

afterstep Дуже важлива персона

конкретний приклад - http://forum.lvivport.com/showpost.php?p=155181&postcount=16
    не знаю, чи сумно - але перегляд однієї сторінки - 2 коп.+ (то по тарифах піплнет - якщо я правильно зрозумів)
    і це - реальність. Навіть у Львові не всі мають unlimit

4. dArt

dArt Well-Known Member

Для справки: сижу на Радиоинтернете. 100 грн за 0,5 Гига.
    Жду подключения анлима. Других вариантов пока нет. Центр, линие старые, свободных пар нет. Не разорюсь в общем то, но все же :sad:

• Подобається Подобається x 1
  5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

дАрте, Вас нагло розводять! У мене теж радіо від Уарнету.

- трафік не лімітований
    - цілодобово канал 512 кбіт на вході і 128 на виході
    - 153 грн інтернет + 32 грн за радіоканал

За місяць я використовую до 20 Гб... а ваші 100 грн за 500Мб це щось з далекого минулого. Тримайте руку на пульсі ринку і не переплачуйте

6. levandivka

levandivka Не демократ, однозначно.

Мартіні, а "штрафні бали" можна розгорунти? Бачите, Майк навіть не помітив покарання, яку бучу підняв...
    В багатьох їх і зовсім немає ж..?
    "Можно полковника пистолетом именным наградить? Староват стал, фамилию свою забывает. А ТАК глянет на наградной пистолет - вспомнит!" \з к-ф "На Дерибасовской хорошая погода"...\

7. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

А можна попросити стерти зі сторінки з кармою (usercp.php) давно погашені покарання ? І може, обмежити список "чудових повідомлень", скажімо, останніми 40 ?
    Бо іноді довго завантажується.

8. dArt

dArt Well-Known Member

Мартини это в том случае если Вы подключены на "Радиосервис" Я, очень давно, подключался на "Радиолан" (организацию, котораят является партнером Уарнета) Уарнет безлимитный трафик Радиолану не предоставляет, поскольку открыл свой Радиосервис.
    Переход на Радиосервис влечет за собой замену всего оборудования (что то около 300 долларов) чесно говоря нужно это сделать, однако никак времени не найду, да и Укртелеком все обещает АДСЛ-анлим протянуть.

9. zet

zet Дуже важлива персона

У нас цены меняются каждый месяц, по мере уверичения количества всевозможных провайдеров. Раньше писала с работы, а теперь там интернета нет, вернее, меня пересадили в другую комнату, но я работатаю над этим. :)
    Дома же 85 гр - безлимит за 128кбит/сек. Для меня и это дороговато, но детям так хочется, что платят через раз со стипендии...Правда, доступ к форуму стал ограничен. Домашние конкуренты покоя не дают. Им тоже поднадоела игра и они открыли для себя чаты по интересам..:) Вот так и конкурируем....

10. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я би хотіля зразу бачити, наприклад, хто звідки...

а де твій аватар? :)